Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 17 of 36 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #321 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Pai ar trebui sa intrebam participantii. Eu as face in genul asta. Strangerea la 20:30. La 21:00 fix se da startul, cine e in cursa, bine, cine nu, DNF.

Participantii sunt rugati sa posteze daca sunt de acord cu aceasta prevedere in regulament. Majoritatea decide.
    De acord.

2. #322 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Da, dar aici e un pic mai complicat.
    Nu e deloc complicat. Au picat 3, pe rand, ati ramas 4 in cursa. Majoritatea a aratat cui i-a picat.

3. #323 SP
    Junior Member florynd's Avatar
    Sunt de acord cu "Strangerea la 20:30. La 21:00 fix se da startul."
    Nu stiu insa cu deconectare. Totusi ai fost la calificari, ai fost cand s-a da startul, ai jucat mai bine de jumatate din cursa si totusi dupa atat timp pierdutnu te alegi decat cu nervi. Poate ar trebui cumva recompensata bunavointa
    Macar sa iei punctele de pe ultimul loc ...... pentru ca altfel cazi foarte in spate in clasamant si nu mai poti reveni.

4. #324 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by florynd View Post
    Sunt de acord cu "Strangerea la 20:30. La 21:00 fix se da startul."
    Nu stiu insa cu deconectare. Totusi ai fost la calificari, ai fost cand s-a da startul, ai jucat mai bine de jumatate din cursa si totusi dupa atat timp pierdutnu te alegi decat cu nervi. Poate ar trebui cumva recompensata bunavointa
    Macar sa iei punctele de pe ultimul loc ...... pentru ca altfel cazi foarte in spate in clasamant si nu mai poti reveni.

True... si eu as da 0 puncte doar celor care nu se prezinta deloc. Sau care parasesc pur si simplu din cursa (nu datorita problemelor de Live). Ceilalti, macar cu cel mai slab punctaj...

5. #325 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Si eu sunt de acord. Poate asa incepem si noi la ora stabilita, iar daca cineva nu poate sa ajunga la 21:00, sa anunte din timp cu un telefon ceva, un mesaj pe forum, pe mess etc.
    Cat despre puncte, o idee buna o are Florin. Daca mai patesc inca odata la fel, pierd de tot contactul cu fruntea clasamentului.

6. #326 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Chiar te rog sa postezi acest filmulet. Daca sunt vinovate, vor fi sanctionate.
    ok, dar cand ziceam "cand se intampla ca aseara, persoanele direct afectate nu prea mai fac parte din nici o competitie" ma refeream la crash-ul LIVE.
    din incidente nu au rezultat schimbari de pozitii, doar pierderea catorva secunde.
    sunt de acord cu ora 21:00 fix, totusi asteptam o jumatate de ora sa ne stragem.
    iar cei care au ghinion de net, ar trebui considerati in clasament, mai ales daca fac peste 50% din tururi. just my opinion.

7. #327 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Pai ar trebui sa intrebam participantii. Eu as face in genul asta. Strangerea la 20:30. La 21:00 fix se da startul, cine e in cursa, bine, cine nu, DNF.
    perfect de acord

Quote Originally Posted by GreyhounD
    Nu, a picat, ghinion DNF. Asa ramane de acum incolo.
    pai, aici nu e atat de simplu, pentru ca nu este vorba de calitatea conexiunii vreunuia dintre noi. Aici este vorba de Xbox Live/ servere forza motorsport etc, iar faptul ca unii au iesit si altii nu cred ca depinde de peering-ul unora cu host-ul.

Este ca si cum ai pastra in concurs rezultatele oricarui alt joc cu o tona de lag/meci (in care unul "absoarbe" hit-uri si nu pateste nimic in vreme ce altul cade din prima), unde lag-ul are legatura cu serverele si nu cu calitatea conexiunii.

Personal nu ma opun, nu sunt unul dintre cei priceputi, aseara chiar am fost implicat intr-unul din incidente (sper ca nu si in al doilea, dupa accident eu am fost mai mult in "miriste" sper sa nu fi incurcat pe nimeni la reintrari, nu stiu despre ce vorbeste Enthroll).

Bottom line is: ar pute sa se faca un regulament personalizat pentru astfel de situatii, tip:
    1. S-a deconectat cineva pentru ca i-a picat netul? DNF
    2. Problema LIVE/ servere forza (desincronizare)?
    a)if occurs during first 20 minutes or more than 3 players out, then restart cu pozitiile din grid din momentul deconectarii.
    b) if occurs after first 20 minutes or more than 3 players out, then restart cu pozitiile din grid din momentul deconectarii si cu numarul de ture ramase.

Dupa toate, o astfel de regula ar putea compensa lipsa Peace Car-ului prezent in cazul incidentelor pe pista in competitiile reale

8. #328 SP
    Ok, ce ziceti de treaba urmatoare: daca ii pica netul, conexiunea (nu putem merge decat pe cuvant, pentru ca nu avem de unde stii cui i-a picat si cine a iesit de nervi) la peste 60% din parcursul intrecerii, atunci respectivul (respectivii) ia punctele pentru ultimul loc din grupa respectiva. In speta, cui ii pica din prima grupa la peste 60% din cursa, ia locul 8 default, cui ii pica din grupa a doua, ia locul 16 default. Daca sunt mai mult in situatia asta, iau puncte la egalitate (3 de locul 8 ,15 de locul 16, etc).

Este corect asa?

L.E.: DannY67, in loc sa faci semnul de "loser" mai bine iti spuneai parerea despre ceea ce se discuta de doua pagini incoace.

9. #329 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Dany, cand ai venit ai zis cu gura ta ca te inscrii cu acel handicap. Asta a fost si conditia initiala. Nu poti prelua punctele lui raptorscream pentru ca nu sunt facute de tine.

L.E. Incidentul raportat de DannY67 a fost investigat, dupa cum urmeaza

Eu doar am intrebat daca le pot prelua.... acum daca nu se poate asta e !!!

Si in cazul ''incidentului'' acela !!! Ca sa rectificam

Nu am spus in nici un caz ca din cauza lui Dj Mo am pierdut 2 POZITII !!! Chiar nu stiu de unde ai dedus acest lucru Si in al doilea rand eu am spus clar ca am glumit in legatura cu acel incident ..... Insa Dj Mo a luato in serios .... Chiar nu inteleg pentru ce atata tam-tam !!! Eu chiar i-am spus sa stea in loc sa nu ''investigheze'' nimic deoarece nu s-a intamplat absolut nimic (am glumit) !!! Inca odata , chiar nu inteleg

Asta e, sper ca nu v-am suparat cu nimic !!!

P.S: In legatura cu picatul netului Din partea mea dati-le toate punctele pe care le meritau !!! Si sunt de acord si cu acea rectificare de regulament !!!

10. #330 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai ai spus imediat dupa cursa ca ai pierdut doua locuri. Am verificat pentru ca nu este nimeni favorizat. Daca era greseala din partea mea, trebuia sa fiu sanctionat nu? Nu este nici o suparare, dar era de datoria noastra sa verificam.

11. #331 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ok, ce ziceti de treaba urmatoare: daca ii pica netul, conexiunea (nu putem merge decat pe cuvant, pentru ca nu avem de unde stii cui i-a picat si cine a iesit de nervi) la peste 60% din parcursul intrecerii, atunci respectivul (respectivii) ia punctele pentru ultimul loc din grupa respectiva. In speta, cui ii pica din prima grupa la peste 60% din cursa, ia locul 8 default, cui ii pica din grupa a doua, ia locul 16 default. Daca sunt mai mult in situatia asta, iau puncte la egalitate (3 de locul 8 ,15 de locul 16, etc).

Este corect asa?
    Eu zic ca este mai corect asa decat zero puncte. E o idee excelenta ! Thx ! Sper ca se poate calcula si retroactiv... chiar imi pare rau de ffocus, enthroll si adrian... Au jucat foarte frumos

12. #332 SP
    Junior Member florynd's Avatar

Este corect asa?

Eu sunt de acord.

13. #333 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Pai ai spus imediat dupa cursa ca ai pierdut doua locuri. Am verificat pentru ca nu este nimeni favorizat. Daca era greseala din partea mea, trebuia sa fiu sanctionat nu? Nu este nici o suparare, dar era de datoria noastra sa verificam.
    Sincer, chiar nu am spus ca am pierdut acele doua pozitii Infine .....

Grey a fost un pic cam dur Si am simtit nevoia sa intervin un pic

PS: Care este urmatorul traseu ?

14. #334 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    @Grey: din punctul meu de vedere, e corect oricum, chiar si disconnect = DNF

Schita mea nu viza direct competitivitatea/ punctele sau clasamentul, personal sunt frustrat doar ca m-am pregatit cat am putut eu sa fac o figura buna (poti sa razi, dar chiar m-am chinuit, chiar daca nu se vede si n-am putut duce cursa pana la sfarsit impreuna cu toti ceilalti, ceea ce mi-ar fi placut foarte mult.

Imi place cursa, imi plac oamenii, imi plac dinozaurii mici din versiunea IMAX a lui Pisboy, imi place backlight/ sidelight-ul cu LED-uri problematice din analiza lui MonkY. Si sunt foarte optimist in ceea ce priveste dioptriile lui Mika

By the way, eu sunt castigator al centurii de aur in versiunea WWF (nu gasesc emoticon cu Panda) pt ca am terminat oricum cele 50 de ture si am iesit pe locul 1/1! La fel si Enthroll, ca si el a terminat!

15. #335 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DannY67 View Post
    PS: Care este urmatorul traseu ?
    Road America. Uite aici in caz ca mai ai nevoie: http://www.consolegames.ro/forum/f59...ip/#post301655

Quote Originally Posted by AlanPoe View Post
    By the way, eu sunt castigator al centurii de aur in versiunea WWF (nu gasesc emoticon cu Panda) pt ca am terminat oricum cele 50 de ture si am iesit pe locul 1/1! La fel si Enthroll, ca si el a terminat!
    Adica voi v-ati deconectat si ati primit si puncte pt. locul 1 ingame. Bravo

16. #336 SP
    Member poolonik's Avatar

Este corect asa?
    De acord.Cu toate ca am urcat 2 locuri nemeritat.
    Loviturile incasate din spate pe stanga sau dreapta sunt cele mai aiurea, nu mai ai nici o sansa.
    Din cate am observat cel care loveste cu botul masinii cu o intrare la pituri se rezolva dar cel lovit in spate nu mai are ce face.
    Un repley pentru grupa a-2-a exista ?Daca da va rog un upload.Eram prea nedumirit cu cee ce se intampla si am ratat momentul cu save replay.

17. #337 SP
    il pun eu diseara.
    o mica sugestie: daca 2 sau mai multi s-au deconectat propun sa ocupe ultimile locuri in functie de pozitia pe care o ocupau cand au iesit:
    ex: sa zicem ca au iesit locurile 1, 4, 6:
    locul 1 intra pe locul 6 (sau 14)
    locul 4 intra pe locul 7 (sau 15)
    locul 6 intra pe locul 8 (sau 16)

makes sense ce spun ?

18. #338 SP
    Regulamentul a fost actualizat, sa contina regula cu 60% din cursa. Pozitiile din primele 3 curse au fost recalculate, clasamentul refacut, asadar avem urmatoarea situatie:

Road Atlanta

Greyhound2k7 locul 1 20 puncte
    Axeaxel locul 2 18 puncte
    I Dj Mo I locul 3 16 puncte
    Pisboy Sparxx locul 4 15 puncte
    Vagab0ne locul 5 14 puncte
    DarkMatinee locul 6 13 puncte
    raptorscream locul 7 12 puncte
    Enthroll locul 9 10 puncte
    Alfamonk locul 10 9 puncte
    AdrianPoenaru locul 11 8 puncte
    dSKhan locul 12 7 puncte
    poolonik locul 13 6 puncte
    ffocus2008 locul 16 3 puncte
    Florynd DNF 0 puncte
    SACALUKA DNF 0 puncte
    Cuby4ever DNF 0 puncte
    WorldMoon DNF 0 puncte
    Floryn82 DNF 0 puncte

Mazda Laguna Seca

Greyhound2k7 locul 1 20 puncte
    Axeaxel locul 2 18 puncte
    Vagab0ne locul 3 16 puncte
    DANY67 locul 4 15 puncte
    ffocus2008 locul 5 14 puncte
    Florynd locul 6 13 puncte
    Floryn82 locul 9 10 puncte
    DarkMatinee locul 10 9 puncte
    Enthroll locul 11 8 puncte
    Pisboy Sparxx locul 12 7 puncte
    AdrianPoenaru locul 13 6 puncte
    Alfamonk locul 14 5 puncte
    I Dj Mo I DNF 0 puncte
    SACALUKA DNF 0 puncte
    Cuby4ever DNF 0 puncte
    dSKhan DNF 0 puncte
    WorldMoon DNF 0 puncte
    poolonik DNF 0 puncte

Sedona Raceway Club

Floryn82 locul 1 20 puncte
    Greyhound2k7 locul 2 18 puncte
    I Dj Mo I locul 3 16 puncte
    Vagab0ne locul 4 15 puncte
    DANY67 locul 5 14 puncte
    SACALUKA locul 6 13 puncte
    Axeaxel locul 8 11 puncte
    Florynd locul 8 11 puncte
    DarkMatinee locul 9 10 puncte
    poolonik locul 10 9 puncte
    Alfamonk locul 11 8 puncte
    Pisboy Sparxx locul 12 0 puncte (penalizare)
    ffocus2008 locul 16 3 puncte
    Enthroll locul 16 3 puncte
    AdrianPoenaru locul 16 3 puncte

Clasamentul general dupa trei etape:

Greyhound2k7 58 puncte
    Axeaxel 47 puncte
    Vagab0ne 45 puncte
    I Dj Mo I 32 puncte
    DarkMatinee 32 puncte
    Floryn82 30 puncte
    DANY67 29 puncte
    Florynd 24 puncte
    Alfamonk 22 puncte
    Enthroll 21 puncte
    ffocus2008 20 puncte
    AdrianPoenaru 17 puncte
    Pisboy Sparxx 15 puncte
    poolonik 15 puncte
    SACALUKA 13 puncte

Sper ca totul sa fie in regula recalculat. Am sa va rog sa aruncati cate un ochi, poate au scapat greseli si sa ma anuntati.
    @Enthroll, de la ceea ce propui tu se pot isca iar dispute, cum ca unul ar fi putut urca mai mult daca nu era deconectat. Din cauza asta e mai bine sa se ia acelasi nr de puncte, din moment ce e aceeasi cauza a deconectarii.

19. #339 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Damn, am pierdut 5 puncte. Si aveam o sansa la podium

20. #340 SP
    here's the vids si cateva poze.
    in primul video mentionez ca aveam un lap in fata lui, am riscat sa intru pe acolo crezand ca se duce in dreapta dar lag-ul proved me wrong. in al doilea aveam 2 ture in fata lui. e vb de Pisboy Sparxx in ambele. sper sa nu o ia personal, i didn't.

Attached Images Attached Images forza5.jpg forza6.jpg forza7.jpg forza8.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 36 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast