Ciudat... La mine totul e ok.
Edit: My bad, acuma vad ca te referi la sagetuta. Dar de ce ai vrea sa apesi pe sageata anyway?
Se genereaza un link gresit. Voi incerca sa rezolv. tray, nu stiu cand ai spus tu de sagetuta si ti s-a raspuns ca e de la tine...
se intampla iarasi. cand citesc stirea ordinea imaginilor e ok, a doua poza. cand intru pe homepage uite ce se intampla, prima poza. pe navigator apare ok (1), iar mai jos apare alta poza (2)...
Am observat ca "ursuletul CG" are o problema la birthdays. Scrie data gresita la inceputul postului.
Am pus attachment-ul ca exemplu ( e thread-ul care a aparut acum cateva minute). In post scrie ca data lor de nastere e 11-08, dar userii aceia au data de nastere 12-08.
Banuiesc ca problema apare pentru ca el face thread-ul cu o zi inainte si pune data din ziua aia.
Nu stiu daca e o problema, dar am incercat sa scriu Game UP ( legat) si au aparut stelute. E din cauza ca e numele altui site sau e un bug ceva ?
Am o problema
Acum ceva timp un prieten bun m-a rugat sa ii dau UN SINGUR Up si deja am luat Infraction de 1 punct
Totusi daca as fi inceput sa postez la toata lumea pe thread ziceam si eu ca merit un punct dar asa?
De ce?
Apropo motivul a fost Off-topic / spoiler / post hunting
Spre sa nu mai iau inca 1 punct pt ca am postat si aici.
Daca o sa citesti http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/ o sa-ti raspunzi singur la intrebare![]()
Nu esti singurul care a luat infractiune. Vad ca a luat si MihaY si Alexandru.
Si daca te ruga sa intri sa scrii prostii pe thread (ca si acelea nu sunt acceptate prin Regulament) ai fi facut la fel? Spune-i sa-l citeasca inainte sa te roage chestii de genul acesta.
Exact!
Nu e nici o problema la site, ci mai mult ''Noob'' question
De ce in tab la iTrader Score imi arata 3 (100%) desi eu 4 feedbackuri?![]()
...nu e o problemă (sper) dar nu se poate schimba ca TAG-ul de SPOILER să afiseze și cuvintele desparțite? (sau mă rog...toate cuvintele)
ex.:
Gaming News
Dacă scriu normal se �nregistrează doar primul cuv�nt.
Bookmarks