Am gasit târziu acest topic, imi cer scuze ca am postat prima data in alta alta parte. Faceți ceva sa putem da ignore si moderatorilor. Am încercat si apare un mesaj ca nu se poate sa ignori un moderator...
Am gasit târziu acest topic, imi cer scuze ca am postat prima data in alta alta parte. Faceți ceva sa putem da ignore si moderatorilor. Am încercat si apare un mesaj ca nu se poate sa ignori un moderator...
Sorry, nu se poate. Nu ar mai functiona sistemul de infractiuni in felul acesta.
P.S. Si eu vreau sa dau ignore la Politie, ANAF, Taxe si Impozite... dar nu ma lasa![]()
Mulțumesc chiar ma așteptam la Greyhound, tocmai de aceea voiam sa nu mai vad acest gen de comentarii. Deh, suntem buni doar cand donam...O sa țin cont de propunerea ta Grey
Ce oameni rai... a sarit repede "armata rosie". Chiar am verificat si nu se poate... c'est la vie. Merge doar ignore "ochiometric"![]()
Dant3, esti constient ca lumea are lucruri mai bune de facut decat sa te urmareasca si persecuteze?
Donatia nu ai facut-o pentru buzunarul numanui, ai facut-o pentru comunitate, pentru a avea unde sa postezi astfel de mesaje malitioase. Nu cred ca are rost sa scoti ochii cuiva cu asta.
Nu te mai victimiza si martiriza atat, ca nu are nimeni ceva cu tine. O sa vezi ca viata e mai frumoasa.![]()
Grey, ai putea totusi sa raspunzi mai frumos din cand in cand. Omul doar a intrebat daca se poate. Fara sarcasm viata ar fi mai frumoasa![]()
Am inteles acum problema ta, credeai ca ai in vreun fel imunitate la infractiuni sau esti deasupra tuturor. Acum totul are sens![]()
Dant3, continua sa aduci continut pentru comunitate, ca te descurci bine acolo.
Nu are nimeni nimic cu tine, asa ca nu mai sta ca fata mare toata ziua cu capsa pusa.
Eu cred ca ar trebui musai o varianta pe alb sau oricare alta culoare deschisa pentru forum. Dupa cateva minute devine foarte obositor sa citesti.Stiu ca asta e tema site-ului dar va rog puneti ca si optiune in setari si o varianta de culori deschisa pentru cei ca mine.
![]()
A fost o varianta pe alb. We didn't liked it. We hated it! Si a cauzat multe probleme: de exp. multi scriau cu alb (alegeau alb pentru a fi mai vizibili fata de culoarea default). Imagineaza-ti cum arata text alb pe background alb. Horrible (adica nu se vedea nimic). La fel, wallpaper-urile arata oribil pe culori deschise. Si multe alte module/bannere si functii care trebuiau facute de la zero pt. white stuff. More work for nothing (cred ca maxim 1% foloseau varianta deschisa).
So, this is CG for now... You either love it or hate it. Din experienta insa iti spun ca e mai putin obositor pentru ochi sa scrii/citesti pe o tema mai inchisa decat pe un "paper white". Te vei obisnui mai repede decat crezi... si vei simti diferenta cand vei sta pe site-uri cu fundal alb.
Se poate pune link direct incat sa te bage direct in sub-forumul respectiv direct de pe homepage? Unde am incercuit cu dreptunghiuri![]()
Ce parere aveti despre o sectiune cu achievements/trophy guide in lb. Romana?
Stiu ca e plin google de asa ceva.... dar nu in lb. Romana.
Mi-ar plăcea sa avem bazar separat pt consolele current gen, când caut jocuri ma încurcă anunțurile PS3. Se poate face un sondaj, sa vedem părerea poporului?![]()
Bookmarks