Bine prietene, e cum zici tu. In ce campionate ai vazut tu ca apar participanti / echipe pe la jumatate?
http://www.consolegames.ro/forum/f59...tml#post310922
http://www.consolegames.ro/forum/f59...ip/#post298806
Pentru intalniri in FM3, in afara acestui campionat, exista threadul dedicat, sunt convins ca ne putem aduna sa facem si curse separat.
Bai Grey, cand intrii si tu sa ne antrenam asa, ca intre campioni ?
Nu te prea vad pe Live![]()
Cursa asta o sa fie un dezastru total, nu imi place Maple
Haideti sa ne strangem in seara asta, dupa 20:00.
Doar atunci am vazut postul si nah...
Cat despre cursa de Duminica... Nu cred ca va scapa cineva cu masina intacta![]()
Hai ca riscam sa nu fiu prezent la cursa asta, mi s-a stricat router-u dar acum totul este OK.
Cine intra la o mica incalzire inainte de calificari?![]()
Datorita faptului ca m-am calificat offline, ca sa nu existe discutii, am facut prostia asta de film (nu stiu de ce l-a zpacit youtube in halul asta). Sunt doar primele 2 tururi, in al doilea fiind timpul de calificare.
YouTube - CG.ro FM3 Championship - Calificare Maple - Dj Mo
Grila de start pentru Maple Valley Reverse este:
DANY67 1:23.912 Vagab0ne 1:24.235 Greyhound2k7 1:24.339 Floryn82 1:24.413 Axeaxel 1:24.722 I Dj Mo I 1:25.279 ffocus2008 1:26.597 poolonik 1:26.701 Enthroll 1:26.925 AdrianPoenaru 1:29.258 Alfamonk 1:44.731 SACALUKA DNQ Florynd DNQ DarkMatinee DNQ
Florynd si DarkMatinee nu ajung la cursa, deci nu ii asteptati.
Am terminat si noi:
1. Enthroll
2. AdrianPoenaru
3. Alfamonk
Ca de obicei, fara probleme in a seria a doua... Pacat ca am ajuns sa fim atat de putini...
S-a mai terminat cu bine o cursa din campionat. Felicitar participantilor si castigatorului locului 1.
Ordinea finala este urmatoarea:
DANY67 locul 1 Greyhound2k7 locul 2 Axeaxel locul 3 poolonik locul 4 I Dj Mo I locul 5 ffocus2008 locul 6 Vagab0ne locul 7 Enthroll locul 9 AdrianPoenaru locul 10 Alfamonk locul 11 SACALUKA DNF Floryn82 DNF Florynd DNF DarkMatinee DNF
Clasamentul general dupa etapa Maple Valley Reverse se prezinta in felul urmator:
Greyhound2k7 134 puncte Axeaxel 105 puncte Vagab0ne 102 puncte DANY67 98 puncte Floryn82 79 puncte ffocus2008 65 puncte I Dj Mo I 63 puncte poolonik 60 puncte Alfamonk 58 puncte DarkMatinee 51 puncte AdrianPoenaru 49 puncte Florynd 46 puncte Enthroll 45 puncte SACALUKA 29 puncte
A fost intensa cursa, cel putin pentru mine si stiti si voi de ce, e foarte greu traseul, e greu sa ramai concentrat 45 de laps pe un astfel de traseu. La un moment dat deja ma gandeam in timpul cursei ca o sa lovesc masina in primul viraj.
Felicitari tuturor.
Plictiseala mare cursa asta
Noroc cu Vagab0ne pe care l-am depasit de vreo 4 ori toata cursa
Grey, unde-s ''felicitarile'' ? Ti-am zis ca nu imi arde de glumeCred ca am castigat cursa din cauza efectului Rubi Bubi
![]()
Felicitari tuturor !!!
LE: Acum am vazut ''felicitari castigatorului locului 1''![]()
Bookmarks