Pfoai. Pai daca stiam mai treceam si eu de cateva ori pe la pit-uri. Macar a rezolvat ceva?![]()
Nu am putut fi prezent la ora 13 pentru calificari.M-a luat o gripa pe nepregatite.Daca mai este cineva dispus sa piarda ceva timp cu mine pentru calificari bine, daca nu plec de la coada.
Daca vrei te poti califica cu mine (daca se poate) si comunic eu timpul organizatorilor....
Grila de start pentru ultima cursa a campionatuluieste urmatoarea:
Greyhound2k7 01:24.352 Axeaxel 01:24.625 Enthroll 01:26.494 I Dj Mo I 01:27.906 DANY67 01:28.044 DarkMatinee 01:28.268 Alfamonk 01:29.753 AdrianPoenaru 01:30.180 ffocus2008 DNQ poolonik DNQ
S-a sfarsit si ultima cursa, a luat final si campionatul:
Enthroll locul 1 DarkMatinee locul 2 Alfamonk locul 3 AdrianPoenaru locul 4 Greyhound2k7 locul 5 I Dj Mo I locul 6 poolonik locul 7 DANY67 locul 8
Clasamentul final se prezinta astfel:
Greyhound2k7 276 puncte DANY67 204 puncte Axeaxel 202 puncte poolonik 170 puncte Alfamonk 160 puncte Enthroll 150 puncte AdrianPoenaru 133 puncte DarkMatinee 126 puncte I Dj Mo I 125 puncte ffocus2008 109 puncte
Felicitari tuturor participantilor, in special celor ce au dus campionatul pana la final. Sa ne vedem cu bine la urmatoarea competitie.![]()
![]()
![]()
Felicitari Grey! Ai fost cel mai bun
Dar tot setup default si cutia manuala ramane The Best![]()
Felicitari Grey, Daniel si Axel. Felicitari participantilor care au avut "curajul" si bunavointa sa mearga pana la capat. Felicitari Dj Mo ca ai rezistat cu brio tuturor loviturilor primite in acest campionat. Si nu in ultimul rand, felicitari ConsoleGames.ro.
"Ramane", mama lor, ca e doua.
Felicitari GreyhounD si bravos celor care nu au renuntat la campionat !
Sper sa ne vedem la urmatoarea intalnire CG sa facem "premierea" (de Grey de baut)
Presupun ca urmatorul joc "auto" va fi GT5... dar speram sa facem si un NFS multiplayer, nu ?
Felicitari:
- Grey - pentru locul I.
- Daniel - pentru revenirea pe pozitia aceea dupa ce ai intrat in campioant
- Axel - ca te-ai tinut tare pe tot parcursul campionatului.
- poolonik - pentru constanta pe parcurs.
- MonkY - pentru frumosul loc 5, really.
- Enthroll - pentru cursa de pe Sunset; that was nice.
- Adrian - pentru cursa aia cand am fost doar noi doi, that was nice.
- Eu - ca nu l-am lovit pe Mo
- Mo - ca a incasat atatea lovituri.
- ffocus - ca ai terminat.
Si nu in ultimul rand, FELICITARI CONSOLEGAMES.RO pentru inca nu campionat exceptional !![]()
ie ie ie diveristate dom'le
asa ca astieptam iecspertii sa ne intocmiasca si noua un regulamient regulamientar daca sie poate pientru giti faiv![]()
Bai deci imi pare rau ca nu am ajuns.
Felicitari Grey pt primul loc si felicitari tuturor care au participat si au dus la final campionatul, chiar daca am avut si bune si rele pe parcurs. O problema a fost cea cu deconectarea in timpul cursei. Asta e. Nu in ultimul rand felicitari organizatorilor si consolegames.ro![]()
Bookmarks