Din pacate la Tapatalk nu avem ce face pentru probleme de genul acesta. Va trebui sa postezi pe forumul lor de suport.
Din pacate la Tapatalk nu avem ce face pentru probleme de genul acesta. Va trebui sa postezi pe forumul lor de suport.
...hmmmmm, s-au pierdut ceva date dupa "pauza" de aseara? Ca tocmai ce-am intrat pe forum si am vazut ca am o notificare cu un mesaj pe care l-am primit vineri si la care am raspuns tot in ziua aia...
Da... am fost nevoiti sa facem restore la baza de date de acum 2 zile. Din pacate, tot ce s-a postat in acea perioada s-a pierdut.
Sunt ceva probleme cu search filter-ul "New posts from previous visits, except Bazar / Videos?"
Imi apar si thread-urile din bazar in rezultate.
La vizualizarea unei galerii foto dintr-un post (gen http://www.consolegames.ro/forum/f60...ls/#post969556) nu functioneaza browse cu sagetile. Sau, daca se poate, cand treci la poza noua cursorul sa se duca in dreptul ultimului buton apasat ("inainte" sau "ïnapoi").
La mine pe Mozilla 20.0.1 nu functioneaza cele 2 variante...
Din pacate vBulletin nu a suportat niciodata functii de genul acesta la attachments viewer... si partea mai urata este ca scriptul este un javascript miniefied (arata ca un mare gibberish) in care mai ai un pic si zici ca scrii in hexa. Dar, voi mai face o incercare... poate gasesc o solutie.
Gata... cu ajutorul lui sid (mare om, mare caracter), am reusit sa implementam sa treaca de la o imagine la alta cu ajutorul sagetilor de pe tastatura (LEFT / RIGHT). Enjoy!
Se pare ca nu mai merge deloc... l-am testat pe doua conexiuni de la provideri diferiti de internet. Ti-am atasat si niste screenshot-uri![]()
Cred ca ai o problema cu Androidul (sau poate este o problema temporara pt. Tapatalk Android)... Testat pe iPhone 4, iPhone 5, iPad 4... cu Tapatalk, Tapatalk HD si Tapatalk 2. Daca mai poate testa altcineva care e pe Android... ca sa clarificam situatia, ar fi super. OEE tu pe ce ai testat?
Scuze, am dat un rebuild la tabelele de search (am anuntat pe Chat)... mai dureaza un pic pana se indexeaza toate cele din nou. Din pacate, e load-ul din ce in ce mai mare lately (deh, creste forumul)... In principiu in aproximativ o ora ar trebui sa fie totul reindexat (daca nu apare vreo problema).
---------- Post added 14-06-2013 at 10:34 AM ----------
Done!
Cand incerc sa intru pe a doua pagina a acestei discutii de grup: http://www.consolegames.ro/forum/gro...-trophy-cards/ primesc urmatoarea eroare:
Invalid Group Discussion specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
la cautari ce folosesc putine cuvinte, sau cuvinte cu putine caractere (exemplu: "Mafia 2", "The Last of Us") forumul nu-mi returneaza nimic.
Mafia 2 merge. The Last of Us verific acum... desi foloseste numai cuvinte comune... damnit...
Bookmarks