+ Reply to Thread
Page 14 of 33 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 652

Thread: ConsoleGames.ro website news

1. #261 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by huber View Post
    si parca pe naz il acuzau niste colegi de pe forum ca e clona unui spamer , orsicum felicitari man si spor la treaba
    Asta a fost acum ceva timp, se pare ca s-au inselat .. oricum sper ca si-au schimbat parerea despre mine de atunci. Multumesc

2. #262 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Va rog sa verificati Console Games Forum - GamerTag (cei care aveti Xbox Live gamertag-ul introdus) ! Sper ca s-a reparat acum !
    Thx goes to muggs for the fix !

3. #263 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Nu stiu care era problema, defapt nici nu stiam de acea lista, insa eu nu ma gasesc acolo

4. #264 SP
    Manager paul's Avatar
    User CP - Edit Your details - Xbox Live Gamertag - Enter your Xbox Live Gamertag. Probabil ai scris la Gaming Information, dar acolo e doar ca sa iti apara sub avatar.

5. #265 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Amandoua sunt completate. Si Gaming Information si Xbox Live Gamertag.

6. #266 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Daniel View Post
    Nu stiu care era problema, defapt nici nu stiam de acea lista, insa eu nu ma gasesc acolo
    Vezi sa nu ai profilul pe private or something... Si mai lasa-l pana maine, ca vad ca tot trage informatii de pe serverele microsoft... Damn, ce-i acolo...

---------- Post added 05-08-2010 at 11:44 AM ----------

Gata, ai aparut si tu in lista... dupa cum speram. Enjoy

7. #267 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Dupa cum ati observat, acum avem inca un calendar disponibil: Events Calendar. L-am trecut pe cel default ca fiind pt. Birthdays, iar de aceste ne vom folosi pentru a trece toate event-urile, lansarile de jocuri, etc. Pe homepage am facut disponibila si luna urmatoare, astfel incat sa fie mai usor de vizualizat upcoming events.

Momentan orice user poate pune events-uri, insa va rog sa nu abuzati (se da ban) si sa treceti in event sursa de unde aveti informatia respectiva. Optim ar fi sa treceti un news de pe consolegames.ro. Totodata, cei care scriu News-uri sunt rugati ca atunci cand scriu despre lansarea unui joc, sa treaca si in events. In felul acesta, va puteti pune remindere... sau va puteti planifica mai bine banii pt. luna viitoare

Hope you like it !

---------- Post added 25-08-2010 at 03:38 PM ----------

Acum pe forum page va sunt aratate si event-urile din urmatoarele 7 zile. Enjoy !

---------- Post added 25-08-2010 at 07:13 PM ----------

Avem temporar un nou header... am decis sa punem ceva mai mic, sa se vada paginile mai ok... si sa-i mai ajutam si pe cei cu rezolutii mai mici. Pentru restul, exista CTRL+Scroll

Daca va place sau nu... let me know... Thx goes to drik pentru gamepad

8. #268 SP
    Member richardm27's Avatar
    Monky tata, fara suparare, dar Games din noul header arata mai mult a Quames. In rest alles gutte, alles klaar !

9. #269 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by richardm27 View Post
    Monky tata, fara suparare, dar Games din noul header arata mai mult a Quames. In rest alles gutte, alles klaar !
    richardm27 tata, fara suparare, dar asa este de mai bine de 2 ani. Tu acum l-ai vazut ? http://www.consolegames.ro/forum/f51...40-resurse-cg/

Anyway, aveti aici ocazia sa va aratati "puterile": http://www.consolegames.ro/forum/f79...der-cg-2010-a/

10. #270 SP
    Member richardm27's Avatar
    None taken...never ever....da' acum parca e prea evident !

11. #271 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Ne-ati facut arbitrii? ca vad niste cartonase sub nick-ul fiecaruia.. Poate de la prea mult mafialol

12. #272 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Ne-ati facut arbitrii? ca vad niste cartonase sub nick-ul fiecaruia.. Poate de la prea mult mafialol
    Testam eu posibilitatea fiecarui user de a putea vedea infractiunile... din pacate, nu functioneaza decat daca va fac pe toti moderatori. But, you've missed the chance

---------- Post added 29-08-2010 at 01:34 PM ----------

Incepand de astazi puteti atasa fisiere mai mari. Am extins spatiul pt. .gif, .jpg, .pdf si .psd.

.gif - de la 1MB la 2MB
    .jpg - de la 1.5MB la 2MB
    .pdf - de la 4MB la 6MB
    .psd - de la 4MB la 8MB

13. #273 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incepand de astazi, Featured Videos si screen-urile aferente vor fi urcate in 720p. Ramane de vazut cat de bine se comporta cu diferite formate video... Daca aveti probleme (gen choppy video play, freeze-uri, slow loading) please let me know ! Momentan doar Vanquish este urcat in 720p... let me know how it works for you

14. #274 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Timpul limita in care va puteti edita Titlul unui thread sau un post a fost crescut de la 30 de minute la 60 de minute ! Acum nu mai aveti motive sa va plangeti ca nu ati avut timp sa va reparati greselile

15. #275 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Imi cer mii de scuze pentru perioada de mai devreme (aproximativ o ora) in care am fost nevoit sa opresc serverul fara a anunta in mod public. Din pacate au trebuit acoperite niste gauri de securitate... si daca tot am prins "ocazia", am zis sa fac si update la apache, mysql, php... si toate cele de pe server. Va rog sa-mi spuneti daca intampinati probleme dupa update-urile respective... pentru ca eu deja vad verde... So, noapte buna and enjoy CG !

16. #276 SP
    Member Kratos's Avatar
    La mine merge totul OK. Danke si mai dormi si tu !

17. #277 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Gata parteneriatul cu Playshop?

18. #278 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Gata parteneriatul cu Playshop?
    Era Jocshop, nu Playshop... dar se pare ca da. Asta este, e criza... Eh, noi sa fim sanatosi.

19. #279 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Acum aveti noi smilies pe CG:

:spermatozoid:

Cred ca putem sa ne laudam cu best smilies ever, nu ?
    Enjoy !

20. #280 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    THE BEST ! --->>>

+ Reply to Thread
Page 14 of 33 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast