La cerere, new smilies added:
Ken vs Ryu:![]()
Sephiroth:
Super ceruta Shaworma:
There must be a king:
Zelda:
Enjoy!
La cerere, new smilies added:
Ken vs Ryu:![]()
Sephiroth:
Super ceruta Shaworma:
There must be a king:
Zelda:
Enjoy!
Well, dragii mei... azi am zis sa trag tare sa va mai aduc ceva super Arcade-uri. Prin urmare, incepand de-acum, aveti nici mai mult nici mai putin de 48 Super Arcade-uri. Am incercat sa pun cate ceva din fiecare gen, the best of the best.... I hope you'll enjoy them. Unele sunt pur si simplu dementiale! So, here they are:
1943
Alliant
Android Soccer
Bejewelled Blitz
Billiards
Blazing Squad
Breakthrough
CityRacers
Down Of The Celebs
Effin Terrorists
Frontline Defense
Goalkeeper Challenge
Hot Shot Sniper
Humaliens Battle 2
Infection
Jewel Quest
Mario Ghost
Mass Mayhem 2
Pang
Power Pinball
Prisma Puzzle
Puzzle Freak
Rage Truck
Rotator Tron
Royal Navy
Runner
Saturday Night Bloodfest
Scooby Doo Escape
Shore Siege Days
Skyly
Sniper3
Sonic Moto
Starfire Retaliation
Star Swing
Stick Minigames
Subject 21
Taz-Man
Too Many Tanks
Traditional Sudoku Hard
Trafficator
Unicorn Attack
VoidGale Arena
Waggle
World Of Warcraft Connect
Zodiac Mahjongg
Zombie Waster
Zuma Kowloon
Zuma Screwed
Mai multe detalii pe aria dedicata: http://www.consolegames.ro/forum/f24...tml#post565543
Sau si mai bine... go & play them right in here: Console Games Forum - Arcade
A fost updatat addon-ul pentru Tapatalk. Va recomand sa upgradati via Apple AppStore sau Android Marketplace programul pentru a beneficia de toate functiile la zi. Have a nice day!
yesthe iPad version will arrive around second or third week of March pending Apple approval.![]()
Pe sistemul "Etajul 3 s-a mutat la Etajul 2" s-au efectuat urmatoarele modificari ale unor forumuri. Astfel:
Travel & Food devine Travel & Fashion
Health & Fashion devine Health & Food
E mult mai logic asa (i think)![]()
Am mai adaugat un mic feature. Acum aveti inca o optiune in meniul "New Posts" - Previous Visit in Portal Area. Practic va vor fi listate doar threadurile din aria Portal (News, Reviews, Previews, Videos, etc...) la care aveti subscription si unde exista posturi noi. Hope it helps...
Grr. Am apasat de o gramada de ori, cautand obisnuitul meu "previous visit without bazar". Pana ma obisnuiesc... asa, ca mosii![]()
Sorry... si Grey a zis la fel. Am incercat sa-l pun in alta pozitie, dar arata ca naiba... Daca vreti, il scot. Eu l-am considerat util, pentru momentele in care vreau sa vad ce s-a mai scris pe threadurile din Portal (cea mai importanta pt. Homepage dealtfel)...
---------- Post added 17-03-2011 at 08:46 PM ----------
OK... am inversat. E mai bine acum?
Much better...azi dimineata nu intelegeam ce se intampla...acum ma obisnuisem sa dau pe penultimul link si iarasi imi apareau Videos..i was like wtf![]()
A fost modificat codul de discount pt. GameShop de pe homepage. Acesta este: 7435148
Enjoy!
---------- Post added 29-03-2011 at 02:22 PM ----------
Am upgradat pluginul Tapatalk la ultima versiune (3.0). Let me know if there are bugs...![]()
A fost optimizat un picut homepage-ul pentru iOS devices...
Pozitia anumitor bannere a fost modificata, astfel incat sa nu mai fie "inghesuiala" in prima parte a paginii.
Limita per post a fost ridicata de la 20.000 la 25.000 de caractere!
Deasemenea, limita pt. PM-uri a fost ridicata dupa cum urmeaza:
- VIP de la 3.000 la 5.000
- Editors de la 2.000 la 3.000
- Moderators de la 4.000 la 8.000
- Registered users raman neschimbate la 1.000
Bookmarks