+ Reply to Thread
Page 12 of 78 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast
Results 221 to 240 of 1548

Thread: Useri neseriosi pe aria de Publicitate !

1. #221 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Userul: Nu il ştiu
    Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f41...curi-de-x-box/
    Calificativ: neserios
    Problema: Deci, tipul m-a contactat pe messenger (bica_andrei), vroia să cumpere Halo 1. Greşeala mea a fost, că nu l-am intrebat, de unde are id-ul meu, si ce user are el. Prima data c�nd am vorbit cu el a fost in 28 mai, a vrut sa ii trimit jocul cu fan courier, dar cum nu am courier in oras, am zis că il trimit prin postă. A vrut prin prioripost, da ajungea sa fie mai scump transportul, dec�t jocul. După i l-am trimis luni 31 mai, si a 2-a zii am vorbit cu el, acuma tot incerc să il sun, dar imi da ocupat, şi dacă nu a ridicat coletul, mai arunc nişte bani pe fereastra...Ştiu că e şi vina mea, dar asta e....
    Aveţi grija, daca si la voi prin lista apare acest bica_andrei, sigur nu e de incredere.

Jos este si conversţia mea, cu el...
    Attached Files

2. #222 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by djdanny View Post
    Userul: Nu il ştiu
    Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f41...curi-de-x-box/
    Calificativ: neserios
    Problema: Deci, tipul m-a contactat pe messenger (bica_andrei), vroia să cumpere Halo 1. Greşeala mea a fost, că nu l-am intrebat, de unde are id-ul meu, si ce user are el. Prima data c�nd am vorbit cu el a fost in 28 mai, a vrut sa ii trimit jocul cu fan courier, dar cum nu am courier in oras, am zis că il trimit prin postă. A vrut prin prioripost, da ajungea sa fie mai scump transportul, dec�t jocul. După i l-am trimis luni 31 mai, si a 2-a zii am vorbit cu el, acuma tot incerc să il sun, dar imi da ocupat, şi dacă nu a ridicat coletul, mai arunc nişte bani pe fereastra...Ştiu că e şi vina mea, dar asta e....
    Aveţi grija, daca si la voi prin lista apare acest bica_andrei, sigur nu e de incredere.

Jos este si conversţia mea, cu el...
    Pai poate respectivul nu are nici o treaba cu Comunitatea Console Games. Nu te poate ajuta nimeni pentru ca este gresala ta.

3. #223 SP
    Senior Member Danny's Avatar
    Da, am scris că este greşeala mea, dar pană la urma s-a rezolvat chiar azi, m-am grabit puţin

Am postat că poate se mai trezea cineva cu el, nu imi dau seama de ce a ajuns aşa greu. A fost ceva cu poşta asta, chiar dacă am trimis cu priori post. Deci, retrag că am spus, că este neserios....

4. #224 SP
    Junior Member dragoszontara's Avatar
    User: 4rm4
    Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f41...50gb-8-jocuri/
    Calificativ: total neserios.
    Problema: Am vrut sa achizitionez de la acest individ 6 jocuri de ps3. Tranzactia a avut loc aprox. pe data de 22.02.2010. A trimis pachetul, am platit rambursul, doar ca in pachet erau doar 5 jocuri. Am discutat cu el, mi-a zis ca-mi va trimite 100 ron inapoi, contravaloare jocului netrimis. Apoi mi-a zis ca-mi va trimite Bioshock 2 de Xbox 360 in locul banilor. Am fost de-acord. Mi-a zis sa-l astept pana pe data de 17.03.2010, dupa care n-am mai dat de el. Am scris abia acum despre el pt ca abia azi l-am vazut ca a reaparut pe forum. Mai jos e una din conversatiile noastre, sa vedeti ce fel de persoana e.
    Attached Files

5. #225 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    armand_r32: si daca economisesc la scoala cei 10 lei pe zii
    armand_r32: iti trim 100 lei
    armand_r32: ok?
    dragos_pepe: ar fi cel mai bine
    armand_r32: o sa incerc sa imi iau sanwich

E clar ca e vreun copilas. Trebuia sa mai vorbesti cu el inainte, sa iti dai seama ce om e. Tot timpul am refuzat sa fac tranzactii cu oameni care nu pareau de incredere. Probabil nici nu ti-l va mai trimite vreodata.

6. #226 SP
    pai stiu ca nu-mi va mai trimte. Daca era sa trimita, o facea pana acum. Plus de asta cateva luni n-a dat nici un semn. De aceea l-am postat aici. Sa se vada ca nu e o persoana de incredere.

7. #227 SP
    Senior Member Razorel's Avatar
    Eu nu cumpar de la cei fara avatar, din principiu

8. #228 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by Razorel View Post
    Eu nu cumpar de la cei fara avatar, din principiu
    yeah me too . Foarte rar am cumparat jocuri de la useri fara avatar sau sub 100 de posturi . Desigur au fost si exceptii (de ex. Lord Aragorn sau Cap0ne ) da la acestia am vazut ca aveau cateva recomandari de la alti useri ori la profil ori pe thread-ul lor . Da daca nu stiu absolut nimic de aceasta persoana , vad ca nici nu e activ pe forum si nici nu s-a obosit sa isi puna un avatar (desi chestia asta nu conteaza asa de mult ) ei bine , atunci nu cumpar de la ei .
    O sugestie pentru faza cu cumparatorii . De fiecare data cand cumparam ceva de la ei , am putea lasa un mesaj pe profilul lor ...bun sau rau (mai nou asa fac ) . In asa fel poti sa iti dai seama mai usor daca userul e de incredere sau nu . Cand am vazut ca Lord Aragorn avea 5 sau 6 feedback-uri pozitive , atunci am stiut sigur ca pot avea incredere in el . De asemenea in caz ca postati un feedback negativ , atunci sa vorbim cu un moderator sa nu ii permita userului respectiv sa stearga mesajul nostru de la profilul lor (din cate stiu se poate sterge orice public mesage la profil ).

9. #229 SP
    Member Szergiu's Avatar
    deci...cel mai bine e sa cumparam de la spameri care au avatar ...nu?
    cam asta prefera unii...
    a fost o gluma...
    eu nu inteleg cum unii au incredere in persoane pe care nu le cunosc...
    e greu de explicat cum unii merg pe incredere cu persoane necunoscute(cu cateva posturi pe CG si fara avatar..)

10. #230 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    sa stii ca intr-adevar conteaza cate posturi au si daca au avatar . Mai vezi useri dinastia "dubiosi" care au 3 posturi (dintre care 2 is UP ! ) care vand ps3 slim de 250 la doar 500 de lei . Asa daca vezi in schimb ca vinde un tip ceva de genu da are 500 de posturi stii ca inca nu a luat ban permanent atunci cine stie ...poate ii totusi om de incredere . Daca ar fi un smecheras care incearca sa faca un banut in plus atunci cred ca nu ar trece de 10-15 posturi fara sa primeasca un ban permanent

11. #231 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Szergiu View Post
    deci...cel mai bine e sa cumparam de la spameri care au avatar ...nu?
    cam asta prefera unii...
    a fost o gluma...
    eu nu inteleg cum unii au incredere in persoane pe care nu le cunosc...
    e greu de explicat cum unii merg pe incredere cu persoane necunoscute(cu cateva posturi pe CG si fara avatar..)
    Dar ce ai vrea sa facem? Sa-i scoatem la un film si un citro mai intai? Momentan cam astea sunt criteriile dupa care ne uitam atunci cand vrem sa facem un schimb/vanzare cu cineva: vedem felul in care vorbeste, daca avatarul imi este cunoscut din anumite arii si ce fel de posturi are pe consolegames. Sincer chiar nu ma intreseaza alte aspecte de genul: unde a copilarit, cand si-a pierdut virginitatea si unde bate mingea in timpul liber.
    Daca ai vre-un pont de ce nu-l imparti cu noi?

12. #232 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Quote Originally Posted by dragoszontara View Post
    User: 4rm4
    Anunt: http://www.consolegames.ro/forum/f41...50gb-8-jocuri/
    Calificativ: total neserios.
    Problema: Am vrut sa achizitionez de la acest individ 6 jocuri de ps3. Tranzactia a avut loc aprox. pe data de 22.02.2010. A trimis pachetul, am platit rambursul, doar ca in pachet erau doar 5 jocuri. Am discutat cu el, mi-a zis ca-mi va trimite 100 ron inapoi, contravaloare jocului netrimis. Apoi mi-a zis ca-mi va trimite Bioshock 2 de Xbox 360 in locul banilor. Am fost de-acord. Mi-a zis sa-l astept pana pe data de 17.03.2010, dupa care n-am mai dat de el. Am scris abia acum despre el pt ca abia azi l-am vazut ca a reaparut pe forum. Mai jos e una din conversatiile noastre, sa vedeti ce fel de persoana e.

Nu-i stii adresa?o vizita n-ar strica .. sta departe?

13. #233 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    Nu-i stii adresa?o vizita n-ar strica ..
    Si ce sa ii faci ? O frectie la spate....Nu ii iau apararea la scamer ..Dar terminativa cu prostile nu ai ce sa ii faci ..Daca l-ai lovit tu platesti nu el . Am luat si eu teapa pe net m-am dus la politie si mi-au ras in fata ...Daca ii rupeam capu imi plangea buzunaru la amenda plus daune ...Legea de *****....

14. #234 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Nu e vorba de bataie,altfel discuti intre 4 ochi,n-ai vazut ce faze facea cand a spus dragos ca schimba foaia.

15. #235 SP
    ai dreptate Snoopz. Altfel discuti fata in fata. Ai vazut ca atunci cand i-am zis ca am adresa lui si merg la el la usa, zicea ca de fapt e adresa altcuiva. Oricum n-ai de la ce sa te astepti de la un pusti de 12-13 ani. Pacat ca mi-am dat seama prea tarziu de asta. Plus de asta l-am vazut pe forum acum 2 zile si i-am amintit de datorie. Mi-a zis ca-l confund cu altcineva. E un nesimtit.

16. #236 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Sincer, ma doare-n c..cot de lege.... Eu unul daca l-as prinde pe strada i-as scoate 2 dinti dupa care i-as spune ca ma confunda cu altcineva

17. #237 SP
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Sincer, ma doare-n c..cot de lege.... Eu unul daca l-as prinde pe strada i-as scoate 2 dinti dupa care i-as spune ca ma confunda cu altcineva
    Nu merge frate asa. Legile noastre sunt foarte tampite daca ii dai o palma lu unu io platesti si pe masa de virgina ...

18. #238 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    In ziua de azi si cel putin in ''Romanica'' noastra aproape totul e posibil
    Infine, deja intram in alte discutii inutile si incarcam thread-ul degeaba.

19. #239 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Nu merge frate asa legile noastre sunt foarte tampite daca ii dai o palma lu unu io platesti si pe masa de virgina ...
    Offtopic: Schimba-ti prietene avatarul, semeni cu Forrest Gump in zilele lui proaste.
    Attached Images Attached Images forrestgump21.jpg

20. #240 SP
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Offtopic: Schimba-ti prietene avatarul, semeni cu Forrest Gump in zilele lui proaste.
    Te-a bagat cineva in seama?Nu cred....Nu este treaba ta ce avartar am eu....Nu va mai bagati in seama aiurea ca musca in ....Cauti anturaj cu japca sau ce ?...Eu zic sa iti vezi de treaba ta si sa nu mai fi troll aiurea...

PS:Nu esti tu in masura sa imi dai mie sfaturi ...Mi sa acrit de ironile voastre de doi lei ....Daca nu aveti simtul umorului pacat .

+ Reply to Thread
Page 12 of 78 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 14 22 62 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks