A fost definitivat si calendarul campionatului.
http://www.consolegames.ro/forum/301655-post3.html
Question 1:
Vad ca deja ne-am adunat peste 8. Cum se face cu grid-ul de start? Se iau cei mai buni 8 timpi din calificari si aceia vor participa in cursa propriu-zisa?
Question 2:
Cand vom primi masinile sa incepem sa exersam cu ele?
1: Se vor efectua calificari, cu o zi inainte. In functie de timpii obtinuti, va lua nastere grila de start. Fiind mai mult de 8, primii 8 timpi vor intra in prima grupa, restul in grupa a doua.
2: Odata ce se termina perioada de inscrieri, se renumara voturile si se stabileste punctajul acordat pentru fiecare pozitie.
Bataia se da intre Porsche si BMW, cu mari sanse ca BMW sa devina masina de concurs. Poti sa o cumperi, s-o upgradezi la maxim (+jante TSW) daca nu doresti sa astepti dupa noi.
Apropo, Pastele nu cade pe 4 Aprilie?
LE: eu o sa am liber si vineri inainte dar si luni dupa, daca vremea imi permite poate o sa plec pentru 2-3 zile din Bucuresti.
Iti interzice religia sa alergi de Paste ?
Daca nu este ok ziua, rog participantii sa posteze si, in caz de nevoie, se va schimba.
Lol. Eu alerg. Ne facem toti masinile rosii? Nu uitati, cei carora va place sa loviti, sa spuneti inainte Hristos a inviat!
Deci sa inteleg ca daca tot ne vom vopsi masinile de Paste... avem voie sa le si ciocnim, nu ?
Damn, a reformulat Dj Mo... cred ca o sa fie o nebunie... "Adevarat ca s-a spart... blocul motor"![]()
Grey, esti ca LOSTraspunzi la o intrebare si ridici alta
ok, here goes a noob question: cum se vor desfasura calificarile? toti odata pe pista sau individual si e totul in functie de timpul scos ? cum se va stabili ordinea in care se fac calificarile?
thanks.
Din cate am vazut din calendar, cursele vor fii la 2 saptamani. Nu se poate la 1 saptamana? Si daca nu de ce?
Pai, o saptamana bem... alta conducem...
Deci NO 24h circuit ? Damn, si facusem stoc de cofeina injectabila![]()
Bookmarks