Daca esti cu adevarat un jucator bun de FIFA si meriti sa fi campion atunci il bati chiar daca joaca si in 12 oameni![]()
Daca esti cu adevarat un jucator bun de FIFA si meriti sa fi campion atunci il bati chiar daca joaca si in 12 oameni![]()
am discutat deja despre costum tactics si am si decis. case closed! daca cineva chiar joaca cu 5-5-0 treaba lui, eu personal am jucat in turneul trecut cu 4-1-5, nu am folosit o tactica de pe net, dar am preferat sa joc asa. in plus orice tactica poate fi invinsa, mai ales daca daca se axseaza pe o extrema, fie ea defensiva sau ofensiva. o sa revin mai tarziu cu un update.
cum vrea fiecare, nu putem obliga pe nimeni sa joace pe manual.
http://www.consolegames.ro/forum/f59...-a/#post467434
PS3: mai sunt 5 locuri...
X360:
zambrotta Nu i-a dat add lui Mihay10 pocpoc350 Nu i-a dat add lui Mihay10 HawK nu mi-a dat PM
Nu cred ca cineva cauta o formatie online ca sa joace cu ea.Si partea cea mai simpla este ca cine e bun bate si cine e slab pierde.
Buna ...as dori si eu sa ma inscriu in urmatorul campionat daca se poate ..care e protocolul?
Cosmin Gatin
Psn Id:coming86
---------- Post added 20-11-2010 at 07:31 PM ----------
scuze: psn id:cosming86
am citit regulametul...am inteles...dar nu am 3 luni vechime si nici 100 de posturi...
pot sa incep sa postez aiurea doar pt a fi inscris?![]()
ok..sper ca pana la urmatorul sa indeplinesc criteriile...
pana atunci daca vrea cineva sa joace ...PSN-ul meu e : ZMEUS dati add daca vreti sa jucati![]()
am jucat cu custom facut de mine 5-5-o ultra defensiv si nu putea sa finalizeze o faza cu sut la poarta...cand a pus custom tacticu luat dupa net apararea mea urca la jumatea terenului...iti da peste cap tot...e adevarat orice tactica poate fi invinsa insa....sunt unele custom tactics pe care nu poti sa le invingi decat cu bulan....in fine nu conteaza ....fiecare sa joace cum vrea...
De azi imi reincep "antrenamentele" sa imi revin in forma. ( trebuie sa mai las Black Ops-ul deoparte) Abia astept sa inceapa campionatul! Bafta guys!!
Bookmarks