Andrew, lista aceea nu este actualizata? Eu de ce nu apar acolo? Am scris datele mele pe thread si ti'am dat si PM![]()
Nu va mai agitati atat ... Regulile raman cele stabilite . Daniel , ia un calmant tati![]()
Ce facem cu locurile de ps3..ne mai trebuie 3 si nu ii avem..1 decembrie aproape ca a sosit,deci intrebarea logica e daca locurile vor fi ocupate cu cei care sunt pe lista de asteptare ?Si daca da ar fi dragut daca poate Andrew si are timp sa faca o lista cu PRIMII 3 useri care sunt in asteptare pentru versiunea de ps3 si astfel sa se incerce contactarea lor in vedea reconfirmarii dorintei acestora de a participa la acest campionat.
Si eu sunt de acord sa fie facut urmatorul campionat un sistem de joc cu grupe mai multe sa intre mai multi jucatori, si normal si cu ceva restrictii ,dar mai blande![]()
ok, scuzat-mi lipsa de activitate, dar am fost foarte ocupat, facultatea alea... o sa revin cu un update in orele urmatoarem, sper sa reusesc.
Bun. am reusit in sfarsit sa strang toate datele, dar din pacate am cateva vesti proaste si unele bune.
PS3
- vestile proaste: din pacate s-au inscris doar 29 de oameni din 32 (@imperatore s-a retras din competitie) si mai aveam nevoie doar de 3 oameni ca sa-i dam drumul la campionat
- vestile bune: avem o lista de 13 oameni, care nu intrunesc conditiile de participare (100 de posturi sau 3 luni vechime), insa dupa cum am promis ei vor fi pusi pe o lista de asteptare si daca nu se inscriu 32 de oameni, ei vor umple locurile, in ordinea in care au postat in acest thread. mai jos aveti lista cu cei 13 (este ordonata) si ii voi ruga frumos sa-mi dea un PM cu nume, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si PSN ID daca vor inca sa mai participe in campionat. aveti timp pana pe 2 decembrie ora 20:00.
nr crt PSN ID 1 djady 7 x2z 6 alex1986sho 8 claudiusofo 9 thegreek_27 10 HoriaHG 11 zmeus 12 cosming 13 jackpot
X360
- vesti proaste: pff... foarte slab au decurs inscrierile pentru acest turneu, din 32 de locuri disponibile, doar 13 useri s-au inscris. dupa cum stiti limita era de 16.
- vesti bune: deoarece este ziua mea azi (ma cheama andrei in caz ca nu v-ati prins
), am zis sa va fac eu o surpriza. vom schimba putin regulile si vom organiza un campionat in stil clasic (veti juca toti intre voi). insa nu veti avea tur-retur si asa veti disputa 12 meciuri, eu zic ca e de ajuns. regulamentul e acelasi, insa voi veni cu o mica modificare in zilele care vor urma.
Pe prima pagina a threadului aveti listele cu cei care vor participa in ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360).
PS: ovidiu don't hate me, please :-s, hai ca trebuie sa fug
Nu se mai poate amana un pic data inceperii campionatului astfel incat sa ne strangem mai multi oameni? Poate ne ajuta si Monky![]()
ok AndRew, ti-am trimis PM cu toate datele, sa-mi spui daca e ok si o sa-i dau add lui Ovidiu pe PSN
teoretic sambata aceasta, dar nu e 100%. nu e atat de usor sa incepi un campionat, in plus ma bazam pe faptul ca azi, fiind 1 decembrie, o sa am timp destul sa alcatuiesc grupele, iar zilele care urmeaza subt ocupat, astfel ramane weekendul. cel mai tarziu si probabil va incepe saptamana viitoare.
Bookmarks