Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 31 of 36 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast
Results 601 to 620 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #601 SP
    Member poolonik's Avatar
    Una din putinele curse in care nu au fost accidente .Pentru mine a fost palpitant, primele 15 lapuri am stat in spatele lui DarkMatinee la aproximatix 100 m dar pana la urma am reusit sa il depasesc , la un moment dat am ajuns la 250 m in spatele lui Enthroll dar din pacate(pentru mine ) el nu a binevoit sa faca nici o greseala.

2. #602 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Pai de ce n'ai zis asa in timpu cursei poolonik ?
    Enthroll era in fata mea.... Imediat ii dadeam una la spite

P.S: Multumesc Monky.... Ti'ai primit punctul de Generozitate

---------- Post added 19-07-2010 at 03:29 PM ----------

Experiment esuat

Attached Images Attached Images p180710_22.08.jpg p180710_22.09.jpg p180710_22.08-01-.jpg

3. #603 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar

4. #604 SP
    Member rZvFTW's Avatar
    mai se tine acest campionat ca as vrea sa joc si eu

5. #605 SP
    Vad ca esti in verva azi, ia fa tu bine si citeste de la pagina 1 si vezi ce s-a intamplat.

6. #606 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by poolonik View Post
    Una din putinele curse in care nu au fost accidente .Pentru mine a fost palpitant, primele 15 lapuri am stat in spatele lui DarkMatinee la aproximatix 100 m dar pana la urma am reusit sa il depasesc , la un moment dat am ajuns la 250 m in spatele lui Enthroll dar din pacate(pentru mine ) el nu a binevoit sa faca nici o greseala.
    Da. Mi-a placut foarte mult. Din pacate, a venit cineva la mine si am mai scapat-o pe aratura, dar oricum ai jucat bine si nu am reusit sa ma mai apropiu de tine. Congrats to everybody.

7. #607 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Astazi am incercat si eu pentru prima data traseul si sunt ..... Bata

8. #608 SP
    Din moment ce sunt in Bucuresti pentru intalnire, nu am cum sa ma calific sambata, la ora 13:00. Nu stiu sigur cand ajung acasa duminica so count me in for DNQ, but not for DNF.

9. #609 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    guys puteti sa ma asteptati putin, 30 min? thanks!

10. #610 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca o sa fiu ca si Mika... DNQ... Si plec maine in ultima serie... si-asa prima nu e de mine

11. #611 SP
    Iata grila pentru maine, Twin Ring Motegi Full:

Greyhound2k7 1:50.616
    DANY67 1:50.883
    Vagab0ne 1:51.292
    Axeaxel 1:51.379
    poolonik 1:52.797
    Enthroll 1:54.444
    I Dj Mo I 1:56.882
    AdrianPoenaru 1:58.180
    Florynd DNQ
    ffocus2008 DNQ
    DarkMatinee DNQ
    Alfamonk DNQ

12. #612 SP
    A mai trecut o cursa palpitanta, incet incet ne apropiem de final. Iata ordinea de sfarsit:

Greyhound2k7 locul 1
    DANY67 locul 2
    Vagab0ne locul 3
    poolonik locul 4
    Axeaxel locul 5
    Enthroll locul 6
    AdrianPoenaru locul 7
    I Dj Mo I locul 8
    Alfamonk locul 9
    ffocus2008 DNF
    Florynd DNF
    DarkMatinee DNF

Clasamentul general, dupa Twin Ring Motegi, se prezinta astfel:

Greyhound2k7 192
    Axeaxel 157
    Vagab0ne 145
    DANY67 142
    poolonik 105
    Alfamonk 89
    I Dj Mo I 88
    Enthroll 83
    ffocus2008 78
    AdrianPoenaru 71
    DarkMatinee 64
    Florynd 46

13. #613 SP
    Scuzati ca nu am ajuns si ca l-am lasat pe MonkY sa alerge singur, dar cum v-am spus si ieri, mi-a dat RRoD consola si nu am reusit sa joc altundeva.

14. #614 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    Scuzati ca nu am ajuns si ca l-am lasat pe MonkY sa alerge singur, dar cum v-am spus si ieri, mi-a dat RRoD consola si nu am reusit sa joc altundeva.
    Bai ce ghinion ai si tu... sper ca ai garantie. Oricum imi vine sa te mananc... am fugit ieri de la o aniversare sa ajung la 20:300 home sa te bat

P.S. Singur n-am mai alergat, iti dai seama... ca mi-era ca ies pe locul 2

15. #615 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Pai mai Mika , s-o fi suparat si ea ( consola ) cand a auzit ca te-ai jucat pe PS3 Si mai ales ca ai ajuns in finala , si la Fifa si la Tekken

16. #616 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Cursa a fost palpitanta cum a zis si Grey, in primul viraj am gresit.. mai aveam putin si il scoteam pe Vagabone de pe traseu de tot, dupa aia am facut o cursa de urmarire dar cu greseli... Ne-am mai pocnit inca odata si aici ma refer la Vagabone, am ramas putin in urma dupa asta. Iar prin turul 15 am avut o "ciocaneala" cu polonik din care mi-am "aranjat" masina si aia a fost. Era de ajuns sa stau in spatele lui si tot nu puteam sa-l depasesc sau a fost un moment cand am reusit sa-l depasesc dar el m-a depasit mult mai usor. Eu il prindeam in viraje iar el isi lua avans in linie dreapta. Pentru mine a fost cea mai frumoasa cursa pot spune de pana acum.
    Bravo Polonik, bravo Grey for the 1'st place.

17. #617 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Nu ma pot abtine: eu, la cursa de duminica:

18. #618 SP
    si eu sunt cel care o ia inapoi.. am facut cateva greseli stupide cursa asta.

19. #619 SP
    guys, pe data de 15 August voi fi in vacanta, deci nu voi putea participa in etapa.
    have fun ! burn some gas for me, i'll drink a mojito for you

20. #620 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Have fun Enthroll !
    Sper sa nu raman iar singur in a doua grupa !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 36 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 ... LastLast