In aria de xbox 360 primele threaduri nu mai au icoana..
Nu au de ani buni... Din pacate nu am gasit o solutie pt. asta. Indiferent daca schimb imaginile, refac thumbnail-urile (pe tot site-ul), schimb id-urile, mut totul... pur si simplu sunt cateva care raman fara. Sorry...
La server upgradez oricand se poate, dar la site nu cred ca au fost aduse modificari majore in ultima perioada (nu am mai avut timp). Cine stie, o fi de la restricitia pe Bazar?![]()
Este mult prea dubios, in conditiile in care eu nu am modificat absolut nimic contului meu de 3 ani s-a intamplat deja de doua ori in perioada asta, doar ca apoi sa isi revina, desi din nou nu am schimbat nimic. Acum am stat peste 3 luni cu eroare asta![]()
Salut, de vre-o doua zile nu mai pot vizualiza nici un videoclip youtube atasat site-ului, apare chenarul negru cu un Y in dreapta jos, care ma trimite direct pe youtube, nu face legatura directa cu videoclipul respectiv.
Thanks! Si la mine apare la fel... verific imediat sa vad daca au schimbat ceva cei de la YouTube...
Numarul fiind fix numerele de pagina afisate. Le ia ca o insiruire de numere si nu vede linkul...
Pai si de ce nu face asa pe toate topicurile si mai ales , de ce nu facea asa pana acum ?!
Marog , o fi de la telefon atunci .
Era doar o observatie. Va verifica MonkY partea tehnica.
![]()
Nu e suficient pt ca sunt tentat sa scriu din nou și nu mai vreau
Sent from my iPhone using Tapatalk
nu cred ca se poate sterge contul, stiu ca am vrut si eu acelas lucru acum ceva timp si MonkY a zis ca nu se poate
eu nu te inteleg, calmeaza-te. de ce incerci sa convingi lumea? lasa-i pe fiecare sa faca ce vrea cu banii lor.ti-ai spus punctul de vedere dar nu trebuie sa ti-l si impui. asta cred ca e deranjant.
Îs Ft mulți copii pe aici, pot pune pariu. Și ajung sa te calce pe nervi cu aberațiile lor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks