Salut... imediat verific!
Hmm, am facut un test din Firefox (versiunea 22.0) si Chrome (versiunea 28.0.1500.72 m) si a mers. Vezi sa nu fie la tine Firefox-ul busit (sau un plugin ceva care face probleme). Incearca si cu Chrome sau Safari, Opera sau IE... si daca face la fel, incearca sa schimbi modul de Attachments (in partea de jos a paginii: http://www.consolegames.ro/forum/pro...do=editoptions).
Si eu am aceeasi problema de ceva timp, dar merge sa uploadez daca dau pe Basic Uploader.
Posibil sa fie explicata undeva chestia asta, dar am remarcat ca daca nu-s logat orele postarilor sunt decalate cu o ora in urma fata de cand sunt logat. Recent eram pe forum (nelogat), mi-am vazut un thread, arata ora 11:45 (ieri) , asa ca am zis sa dau un up. Dau up, imi cere sa ma logez, ma logez, imi apare postul unit cu ala de ieri ca ora reala a postarii era de fapt 12:45.
conectat:
[HTML]All times are GMT +3. The time now is 16:33.[/HTML]
neconectat:
[HTML]All times are GMT +2. The time now is 15:33.[/HTML]
Pai si atunci cum se face ca eu am setat la General Settings GMT +2 si imi arata cand postez ora care trebuie?
Pentru ca:
[HTML] DST Correction Option: Automatically detect DST settings[/HTML]
Adica esti pe ora de vara cand esti logat. Cand nu esti logat nu intervine ora de vara...
Ora pe server e OK, insa vB-ul are mici issues cu a identifica GMT-ul local (mai ales daca esti nelogat). Am schimbat acum GMT-ul pt. userii nelogati. Sa-mi spui te rog daca acum e corect.
Pentru userii inregistrati (si logati), aveti optiunea sa va setati GMT-ul de aici: http://www.consolegames.ro/forum/pro...do=editoptions.
---------- Post added 24-07-2013 at 17:18 ----------
Problema e data si de faptul ca Romania isi schimba aiurea ora... nu odata cu restul lumii. Ba suntem pe GMT+2 ba suntem pe GMT+3. Mai multe detalii aici: Romania. Oricum asa cum a zis gvingi76, aveti DST Correction si cand sunteti logati trebuie sa fie OK.
Sunt câteva probleme în secțiunea Radio TV. Am intrat și cu Google Chrome și cu Internet Explorer și sunt aceleași probleme.
Nu cred ca am nimerit topicul, dar daca am gresit, rog sa ma mutati unde trebuie
Intrebarea: care sunt pasii ca sa primiti ceva banuti de la ref-ul de pe PcGarage? Momentan comanda arata ca ar genera 46 lei pentru ref si nu vreau sa se piarda pe drum. Pur si simplu dau click pe linkul de pe prima pagina, ca apoi sa imi caut produsul si sa il adaug in cos?
Trebuie sa introduci codul acela de pe prima pagina (nici macar nu trebuie click de la noi de pe pagina). Ai la comanda acolo o sectiune pentru vouchere. Trebuie introdus WD46182Z si primesti 1% discount. Multumim anticipat!
Cu ajutorul lui Q, i-am dat de cap. Thx maestre!
S-au smecherit cei de la PcGarage... au promotii la toate produsele si codul de discount nu functioneaza. Imi imaginez, totusi, ca partea de bani pe care trebuie sa o primiti voi ca ref nu o sa ramana suspendata...
In maxim o ora merg sa platesc comanda si imi spuneti si mie ce si cum se intampla![]()
Am platit, sa verifici daca a intrat in cont partea voastra.
Mari oameni astia de la PcGarage... am asteptat 30 minute dupa laptop, stand ca prostul in picioare, fara sa ma anunte nimeni nimic. Dupa ce am inceput sa fac gura, am primit doar "Ei, s-a pierdut prin depozit, asteptati si dvs pana il gaseste colegul". Nu tu scuze, nu tu nimic... Dar atat cu offtopicul.
Imi pare rau de ce ai patit la PCGarage... am avut si eu partea mea de ciocniri cu ei... care din fericire s-au terminat amiabil (eram pregatit sa-i dau in judecata).
Nu, din pacate in sistem nu apare absolut nimic... avem aceeasi suma si ultima comanda cu "Da pe goarna si iesi pe plus" (asa numesc ei chestia asta cu vouchere) este din 03 Iunie 2013.
Bookmarks