Nu conteaza pentru ce le cumpara, atata timp cat i se cuvin acele lucruri..
eu n-am postat toata conversatia pentru ca era prea mare. La un moment dat, i-am zis ca jocul e pentru un client pentru a mi-l trimite mai repede, pentru ca el ma tot amana cu trimiterea lui. Oricum dupa cum se vede pe forum, vei observa ca sunt gamer si jocurile le iau in general pentru mine. Poti vedea si tagurile de PSN si LIVE. In plus mai am prieteni care nu stiu sa faca comenzi prin posta sau de pe forum si apeleaza la mine. Bisnita o faci in momentul in care cumperi un joc de pe forum si-l repui la vanzare cu un pret mai mare decat cel de achizitie. Daca gresesc, te rog sa ma corectezi.
---------- Post added 26-06-2010 at 03:06 PM ----------
plus de asta cum se face ca tocmai tu ai facut aceasta sesizare. Stii ce mi se pare suspect la tine? Faptul ca ai doar 12 ani si ca esti din Timisoara. Acum "sa-mi fie cu iertare", vorba ta, nu vreau sa fac acuzatii desarte, cum fac unii, dar nu vad nici date de contact la nici un thread al tau, "din cate stiu eu din Rules". "Sorry dar a fost doar o observatie si o constatatre"
Carcasa sparta nu e vina mea cat despre Prom Copy, habar nu aveam ca e vreo diferenta. Defapt nu e nici o diferenta la joc
Nu crezi ca era frumos ca macar sa-ti ceri scuze ? Puteai sa-i spui omului ca e copie promotionala. Mai ales ca nu l-a luat ca sa se joace, ci pentru colectie.
Pai e vina ta, pentru ca nu ai impachetat jocul deloc! L-ai trantit intr-un plic si gata! Oricum, astept ori sa imi trimiti, asa cum am zis, pe cheltuiala mea o carcasa intacta, sau sa iti trimit jocul inapoi si sa imi recuperez banii. Cat despre faptul ca ai omis sa mentionezi ca jocul e promo..... nu mai e nimik de spus! Sper ca alti useri sa nu se mai fenteze cu tine...
Da, am gresit deoarece nu am precizat acest lucru insa nu am stiut ca e vreo diferenta.
Ai "oan tauzand six handred posts" si nu stii ce e ala un promo copy?Nu o mai da pe oha,ca nu ai stiut ca nu stiu ce.
Corect.
Plus faza cu transportul si carcasa sparta, e 99% vina ta, trebuie sa fii retardat sa trimiti un CD prin posta romana doar intr-un plic, macar un plic cu bule sa folosesti. Eu cand trimit invelesc cd-urile in burete sau pungi cu bule si apoi le bag intr-o cutie de carton rezistenta. Chiar si asa poti avea surprize, dar sa trimiti un joc doar intr-un plic simplu e bataie de joc.
e normal/regulamentar ca un user sa cumpere un joc,iar dupa un interval de timp sa il vanda la un pret mai mare???
atunci sa ii spuna cineva userului haidamac sa nu mai fie "bishnitzar"
http://www.consolegames.ro/forum/f41...s3/#post378094
http://www.consolegames.ro/forum/f41...on/#post382297
S-a rezolvat cu haidamac.
http://www.consolegames.ro/forum/members/haidamac/
Userul: moneymaker / daniel1202
IM:simdaniel_legolas
Calificativ: neserios si tepar
Problema: Am pus acest anunt si m-a contact aceasta persoana pe ymess spunand ca are jocul Clive Barker's Jericho. Ne-am inteles la bani si singura problema era ca nu este din Bucuresti ci din Slatina. I-am spus sa mi-l puna la posta si platesc ramburs si transportul. Soseste pachetul in 5 zile si la posta nu te lasa sa-l verifici (ce-l putin la mine in cartier) si platesc,ajung acasa si cand deschid pachetul SURPRIZA!!! In loc de Jericho primesc Banjoo-Kazooie
Incerc sa iau legatura cu el si nimic, nu mai raspunde nici pe forum nici pe mess. Acum eu l-am cautat pe forum si am gasit un anunt dat de moneymaker unde lasa ca metoda de contact idul de mai sus, iar Monky mi-a spus ca daniel1202 are ca adresa de e-mail idul acesta. Ce-i si mai ciudat ca ambii la contact details au ca oras trecut Bucuresti, iar ca varsta 19 ani.....dar pe plic adresa este scrisa de un pusti de maxim 12 ani
nu va mai bateti cu pumnul in piept ca sunteti corecti,toti ati facut bisnita cu ceva ,mai mult sau mai putin..
permite-mi sa te contrazic. Aici vei gasi printre putinii oameni corecti de pe toate forumurile romanesti. Crede-ma, datorita mentalitatii promovate de CG s-au strans in aceasta comunitate oamenii care doresc sa joace, nu sa faca profit de pe seama asta. Ca mai apar tot felu de ciudati si tepari e altceva. Buruieni si paraziti exista pretutindeni. Asadar, nu vreau sa dau nume dar cunosc cateva persoane de care sunt convins ca sunt in totalitate "curati" si ii respect pentru asta.
Sper ca nu incepeti aici o discutie despre cine are o personalitate mai apropiata de Alba-ca-zapada.
Va rog sa continuati cu reclamatii si sa nu incepeti un flame war.
Va multumesc anticipat.
Bookmarks