djady, a raspuns andrewqp mai repede ... nu stiu ce zile ai gasit tu in numar de 113 , dar tu n-ai nici macar 60 de zile din cele 90 necesare participarii in acest campionat
djady, a raspuns andrewqp mai repede ... nu stiu ce zile ai gasit tu in numar de 113 , dar tu n-ai nici macar 60 de zile din cele 90 necesare participarii in acest campionat
inscrie-te si vei fi pus pe lista de asteptare. prioritate au cei care indeplinesc toate conditile.
Cine are si thanks de la mine inseamna ca m-a adaugat si-n lista de PSN , cine n-are thanks inca si s-a inscris , ar trebui sa ma adauge !
am pus si lista cu cei inscrisi pana acum, va rog frumos sa postati si pe thread cand va inscrieti.
http://www.consolegames.ro/forum/f59...-a/#post467434
Nume : Ovidiu Lazar
PSN ID : Studentul
Acum am o dilema, cum dracu' imi dau add singur pe PSN ?![]()
Salut
As dori sa ma inscriu si eu (am mai participat si la ultimul turneu fifa 2010) ID PSN IL_Duce_RO;
O zi buna iti doresc
va rog eu frumos sa nu mai postati nuamrul de telefon si e-mailul pe thread. e spre binele vostru
- numele + PSN id -> thread (sa vada si ceilalti cine/ce/cum/cand v-ati inscris)
- Numar de telefon + e-mail -> PM (sa nu aibe altii acces la ele, in afara de mine si ovidiu, momentan)
Cam prost de tot pica pe 1 decembrieAm o luna plina cu teste si teze....
Oricum o sa incerc sa fac zilele astea rost de joc si ma bag si eu
Revin cu post'ul de inscriere dupa ce o sa fac rost de joc.
Pana atunci bafta tuturor si cei cu 360, nu va mai ascundeti pe dupa garduri si inscrieti'va ca nu aveti ce pierde![]()
Bookmarks