Alex1986sho-neapuiu 1-1,scuze pt intarziere,am vazut mesajul tarziu in care alexsho m-a rugat sa postez rezultatul
Alex1986sho-neapuiu 1-1,scuze pt intarziere,am vazut mesajul tarziu in care alexsho m-a rugat sa postez rezultatul
eu am 16 puncte nu 18, pt ca am facut un egal http://www.consolegames.ro/forum/514527-post528.html . oricum nu mai conteaza da sa fim fair play
in curand se vor posta extragerile pentru optimi (PS3). pentru X360 voi reveni cu un update peste cateva ore, dupa ce termin cu biofizica si anatomia![]()
So ... here it goes ! Retineti ca e mansa Tur-Retur . Ca si in regulamentul FIFA , adversarul ce s-a calificat de pe locul 2 este gazda in primul meci . Meciurile sunt urmatoarele :
DEADLINE 22.01.2011 ORA : 23:59
PS3
Optimi
- Maghear - Spike
- HoriaHG - ZeroSkillNoob
- Showman - K1du
- Nightcrawl3r - Mukiki
- Weezyfbaby - Ramusg
- Tomcraft - AngelOfPain
- Il Duce - 573ph4n
- Dinamovistul2008 - Thedeadman14
Meciurile se vor juca TUR-RETUR ! Deci asteptam doua rezultate de la voi in acest deadline . Jucati doua partide una dupa alta , cu gazda schimbata ! Nu uitati de POZE !!!
Xbox360
Etapa 8
Hawk (Juventus) - Daniel (Roma) 2 - 4
Felicitari si bafta mai departe !
Maghear (Aston Villa) - Spike (Juventus) 1-3
Spike (Juventus) - Maghear (Aston Villa) 1-2
Next please!!!
P.S.: dc cineva se indoieste de veridicitatea rezultatelor, pun si pozele
am facut update in clasamentul campionatului de X360.
X360
Etapa 8
-rezultate-
DonBassil MihaY 1 - 3 danchucky2009 crisashh 1 - 2 HawK Daniel 2 - 4 kane86 ionutxxl 0 - 1 pocpoc350 val96 vvalentin85 stick 4 - 1 zambrotta sta pe tusa
Etapa 9
deadline: 22.01.2011
MihaY val96 crisashh kane86 ionutxxl danchucky2009 stick DonBassil HawK pocpoc350 vvalentin85 zambrotta Daniel aveti pana azi la 23:59 sa jucati.
- pocpoc350 - val96
succes in continuare si cel mai bun sa castige![]()
Am si eu o intrebare, pana la urma zambrotta si-a jucat celelalte meciuri? A mai dat vreun semn? Ca sa stiu daca sa il caut sau nu.
10x. sa stii ca am avut emotii in retur, unde am jucat cam deconcentrat in repriza a 2-a datorita avantajului avut dupa prima mansa. si asa s-a facut ca in min 75 maghear a deschis scorul, iar in 80 a facut 2-0. parca mai vazusem filmu asta, asa ca am dat bice si am redus din handicap, pastrand scorul pana la final.
pocpoc350 (benfica) - val96 (aston v.) 1 - 6
scuze ca nu l`am postat de aseara.. a fost o neintelegere.
Bookmarks