mda buna ideea dar wolsburg are un atac praf
multumim, dar nu v-am rugat eu sa cititi regulamentul inainte sa va inscrieti (e chiar subliniat)? da jucam toti cu aceasi echipa, e un sistem nou. e cel mai corect asa, cum a zis si @ovidiu vrem sa vedem cat de bun e jucatorul nu echipa.
@ZeroSkillNoob daca asta s-a extras, dupa cum am mai zis, eu cred ca mai bine nu se putea. in plus nu are atacul atat de praf, e chiar punctul forte al echipei: 82/78/76
Normal ca nu e nimic de comentat ..foarte bine ca a fost extrasa imi spuneam numai parerea dupa ce am jucat 10 meciuri cu ei.
Da au atac 82 dar la suturi stau prost mai ales Edin Džeko
E o idee excelenta jocul cu aceeasi echipa,nu vor exista scuze...se va castiga cu asezarea si custom tactics.Skill-ul nu mai foloseste de mult la Fifa de cand au ucis frumusetea jocului cu High pressure si Agression fara sa scada stamina direct proportional.Oricum nu trebuie sa ne plangem de Wolfsburg din moment ce multi dintre noi vom juca cu 6-7 fundasi si 3-4 atacanti,si vom incerca sa ne surprindem cu 1-2-uri in disperare sau loburi peste aparare.Sper ca fifa11 sa readuca placerea jocului.Succes tuturor!
Eu unul orice ar fi, voi juca Ultra Ofensiv
Tin sa felicit cei doi organizatori pentru organizarea impecabila![]()
Din pacate ce a spus Ovi este foarte adevarat, multi folosesc tactici imposibile in jocul real (ma numar si eu printre ei). Culmea este ca aceste tactici sunt mai bune decat un celebru 4-2-3-1 sau 4-1-2-1-2.
Nu ma gasesc nicaieri in tabelul cu meciuri. In schimb vad ca sickchild joaca cu fratele lui geaman malefic. lol
E adversarul meu da?
Imi cer scuze pentru eventualele greseli de grafica, este vina mea, se va remedia imediat.![]()
Primu meci din acest campionat: crisashh vs MihaY10 1-0
A jucat super ok bv si felicitari pt acest campionat!
Am sa va rog sa precizati si din ce grupa faceti parte ...
Spre exemplu :
PS3
Grupa 1
Ovidiu 2 - 2 Andrewqp
Xbox360
GuieMigi 2 - 0 MMŞtoica
Bookmarks