Am ramas fara gold, trebuie pana sambata cel tarziu sa-mi iau. Intram si eu dar deh...
Cred ca poate prelua locul lui Cuby4ever daca doresteCred......
P.S : Ce tare a fost in seara astaN-a facut nimeni poze ?
Ash vrea sa intru si eu la un capoinat.... ma joc non stop jocul si azi am dat de voice trebuie sa fac sa ma inscriu ?
Danke!
Ordinea in cursa de maine:
1 Axeaxel 1:03.004 2 Vagab0ne 1:03.038 3 Floryn82 1:03.108 4 Greyhound2k7 1:03.487 5 I Dj Mo I 1:03.989 6 DANY67 1:04.447 7 Florynd 1:04.782 8 SACALUKA 1:05.162 9 DarkMatinee 1:05.295 10 ffocus2008 1:05.405 11 poolonik 1:05.440 12 Enthroll 1:06.284 13 AdrianPoenaru 1:06.728 14 Pisboy Sparxx 1:07.160 15 Alfamonk 1:09.269
Iarasi sunt cel mai bun... daca rasturnati clasamentul
Buei, eu nu ma mai calific direct din somn... E prea psihedelic efectul...
dupa calificari am luat si eu setupul luy Grey si mi-a iesit repede un 1:05:??.
Asta e.Daca joc forza numai cand sunt calificari si curse,asa imi trebuie.
Sunt ocupat cu ultimul achievement din Forza 2.
Monky in seara astra ce discutii hot se lanseaza in casca ?
Same here ! Iti dai seama ca eu am vazut traseul la 3 minute dupa ce m-a trezit Greyhound dintr-un somn dulce... Mi-era dor si de o tigara, mi s-a facut si sete... ma chema si toiletul... In plus, era un efect interesant, parca se misca TV-ul. Dar vorba ta, asa-mi trebuie (chiar n-am auzit ceasul, setat clar cu mesaj "Azi ai calificari la Forza !!!")
Astazi nu stiu, ma batea gandul sa aprofundam problema cu LCD-urile astea noi, cu LED edge si Full LED... Ca ma stresseaza la culme cum le strica doar pentru a le face mai subtiri... Si neaparat discutam chestia cu 3D-ul, care se pare ca pe generatia asta de console, va fi cam sucky (half framed, dupa ce ca si-asa rup multe in 20-25 fps)... Dar, vedem noi, avem atat de multe ture...![]()
Da, prezent la datorie, MonkY o sa-mi spuna cum e cu LCD edge si Full LCD (ca eu, mai mult decat retroiluminare LED + gama RGB gestionata tot de LED, mai multe nu stiu) iar eu o sa explic cum e cu 3D-ul (hint: probabil ca nu-i half framed, ci noile TV-uri chiar vor putea refresh de cel putin 100HZ, cat sa sincronizeze alternativ 50 de imagini/ sec pt ochiul drept si 50 pt ochiul stang)![]()
Guys, dar sper ca nu vorbiti doar in termeni SF; explicati pe larg si la astia mai noobi (ca mine) ce discutati acolo, ca pare interesant.
guys, what the hell happened ?
eram in turul 44 si deodata ati iesit toti.. "left the game" eu in continuare am ramas si game-ul a ramas asa cum era setat, am terminat cele 50 de tururi.
deci.. e posibil sa va fi cazut netul tuturor, sau mi-a picat mie? mie nu mi-a dat nici un mesaj de deconectare.... WHAT THE HELL ???
nu man,ai iesit numai tu si cu Adrian poenaru atunci
iar la cateva lapuri distanta a iesit subit si ffocus
deci totci care s-au apropiat de mine in perioada aia au iesit![]()
Deci... la noi a aparut o problema majora... Au picat pe rand AdrianPoenaru, Enthroll si ffocus (in ordinea aceasta) ... Din pacate, ajunsesem pe la tura 40 (48 ffocus) or so... Problema e ca ffocus era chiar pe primul loc. So, va las pe voi sa luati o decizie (organizatorii).
In final, cei care au ramas in cursa au terminat in ordinea asta:
DarkMatinee
poolonik
Alfamonk
Pisboy Sparxx
Asteptam decizia finala... Din pacate cand s-a terminat cursa eu am trecut la PC (am lasat in ecranul cu clasamentul, sa-i fac o poza). Cand m-am intors la consola, deja imi daduse puncte, sarise peste ecranul cu save replay. So, i have no save![]()
da,nici eu nu am save,ca sa il torn pe Adrian ca m-a busit rau in prima jumatate de tura din lap 1
vreau sa se reia cursa ca nu s-a terminat discutia cu LCD-uri si 3D![]()
Cum nu s-a terminat ca la sfarsitul campionatului cred ca dau la Electronica si intru fara probleme. lol
Bookmarks