Nu stiu unde vezi tu ca am scris ca invat toata ziua pentru un amarat de testNu ca ar interesa pe cineva, dar sunt 5 teze si 4 teste in decurs de 25 de zile. Si nu ma plangeam ci doar ziceam ca pica prost. Am sa te rog pe viitor sa te abtii de la comentarii inutile!
P.S: La fazele eliminatorii.... Daca scorul in tur este 0-0, iar in retur 1-1, trece mai departe jucatorul care a inscris golul in ''deplasare'' ?![]()
Doar un singur om pe X360... pff...
@DraZziW, @Musste nu uitati sa-i dati add lui Ovidiu.
@Il Duce un nume, prenume si add lui Ovidiu.
situatia in acest moment
11 inscrisi, @DraZziW, @Musste, @Spike, @uzuma91 va rog sa-i dati add lui Ovidiu pe PSN
1 inscris, slab, slab de tot. nici macar campionul nu s-a inscris, in fine cred ca e ultimul campionat/turneu pe care incerc sa-l organizez si pe X360.
AndRewqp, ti-am dat si un pm, dar nu am primit nici un raspuns. Am facut toti pasii, dar vad ca inca nu sunt inclus in lista. Ai putea sa-mi spui de ce?
daca este loc si pentru mine astept un raspuns, nu am 3 luni insa am mai participat la un concurs aici si am jucat toate meciurile la timp...deci seriozitatea nu este o pb pt mine.
PSN : alex_sho
Nume : Mucenic Alex
Nume: Stefan Claudiu
PSN ID: rzr_10
I-am dat add lui Ovidiu astept sa imi dea accept momentan.
si eu am confirmat . Nu te agita , esti ok !
Oameni inscrisi fara adaugare pe PSN :
- Musste
- uzuma91
- DraZziW
completare la ce a scris ovidiu:
DraZziW Nu i-a dat add lui ovidiu Musste Nu i-a dat add lui ovidiu uzuma91 Nu i-a dat add lui ovidiu 573ph4n nu mi-a dat PM
---------- Post added 14-11-2010 at 09:15 PM ----------
la ce concurs ai mai participat? oricum regulile sunt reguli. esti pus pe o lista de asteptare si daca se inscriu de ex 31 de oameni vei participa si tu.
Bookmarks