Am observat si eu problema cind am postat niste filmulete, dupa editare totul a fost ok.
Printable View
Am observat si eu problema cind am postat niste filmulete, dupa editare totul a fost ok.
Azi pe la ora 8, timp de vreo 20 min nu am putut intra pe site. S-a intamplat ceva sau era de la mine ?
Avem uptime acum de 39 de zile (de cand datorita unui update a trebuit dat un reboot)... deci de la server nu era sigur. De la Datacenter mi-au zis ca probleme azi nu au fost... deci daca s-a intamplat ceva, s-a intamplat undeva pe drum, intre providerii de net or something... Cand spuneti ca ati avut probleme, specificati si ce provider aveti, ca sa vedem de cine ne luam :)
Eu am Clicknet de la Romtelecom :D.
RDS ip fix (eram la munca). Am dat ping in www.consolegames.ro 100% pierderi. Nu mi-a dat prin cap in momentul ala sa dau un trace sa vad unde se opreste.
paunstefan: scuze, n-am vrut sa fiu prea rautacios, dar crede-ma ca la toate firmele unde e pus Romtelecom, e crima si pedeapsa. Poate pica orice, oricand, oricum... iar tech supportul are cateodata niste timpi de rezolvare mai ceva ca pe vremea cand dadeau net pe dial-up si nu stiau cum sa rezolve problemele cu cuplajul :D
cristi-dinu: mare pacat. Oricum mie softul de monitorizare nu mi-a prins nimic in acea perioada (si una din conexiuni la mine e tot RDS). Dar, cine stie... Anyway, Datacenter-ul ne asigura 99,5% uptime pe an... In ultimii 2 ani nu stiu daca am avut 0,01% downtime, si atunci au fost probleme mari pe tot cartierul, cauzate de caderi de la Enel...
MonkY, ce se intampla cu jocurile Arcade? :(
La multe jocuri cand depasesc scorul mai mare de locul 3, imi spune ca nu poate fii inregistrat....
Și eu am probleme la jocul ăla :-SS (imediat după ultimul set de poze...pa :().
Din pacate unele jocuri sunt facute cu "piciorul". De fapt, ele sunt convertite pentru a trimite date catre vB. Din pacate... de multe ori hackul respectiv "uita" dupa un anumit timp sa mai si trimita scorurile catre id-ul userului care se joaca. Nu prea este solutie... decat sa verific daca exista o alta versiune a jocului. I'll give it a try...
Unde-i opțiunea Blog de pe forum? Că n-o mai găsesc :(
Blogul a fost dezactivat de ceva vreme... tot asteptam un update de la vBulletin care sa repare problema. Meanwhile, ne cerem scuze dar blogul nu poate fi accesat. As putea sa-l activez, dar arata ca naiba (e o problema de incompatibilitate cu ultima versiune 3.x).
ce se intampla cu site-ul? Nu mai am unele butoane, avatarele nu se vad, diacriticile nu merg, meniurile sunt out of place...
---------- Post added 21-12-2010 at 10:17 PM ----------
nu mai exista edit, post reply...etc.
post reply
nu se vad atasamentele...
---------- Post added 21-12-2010 at 10:20 PM ----------
primul post e pe pagina 14 la final...
Mie imi merge bine ... Ai sters cookie, golit cache, etc. ... ?
Cred ca ai un addon ceva care opreste imaginile, javascripts, etc... pt. ca din cate observ nu ai decat text incarcat, si-atat.
Gata, am rezolvat. Am luat Firefox-ul la purecat :-B- asta după ce-am curățat tot (evident că tot n-a mers).
Silly Browser - bine măcat că are error console.