Va rog sa verificati Console Games Forum - GamerTag (cei care aveti Xbox Live gamertag-ul introdus) ! Sper ca s-a reparat acum !
Thx goes to muggs for the fix !
Nu stiu care era problema, defapt nici nu stiam de acea lista, insa eu nu ma gasesc acolo![]()
User CP - Edit Your details - Xbox Live Gamertag - Enter your Xbox Live Gamertag. Probabil ai scris la Gaming Information, dar acolo e doar ca sa iti apara sub avatar.
Dupa cum ati observat, acum avem inca un calendar disponibil: Events Calendar. L-am trecut pe cel default ca fiind pt. Birthdays, iar de aceste ne vom folosi pentru a trece toate event-urile, lansarile de jocuri, etc. Pe homepage am facut disponibila si luna urmatoare, astfel incat sa fie mai usor de vizualizat upcoming events.
Momentan orice user poate pune events-uri, insa va rog sa nu abuzati (se da ban) si sa treceti in event sursa de unde aveti informatia respectiva. Optim ar fi sa treceti un news de pe consolegames.ro. Totodata, cei care scriu News-uri sunt rugati ca atunci cand scriu despre lansarea unui joc, sa treaca si in events. In felul acesta, va puteti pune remindere... sau va puteti planifica mai bine banii pt. luna viitoare
Hope you like it !
---------- Post added 25-08-2010 at 03:38 PM ----------
Acum pe forum page va sunt aratate si event-urile din urmatoarele 7 zile. Enjoy !
---------- Post added 25-08-2010 at 07:13 PM ----------
Avem temporar un nou header... am decis sa punem ceva mai mic, sa se vada paginile mai ok... si sa-i mai ajutam si pe cei cu rezolutii mai mici. Pentru restul, exista CTRL+Scroll
Daca va place sau nu... let me know... Thx goes to drik pentru gamepad![]()
Monky tata, fara suparare, dar Games din noul header arata mai mult a Quames. In rest alles gutte, alles klaar !
richardm27 tata, fara suparare, dar asa este de mai bine de 2 ani. Tu acum l-ai vazut ? http://www.consolegames.ro/forum/f51...40-resurse-cg/
Anyway, aveti aici ocazia sa va aratati "puterile": http://www.consolegames.ro/forum/f79...der-cg-2010-a/
Ne-ati facut arbitrii?ca vad niste cartonase sub nick-ul fiecaruia.. Poate de la prea mult mafia
lol
Testam eu posibilitatea fiecarui user de a putea vedea infractiunile... din pacate, nu functioneaza decat daca va fac pe toti moderatori. But, you've missed the chance
---------- Post added 29-08-2010 at 01:34 PM ----------
Incepand de astazi puteti atasa fisiere mai mari. Am extins spatiul pt. .gif, .jpg, .pdf si .psd.
.gif - de la 1MB la 2MB
.jpg - de la 1.5MB la 2MB
.pdf - de la 4MB la 6MB
.psd - de la 4MB la 8MB
Incepand de astazi, Featured Videos si screen-urile aferente vor fi urcate in 720p. Ramane de vazut cat de bine se comporta cu diferite formate video... Daca aveti probleme (gen choppy video play, freeze-uri, slow loading) please let me know ! Momentan doar Vanquish este urcat in 720p... let me know how it works for you![]()
Timpul limita in care va puteti edita Titlul unui thread sau un post a fost crescut de la 30 de minute la 60 de minute ! Acum nu mai aveti motive sa va plangeti ca nu ati avut timp sa va reparati greselile![]()
Imi cer mii de scuze pentru perioada de mai devreme (aproximativ o ora) in care am fost nevoit sa opresc serverul fara a anunta in mod public. Din pacate au trebuit acoperite niste gauri de securitate... si daca tot am prins "ocazia", am zis sa fac si update la apache, mysql, php... si toate cele de pe server. Va rog sa-mi spuneti daca intampinati probleme dupa update-urile respective... pentru ca eu deja vad verde... So, noapte buna and enjoy CG !
Acum aveti noi smilies pe CG:
![]()
:spermatozoid:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cred ca putem sa ne laudam cu best smilies ever, nu ?
Enjoy !
Bookmarks