Si mie mi se misca ok ... fara probleme ... Mai Mariusik , ia mai da un pic la manivela la netul tau ... :)
Printable View
Si mie mi se misca ok ... fara probleme ... Mai Mariusik , ia mai da un pic la manivela la netul tau ... :)
Acum merge normal. Dau click si s a deschis pagina, dar pana acum trebuia sa dau click de 3 ori pe link, apoi 3 refreshuri pentru a se incarca.
Merci ca ai mentionat si ora. Am verificat in log-uri, si la 9:40 - 9:44 AM in afara de niste hackeri rejectati de pe server... everything is peachy. Odata ce spui ca pe alte site-uri era ok, ma gandesc ca e posibil sa fi fost o problema de peering intre providerul nostru si providerul tau... Down n-a fost 100%. Oricum, monitorizam toate cele...
Btw, ce provider de net ai ?
RDS.
Azi pe la 8:25 cand am vrut sa intru pe unele thread-uri imi zicea "Page not found" si dupaceea fundalul negru al site-ului a disparut, totul era alb.
A fost de la mine ?
paunstefan: tocmai am facut update (cumparat) niste licente noi pt. cateva module... probabil ai intrat fix cand se rescriau url-urile. Acum mai ai aceeasi problema ? Daca da, da-mi exact linkul cu pagina unde se intampla boroboatza :)
Acum e ok, nu mai e nici o problema.
Am si eu o problema.
Azi cand am dat search la thread-ul cu, Ce ne-am cumparat Azi ! nu le mai gaseste, defapt nu imi dau seama ce zice. Pana acuma nu am avut problema asta, de fiecare data am scris la fel si a functionat.
Eu il cautam pe cel cu Diverse, dar nu il mai gasesc. Am atast o poza cu ce imi zice cand dau search.
Cand accesez prima pagina a site-ului, din orice browser, apare pagina si apoi imediat imi da un refresh si se ma incarca o data.
Nu se intampla permanent, dar de cele mai multe ori asa patesc.
Ciudat.... eu stiu ca la vBulletin nu a mers niciodata sa cauti cuvinte de doar doua caractere sau unul. Minimul este 3. Eu iti recomand sa cauti altfel. In loc sa cauti dupa "Ce ne-am cumparat azi !", dai cautare dupa "cumparat azi" in titles. Si-ti gaseste instant toate threadurile de cumparaturi.
Spune-mi te rog ce browser folosesti ca sa verific si eu.
face asa in Chrome, Mozilla, Safari (iPad), Internet Explorer, Opera.
Daca la voi nu se incarca de 2 ori inseamna ca e ceva local de la mine.
Nu face tot timpul dar cam in 70% din cazuri.
is just me or...? :-??
Incerca sa intri cu Console Games | Totul despre jocuri PS2, PS3, PSP, XBOX, XBOX 360, Wii, DS & Retro, nu cu consolegames.ro.
eu am gasit un bug :-? deci dau multiquote pe 3 posturi si daca dau "Go advance" nu imi apar quoturile..
Dupa ce apesi "Multiquote" la ce posturi vrei, apasa si "Quote". Mie asa imi merge.
si mie dar normal ar trebui sa iti apara si in "Go Advance"
am si eu o problema...nu merge sa accesez iconitele astea de deasupra mesajului(ma refer la simelys,attachments,insert image etc.)cand incerc sa apas pe ele nu se intampla nimic.mi s-a mai intamplat acum cateva saptamani,nu mai stiu pentru cat timp si acum vad ca a revenit,e problema de la mine sau de la site?