Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Votati masina campionatului

Voters
66. You may not vote on this poll
  • #62 Risi Competizione F430 GT

8 12.12%
  • Ford GT

12 18.18%
  • #126 Team Zakspeed Viper GTS-R

2 3.03%
  • #45 Flying Lizard Porsche 911 GT3-RSR

20 30.30%
  • #92 Rahal Letterman Racing M3 GT2

24 36.36%
Page 21 of 36 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 707

Thread: ConsoleGames.ro - Forza Motorsport 3 Championship

1. #401 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    ???? Asta-i culmea.....sincer Asta de unde ai mai scoso Nici macar nu am intrat la aspiratie Polonik era cu mult in fata ...... Doar atat am zis: ,,Hai mai Polonik ce faci ca mai am un pic si te ajung'' ... Acum de unde ai scos tu faza aia cu aspiratia numa tu sti Peace.... LE: Acum am vazut I-am zis eu lui Poloonik sa se dea deoparte ?

2. #402 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ma abtin de la comentarii pentru ca oricum m-am convins ca nu se ajunge la nici o concluzie cu tine. Esti genul de persoana in care toti sunt vinovati si tu mereu corect. Esti unul din motivele pentru care nu mai vreau sa fiu in grupa 1. "Peace"

LE: Ti-am acceptat multe faze, dar sa stii ca am o limita. Mai usor cu modul de adresare si mai ales cu figurile de copil alintat. Ne despart multi ani si nu sunt obligat sa mai accept orice.

3. #403 SP
    Mo, daca eu m-am apropiat de polonik la calificari, maine nu ma prezint la cursa Poate te convinge si polonik ..... Mai mult nu am ce sa zic

LE: Ok. Imi cer eu scuze atunci Dar te rog frumos, spune-mi de unde ai dedus acele 2 lucruri cu aspiratia si cum ca i-am zis sa se dea deoparte. Chiar nu vreau sa ma cert. Imi cer scuze inca odata daca am facut ceva.

4. #404 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Esti unul din motivele pentru care nu mai vreau sa fiu in grupa 1.
    Ti-am pastart un loc la noi in celula.

MonkY, noi suntem ultimii samurai.

5. #405 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    MonkY, noi suntem ultimii samurai.
    Da, da... si am muncit mult pt. asta.

P.S. Vreau si eu sa ma aspire cineva... Sunt curios daca imi strica (can something like that be real ?) sau imbunatateste timpul

6. #406 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu uitati, diseara la 20:30 se da strangerea. La 21:00 fix este startul, fie ca suntem toti, fie ca nu.

7. #407 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Vreau sa imi cer scuze organizatorilor si celorlalti concurenti in caz ca m-au asteptat. Pur si simplu am uitat complet de cursa, ajungand abia la 8:30 acasa si aveam o groaza pe cap. Sincer, imi pare rau ca am lipsit.

8. #408 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Noi in grupa 2 nu am fost decat 4 insi... nevetherless, o companie placuta si selecta
    Pe podium au fost (in ordine): poolonik , Florynd , AdrianPoenaru si pe langa podium am fost eu (cautam niste chishtoace ).

P.S. Baieti conform discutiei din cursa, aici sunt extra detalii: http://www.consolegames.ro/forum/f81...17-apple-ipad/

9. #409 SP
    Iar au fost probleme cu netul / live-ul / Forza-ul sa le ia gaia daca mai stiu care e de vina. Silverstone Grand Prix s-a terminat asa:

Greyhound2k7 locul 1 - 20 puncte
    DANY67 locul 2 - 18 puncte
    Vagab0ne locul 3 - 16 puncte
    Axeaxel locul 4 - 15 puncte
    Enthroll locul 5 - 14 puncte
    Floryn82 locul 8 - 11 puncte (probleme conexiune)
    ffocus2008 locul 8 - 11 puncte (probleme conexiune)
    poolonik locul 9 - 10 puncte
    Florynd locul 10 - 9 puncte
    AdrianPoenaru locul 11 - 8 puncte
    Alfamonk locul 12 - 7 puncte
    Pisboy Sparxx DNF - 0 puncte (neprezentare)
    DarkMatinee DNF - 0 puncte (neprezentare)
    SACALUKA DNF - 0 puncte (neprezentare)
    I Dj Mo I DNF - 0 puncte (neprezentare)

Clasamentul general dupa Silverstone Grand Prix este urmatorul:

Greyhound2k7 96 puncte
    Axeaxel 76 puncte
    Vagab0ne 76 puncte
    DANY67 63 puncte
    Floryn82 61 puncte
    Florynd 46 puncte
    Alfamonk 43 puncte
    ffocus2008 43 puncte
    DarkMatinee 41 puncte
    I Dj Mo I 38 puncte
    Enthroll 35 puncte
    poolonik 33 puncte
    Pisboy Sparxx 32 puncte
    AdrianPoenaru 32 puncte
    SACALUKA 13 puncte

Sacaluka, este a doua cursa consecutiva la care nu ai aparut. Mai participi la campionat?

10. #410 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Nici nu mai am chef sa intru in Forza, la cate am patit campionatul asta numai eu stiu, dar tot nu ma las .

11. #411 SP
    Member poolonik's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Iar au fost probleme cu netul / live-ul / Forza-ul sa le ia gaia daca mai stiu care e de vina. Silverstone Grand Prix s-a terminat asa:

,I Dj Mo I DNF - 0 puncte (neprezentare)
    Am hotarat urmatoarea regula: Daca din grupa 1, lipseste o persoana la cursa, automat primul din grupa 2, trece in prima. La fel si pentru grupa 3.
    EU ???

Vai. Pe Silverstone trebuie sa ma lasati sa castig. Cadou.
    Ca sa te lase sa castigi, trebuia sa participi

12. #412 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Clasamentul general dupa Silverstone Grand Prix este urmatorul:

Greyhound2k7 96 puncte
    Axeaxel 76 puncte
    Vagab0ne 76 puncte
    DANY67 63 puncte
    Floryn82 61 puncte
    Florynd 46 puncte
    Alfamonk 43 puncte
    ffocus2008 43 puncte
    DarkMatinee 41 puncte
    I Dj Mo I 38 puncte
    Enthroll 35 puncte
    poolonik 33 puncte
    Pisboy Sparxx 32 puncte
    AdrianPoenaru 32 puncte
    SACALUKA 13 puncte
    Pentru mine e incredibil faptul ca sunt la mijlocul clasamentului... Cred ca ceea ce nu reusesc sa obtin prin driving skills la Forza, o rezolv prin metoda "boring your opponents to death"

13. #413 SP
    Quote Originally Posted by poolonik View Post
    EU ???
    Mai citeste pe thread. Nu se mai face transferul in grupa 1.

Ca sa te lase sa castigi, trebuia sa participi
    Bine ca mi-ai spus ca altfel nu stiam. Lasa, sa castige altii care merita.

14. #414 SP
    Member poolonik's Avatar
    Referitor la "incidentul" de la calificari cu DannY67, a fost un moment cand l-am vazut pe harta ca s-a apropiat de mine ,si a spus ceva de genul " mai repede poolonik ca te ajung din urma" o clipa am fost putin nedumirit ma gandeam ca poate nu am inteles eu bine si erau calificarile lui.Acum daca apropierea asta a influentat timpul sau nu, nu stiu ca nu am fost atent la timpi in acel moment.Totusi cred ca nu a influentat.
    Intr-o cursa de antrenament era cineva cu 100m in spatele meu si a aparut semnul de penalizare la mine pe ecran cu toate ca eu nu am parasit traseul.Ma gandesc ca pe viitor pentru a nu mai fi discutii sa nu se mai alerge pe calificarile altei persoane.

Mai citeste pe thread. Nu se mai face transferul in grupa 1.
    scuze, nu am gasit postul respectiv(deh cateodata vedem doar ce ne convine).

Acum strict legat de cursa de ieri , ce sa zic dezolant,plictisitor, nimeni nu s-a busit ,nu au existat depasiri spectaculoase, am avut oarece emotii cand in turul 23 am trecut de pituri si s-a aprins becul galben de la benzina, ma gandeam ca nu apuc sa ajung iar la pituri. Pentru grupa 2-a nu vom avea rezumat deorece nu avem ce sa vedem in el (daca se putea auzi ce s-a discutat in timpul cursei ar fi fost altceva).Pacat ca am ramas doar 4 concurenti in aceasta grupa.

15. #415 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Pentru grupa 2-a nu vom avea rezumat deorece nu avem ce sa vedem in el .Pacat ca am ramas doar 4 concurenti in aceasta grupa.
    Dar vaaai. Cum sa nu fie nimic de vazut ? Numai cand am trecut eu ca o legenda pe langa pit-uri si tot merita sa ramana pt. posteritate ... Oricum am impresia ca masina mea are ceva gen limitator or something. Cel mai bun exemplu: Eram in spatele lui Adrian, si l-am vazut iesind pe gazon intr-o curba... a revenit pe langa mine, si cu toate ca eu mi-am pastrat trasa si nu am iesit deloc pe aratura... a accelerat si trecut pe langa mine as it never happened

Ce Dzeu, o fi de la ABS or something ? Sau conteaza atat de mult setarile ?

16. #416 SP
    era cineva cu 100m in spatele meu
    <br />
    <br />
    De la 100m pana la aspiratie si date deoparte e ''drum'' lung Probabil ca ti-a aparut acel semn (daca ti-a aparut,desi nu cred pentru ca eram mult mai mult in spate) in momentul in care eu ti-am spus acele cuvinte, insa imediat dupa aceea am pus frana si nu s-a mai pus problema.Chiar nu inteleg de ce a trebuit deschis acest subiect daca poolonik nu a avut nimic de obiectat Totusi inca astept un raspuns de la Dj Mo. Nu e prima oara cand face acest lucru.La Road America (parca) i-am spus in GLUMA ca mi-a taiat fata (nu am zis Nimic mai mult) si dupa aceea s-a dus la Grey si a inceput sa-i zica, ca cica eu am pierdut 2 pozitii din cauza lui si.....Nare rost sa dezgropam mortii, desi am facuto deja. Tind sa cred ca are ceva cu mine desi nu i-am facut absolut nimic. Asa si sper ca nu din cauza mea nu ai aparut la cursa ca io ma retrag atunci

Peace si sper ca am respectat Limba Romana

17. #417 SP
    Danny, las-o asa. Comentezi mereu si asta nu o sustin doar eu. Si pentru cultura ta generala, da, de la 100m distanta, jocul considera ca esti la aspiratie si iti distruge timpul. Poate turul ala era cel mai bun al lui. Si daca tot comentezi iar aiurea in tramvai, iti mai dau o explicatie: Am dreptul sa atrag atentia asupra unor lucruri care mi se par ca nu sunt la locul lui, pentru ca fac parte din echipa care organizeaza acest campionat. Iti ofer o bucurie. Ma retrag oficial din campionat. Raman doar ca organizator si il voi ajuta in continuare pe Greyhound la calificari.

18. #418 SP
    Ma da sunteti mai rau ca aia micii de la gradinita. Daca nu intelegeti cu frumosul si nu va convine cum e acum, se poate si mai drastic, de exemplu sa nu mai stam dupa nimeni la calificari, sa intre cate unul singur, etc.

Chiar e nevoie de atatea discutii puerile?

19. #419 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Dar vaaai. Cum sa nu fie nimic de vazut ? Numai cand am trecut eu ca o legenda pe langa pit-uri si tot merita sa ramana pt. posteritate ... Oricum am impresia ca masina mea are ceva gen limitator or something. Cel mai bun exemplu: Eram in spatele lui Adrian, si l-am vazut iesind pe gazon intr-o curba... a revenit pe langa mine, si cu toate ca eu mi-am pastrat trasa si nu am iesit deloc pe aratura... a accelerat si trecut pe langa mine as it never happened

Ce Dzeu, o fi de la ABS or something ? Sau conteaza atat de mult setarile ?
    Da, conteaza setarile al naibii de mult. Nu la fel de mult ca skill-ul, dar conteaza totusi. Uite, voi pune astazi setarile mele de "baba" pentru Silverstone, ia-le si vezi cum te simti, eu cred c-ai sa vezi imediat diferenta.

20. #420 SP
    Iti ofer o bucurie. Ma retrag oficial din campionat.
    Daca atata ai inteles tu din tot ce am scris eu mai sus

Chiar e nevoie de atatea discutii puerile?
    Nu. Eu doar am vrut sa stiu de ce Dj Mo infloreste atata cand e vorba de mine.Cred ca are ceva cu mine si vreau sa stiu ce i-am facut Nu vreau sa se retraga si nici sa fiu certat cu el. Insa daca se retrage el, sunt si eu Out. Asta ca sa nu creada ca imi face o bucurie

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 36 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast