+ Reply to Thread
Page 15 of 58 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast
Results 281 to 300 of 1160

Thread: Probleme Site?

1. #281 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Din păcate Google Chrome nu știe c�teva chestii pe care le știe Firefox (c�teva add-on-uri and stuff). E excelent Chrome (e my 2nd browser). C�nd face figuri Firefox-ul trec pe Chrome (p�nă rezolv).

Vedem pe viitor.

2. #282 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Mai e ceva pana Chrome o sa intreaca Firefox-ul. Pana acum, sunt decat ceva addonuri esentiale portate de pe Firefox si cam atat.
    @Ronan: era cumva ADBlock-ul ?

3. #283 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu. Nici nu folosesc AdBlock.

4. #284 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    MonkY, nu poti face ceva, ca userii sub un anumit numar de post-uri, sa nu poata creea thread-uri noi decat la Bazar ? astfel, am scapa de multe thread-uri deschide aiurea de oameni care nu stiu sa caute. Deja devin stresanti. Inafara de cei care posteaza ce au de vanzare, ca nu stiu ca exista rubrica bazar sau pur si simplu vor sa se vada si aici, mai sunt cei noi, care deschid tot felul de thread-uri inutile (cum a tot fost cazul in ultimele 2 luni)

5. #285 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    razvanrazy, pai daca s-ar aplica ce ai zis tu, ce sansa ar mai avea alti consolisti seriosi care vor sa faca parte din comunitate?

Edit: Am si eu o problema, cu Internet Explorer 9 nu pot vedea anumite posturi la anumite threaduri. Se poate repara?

6. #286 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    razvanrazy, pai daca s-ar aplica ce ai zis tu, ce sansa ar mai avea alti consolisti seriosi care vor sa faca parte din comunitate?

Edit: Am si eu o problema, cu Internet Explorer 9 nu pot vedea anumite posturi la anumite threaduri. Se poate repara?
    nu vreau sa fiu rau, dar incearca si tu google chrome sau mozilla

7. #287 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Chris View Post
    Cred ca intrebarea trebuie adresata la Microsoft, nu la noi
    Iti dai seama ca la cat de varza e IE, sa incercam sa reparam ceva (ce nu e stricat) pentru un browser beta... e prea mult. In IE 6.x, 7.x, 8.x sunt ok... daca iar strica ceva Microsoft in IE 9.x, e chiar aiurea. Vorba lui Andrew, IE e un pic depasit...

P.S. Macar posteaza niste screenshot-uri, sa vedem ce probleme sunt.

---------- Post added 06-01-2011 at 01:13 AM ----------

FYI, iata care sunt statisticile de browser ale consolistilor pe consolegames.ro:

Firefox 52.6%
    Google Chrome 22.4%
    Internet Explorer 12.4%
    Opera 9.2%
    Safari 1.7%
    Netscape 0.7%
    Android Browser 0.3%
    Others 0.1%
    ....

8. #288 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Safari 1,7 % incredibil ... (desi cifra pare mica mie unul mi se pare URIASAAA)

9. #289 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by rodarkone View Post
    Safari 1,7 % incredibil ... (desi cifra pare mica mie unul mi se pare URIASAAA)
    Mai interesant e cand vezi numarul de hit-uri la cei 1.7%. 911939 de hit-uri mai exact.
    Bine... fata de Firefox cu 27538255 de hit-uri... e cale lunga. Dar oricum departe de Android cu 204536.

10. #290 SP
    Senior Member ffocus's Avatar

Wink

1.7% iPhone? sau Safari iPhone+Mac+PC?

11. #291 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    1.7% iPhone? sau Safari iPhone+Mac+PC?
    Cred ca toate... O sa incerc sa verific statisticile de rezolutie ca sa fac diferenta...

12. #292 SP
    PlayStation Forever! Chris's Avatar
    Cu Mozilla merge perfect. Multumesc pentru ajutor.

13. #293 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Browser Statistics

Deci sunt destul de reale daca este sa comparam cum stau lucrurile.

14. #294 SP
    Cand incerc sa pun un avatar .gif, primesc eroarea:

Your file of 132.9 KB bytes exceeds the forum's limit of 150.0 KB for this filetype.

15. #295 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Mie imi dadea mesaj de eroare in genul acesta cand incercam sa pun la o rezolutie mai mare decat permitea.

16. #296 SP
    Poza e 150x112.

17. #297 SP
    is the man! trickz's Avatar
    The maximum size of your custom image is 128 by 128 pixels or 150.0 KB (whichever is smaller). Partea cu "whichever is smaller" mie nu mi-a functionat niciodata. Daca aveam o poza de 10 kilo dar la rezolutie de 500x500, tot nu imi accepta.

18. #298 SP
    Senior Member tray's Avatar
    gxboxlive nu se mai updateaza

19. #299 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Cand incerc sa pun un avatar .gif, primesc eroarea:

Your file of 132.9 KB bytes exceeds the forum's limit of 150.0 KB for this filetype.
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Poza e 150x112.
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    The maximum size of your custom image is 128 by 128 pixels or 150.0 KB (whichever is smaller). Partea cu "whichever is smaller" mie nu mi-a functionat niciodata. Daca aveam o poza de 10 kilo dar la rezolutie de 500x500, tot nu imi accepta.
    Of of... Pe scurt:
    - Daca imaginea uploadata este mai mare de 128 x 128, nu va merge
    - Daca imaginea uploadata este mai mare de 150KB, nu va merge
    - Oricare sau fiecare dintre cele doua reguli de mai sus nu e respectata, nu va merge

Prin urmare, GS0Ls, resize din 150 x 112 la 128 x whatever < 128 si va merge

---------- Post added 08-02-2011 at 08:27 PM ----------

Daca la noi cu 128x128 si 150KB vi se pare putin, ia vedeti pe forumul nostru "concurent" cum nu se accepta mai mare de 100x100 si 25KB
    Quote Originally Posted by tray View Post
    Sorry, se pare ca developerul a cam renuntat la a mai updata... vom trece la 4.x si acolo avem mai multe alternative de PSN/Xbox Live...

---------- Post added 08-02-2011 at 08:55 PM ----------

Quote Originally Posted by tray View Post
    Later edit... am reusit sa fac niste update-uri. Let me know how it works for you. Phew...

20. #300 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Pe prima pagina s-au updatat ok, dar la a 2-a spre ex la mine mi-au scazut 3k gamerscore . Oricum credeam ca e un bug, nu e important.

+ Reply to Thread
Page 15 of 58 FirstFirst ... 5 13 14 15 16 17 25 ... LastLast