Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

+ Reply to Thread
Page 44 of 58 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast
Results 861 to 880 of 1160

Thread: Probleme Site?

1. #861 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Salut... imediat verific!

2. #862 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Test 1
    Attached Images Attached Images jack_daniels_console_gamepad_sexy_girl.jpg

3. #863 SP
    Test 2
    Attached Images Attached Images hubble-views-horsehead-nebula.jpg

4. #864 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Hmm, am facut un test din Firefox (versiunea 22.0) si Chrome (versiunea 28.0.1500.72 m) si a mers. Vezi sa nu fie la tine Firefox-ul busit (sau un plugin ceva care face probleme). Incearca si cu Chrome sau Safari, Opera sau IE... si daca face la fel, incearca sa schimbi modul de Attachments (in partea de jos a paginii: http://www.consolegames.ro/forum/pro...do=editoptions).

5. #865 SP
    Mda. Are ceva Firefox-ul de acasa. La servici tot pe Firefox am putut uploada...

6. #866 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Si eu am aceeasi problema de ceva timp, dar merge sa uploadez daca dau pe Basic Uploader.

7. #867 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Posibil sa fie explicata undeva chestia asta, dar am remarcat ca daca nu-s logat orele postarilor sunt decalate cu o ora in urma fata de cand sunt logat. Recent eram pe forum (nelogat), mi-am vazut un thread, arata ora 11:45 (ieri) , asa ca am zis sa dau un up. Dau up, imi cere sa ma logez, ma logez, imi apare postul unit cu ala de ieri ca ora reala a postarii era de fapt 12:45.

8. #868 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Au uitat sa dea ora inainte.

9. #869 SP
    conectat:
    [HTML]All times are GMT +3. The time now is 16:33.[/HTML]
    neconectat:
    [HTML]All times are GMT +2. The time now is 15:33.[/HTML]

10. #870 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai si atunci cum se face ca eu am setat la General Settings GMT +2 si imi arata cand postez ora care trebuie?

11. #871 SP
    Pentru ca:
    [HTML] DST Correction Option: Automatically detect DST settings[/HTML]
    Adica esti pe ora de vara cand esti logat. Cand nu esti logat nu intervine ora de vara...

12. #872 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Posibil sa fie explicata undeva chestia asta, dar am remarcat ca daca nu-s logat orele postarilor sunt decalate cu o ora in urma fata de cand sunt logat. Recent eram pe forum (nelogat), mi-am vazut un thread, arata ora 11:45 (ieri) , asa ca am zis sa dau un up. Dau up, imi cere sa ma logez, ma logez, imi apare postul unit cu ala de ieri ca ora reala a postarii era de fapt 12:45.
    Ora pe server e OK, insa vB-ul are mici issues cu a identifica GMT-ul local (mai ales daca esti nelogat). Am schimbat acum GMT-ul pt. userii nelogati. Sa-mi spui te rog daca acum e corect.

Pentru userii inregistrati (si logati), aveti optiunea sa va setati GMT-ul de aici: http://www.consolegames.ro/forum/pro...do=editoptions.

---------- Post added 24-07-2013 at 17:18 ----------

Problema e data si de faptul ca Romania isi schimba aiurea ora... nu odata cu restul lumii. Ba suntem pe GMT+2 ba suntem pe GMT+3. Mai multe detalii aici: Romania. Oricum asa cum a zis gvingi76, aveti DST Correction si cand sunteti logati trebuie sa fie OK.

13. #873 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Pare ok acum.

14. #874 SP
    Member Madutzzu14's Avatar
    Sunt câteva probleme în secțiunea Radio TV. Am intrat și cu Google Chrome și cu Internet Explorer și sunt aceleași probleme.
    Attached Images Attached Images radio-tv.jpg

15. #875 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Nu cred ca am nimerit topicul, dar daca am gresit, rog sa ma mutati unde trebuie

Intrebarea: care sunt pasii ca sa primiti ceva banuti de la ref-ul de pe PcGarage? Momentan comanda arata ca ar genera 46 lei pentru ref si nu vreau sa se piarda pe drum. Pur si simplu dau click pe linkul de pe prima pagina, ca apoi sa imi caut produsul si sa il adaug in cos?

16. #876 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Trebuie sa introduci codul acela de pe prima pagina (nici macar nu trebuie click de la noi de pe pagina). Ai la comanda acolo o sectiune pentru vouchere. Trebuie introdus WD46182Z si primesti 1% discount. Multumim anticipat!

17. #877 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Madutzzu14 View Post
    Sunt câteva probleme în secțiunea Radio TV. Am intrat și cu Google Chrome și cu Internet Explorer și sunt aceleași probleme.
    Cu ajutorul lui Q, i-am dat de cap. Thx maestre!
    Attached Images Attached Images 2013-08-01_143758.png 2013-08-01_173530.png

18. #878 SP
    S-au smecherit cei de la PcGarage... au promotii la toate produsele si codul de discount nu functioneaza. Imi imaginez, totusi, ca partea de bani pe care trebuie sa o primiti voi ca ref nu o sa ramana suspendata...

In maxim o ora merg sa platesc comanda si imi spuneti si mie ce si cum se intampla
    Attached Images Attached Images cg.jpg

19. #879 SP
    Am platit, sa verifici daca a intrat in cont partea voastra.

Mari oameni astia de la PcGarage... am asteptat 30 minute dupa laptop, stand ca prostul in picioare, fara sa ma anunte nimeni nimic. Dupa ce am inceput sa fac gura, am primit doar "Ei, s-a pierdut prin depozit, asteptati si dvs pana il gaseste colegul". Nu tu scuze, nu tu nimic... Dar atat cu offtopicul.

20. #880 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi pare rau de ce ai patit la PCGarage... am avut si eu partea mea de ciocniri cu ei... care din fericire s-au terminat amiabil (eram pregatit sa-i dau in judecata).

Nu, din pacate in sistem nu apare absolut nimic... avem aceeasi suma si ultima comanda cu "Da pe goarna si iesi pe plus" (asa numesc ei chestia asta cu vouchere) este din 03 Iunie 2013.

+ Reply to Thread
Page 44 of 58 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 ... LastLast