Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 30 of 58 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast
Results 581 to 600 of 1160

Thread: Probleme Site?

1. #581 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mozambic View Post
    Este o mica problema pe forum (poate se manifesta numai la mine, nu stiu), jos la "Latest Posts", cand dau pe sageata, imi apare No Thread specified. If you followed a valid link, please notify the administrator. Normal nu trebuia sa ma duca la ultimul post de pe acel thread?
    Da-mi te rog un screenshot cu zona la care te referi.

2. #582 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Da-mi te rog un screenshot cu zona la care te referi.
    Partea de jos ... prima pagina a forumului... la Latest Post... cand apesi pe sagetuta din dreapta userului.
    Uite...

3. #583 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Ciudat... La mine totul e ok.

Edit: My bad, acuma vad ca te referi la sagetuta. Dar de ce ai vrea sa apesi pe sageata anyway?

4. #584 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Ciudat... La mine totul e ok.

Edit: My bad, acuma vad ca te referi la sagetuta. Dar de ce ai vrea sa apesi pe sageata anyway?
    Pentru a ajunge la primul post necitit dintr-un singur click

5. #585 SP
    Senior Member tray's Avatar
    asa patesc si eu, dar mi s-a spus ca e de la mine problema

6. #586 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu are cum sa fie de la user, e clar ca e de la forum, te duce catre un link gresit.

7. #587 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Se genereaza un link gresit. Voi incerca sa rezolv. tray, nu stiu cand ai spus tu de sagetuta si ti s-a raspuns ca e de la tine...

8. #588 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    se intampla iarasi . cand citesc stirea ordinea imaginilor e ok, a doua poza. cand intru pe homepage uite ce se intampla, prima poza. pe navigator apare ok (1), iar mai jos apare alta poza (2)...

9. #589 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Am observat ca "ursuletul CG" are o problema la birthdays. Scrie data gresita la inceputul postului.
    Am pus attachment-ul ca exemplu ( e thread-ul care a aparut acum cateva minute). In post scrie ca data lor de nastere e 11-08, dar userii aceia au data de nastere 12-08.
    Banuiesc ca problema apare pentru ca el face thread-ul cu o zi inainte si pune data din ziua aia.

10. #590 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    se intampla iarasi . cand citesc stirea ordinea imaginilor e ok, a doua poza. cand intru pe homepage uite ce se intampla, prima poza. pe navigator apare ok (1), iar mai jos apare alta poza (2)...
    Ar trebui sa fie ok deja. Please let me know!

11. #591 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Nu stiu daca e o problema, dar am incercat sa scriu Game UP ( legat) si au aparut stelute. E din cauza ca e numele altui site sau e un bug ceva ?

12. #592 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Nu stiu daca e o problema, dar am incercat sa scriu Game UP ( legat) si au aparut stelute. E din cauza ca e numele altui site sau e un bug ceva ?
    Nu e o problema. E datorita unui site caruia i s-a tot facut reclama "mascata" pana a ajuns pe lista cenzurii. Urasc cenzura, dar cateodata e singura solutie pentru anumiti indivizi cu care nu te poti intelege. Amen to that.

13. #593 SP
    Member Cata96's Avatar
    Am o problema
    Acum ceva timp un prieten bun m-a rugat sa ii dau UN SINGUR Up si deja am luat Infraction de 1 punct
    Totusi daca as fi inceput sa postez la toata lumea pe thread ziceam si eu ca merit un punct dar asa?
    De ce?
    Apropo motivul a fost Off-topic / spoiler / post hunting

Spre sa nu mai iau inca 1 punct pt ca am postat si aici.

14. #594 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Daca o sa citesti http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ o sa-ti raspunzi singur la intrebare

15. #595 SP
    Member Cata96's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Daca o sa citesti http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ o sa-ti raspunzi singur la intrebare
    Ok....si celalalt om care a dat de ce nu a luat?
    Si da inteleg ca nu este voie sa se dea up doar pe threadul propriu dar el ma rugat sa intru pe acc-ul lui si sa ii dau up dar eu am zis ca ii dau de pe al meu
    Dar oricum......

16. #596 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Cata96 View Post
    Ok....si celalalt om care a dat de ce nu a luat?
    Nu esti singurul care a luat infractiune. Vad ca a luat si MihaY si Alexandru.
    Si da inteleg ca nu este voie sa se dea up doar pe threadul propriu dar el ma rugat sa intru pe acc-ul lui si sa ii dau up dar eu am zis ca ii dau de pe al meu
    Si daca te ruga sa intri sa scrii prostii pe thread (ca si acelea nu sunt acceptate prin Regulament) ai fi facut la fel? Spune-i sa-l citeasca inainte sa te roage chestii de genul acesta.
    Dar oricum......
    Exact!

17. #597 SP
    Nu e nici o problema la site, ci mai mult ''Noob'' question

De ce in tab la iTrader Score imi arata 3 (100%) desi eu 4 feedbackuri?

18. #598 SP
    Senior Member Csander's Avatar
    Doua dintre TR-uri ti-au fost acordate de aceeasi persoana.

19. #599 SP
    Ahh! My bad Thx man.

20. #600 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...nu e o problemă (sper) dar nu se poate schimba ca TAG-ul de SPOILER să afiseze și cuvintele desparțite? (sau mă rog...toate cuvintele)

ex.:

Gaming News

Dacă scriu normal se �nregistrează doar primul cuv�nt.

+ Reply to Thread
Page 30 of 58 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 ... LastLast