Etapa 9 XBOX
ionutxxl (Villareal) - danchucky2009 (Aston Villa) 0-2
Am vorbit cu zambrotta si am reusit sa-i fac rost de un cont de gold ca sa poata juca meciul cu mine si celelalte meciuri.A zis ca intra putin mai incolo sa jucam, dar daca nu reuseste sa intre azi, poate ne mai amanati pana maine seara.
Chiar nu au de cand sa joace aia ultima optime..?!
E tare greu sa te incadrezi intr-un deadline.
thedeadman, nu stiu ce esti asa revoltat. Pana la urma mai este aproape o ora si jumatate pana la deadline!
Optimi ps3 AngelOfPain-Tomcraft
Am vorbit cu Tomcraft, nu reuseste sa se conecteze la serverele ea, si a fost de acord sa trec eu mai departe.
PS3
Optimi
rezultate
Maghear - Spike 1-3 / 2-1
HoriaHG - ZeroSkillNoob 0-2 / 1-1
Showman - K1du 1-2 / 2-0
Nightcrawl3r - Mukiki 1-2 / 3-3
Weezyfbaby - Ramusg 2-2 / 3-1
Tomcraft - AngelOfPain 0-3 / 0-3
Il Duce - 573ph4n 3-0 / 5-0
Dinamovistul2008 - Thedeadman14 2-4 / 2-1
Sferturi
deadline: 24. 01. 2011
Spike - ZeroSkillNoob
Showman - Mukiki
Weezyfbaby - AngelOfPain
Il Duce - Thedeadman14
Meciurile se vor juca TUR-RETUR ! Deci asteptam doua rezultate de la voi in acest deadline . Jucati doua partide una dupa alta , cu gazda schimbata ! Nu uitati de POZE !!!
---------- Post added 23-01-2011 at 11:20 AM ----------
@Nightcrawl3r esti singurul jucator inscris in acest campionat care a fost implicat in 3 conflicte. te rog frumos sa iti revizuiesti comportamentul in urmatoarele meciuri. sper sa nu mai primesc plangeri daca vrei sa mai participi in urmatoarele competitii. bafta!
@ramusg vad ca din ce in ce mai multi useri vor sa interzicem custom tactics. in aceasta competitie regulile vor ramane la fel, dar la urmatoarea se vor schimba putin. o zi buna.
in cateva minute urmeaza si update-ul pentru X360.
@angel
Sunt revoltat ca va e greu sa jucat 2 meciuri in 3 zile.Si eu am un program incarcat, dar daca m-am bagat in ceva incerc sa-mi fac timp. Acum s-a intamplat sa nu i se conecteze lui Tomcraft, pacat.
Vorbesc in general, nu ma refer strict la voi.
X360
Aveam de gand sa dau drumul etapei cu numarul 10, dar din pacate s-au jucat doar 3 meciuri din 6. aveti pana azi la 23:59 sa postati un rezultat, altfel se va aplica regulamenul. bafta
Etapa 9
MihaY val96 2 - 2 crisashh kane86 ionutxxl danchucky2009 0 - 2 stick DonBassil HawK pocpoc350 6 - 1 vvalentin85 zambrotta
Spike (Juventus) - ZeroSkillNoob (Aston Villa) 1-0
ZeroSkillNoob (Juventus) - Spike (B Leverkusen) 2-1
Careul de ASI incepe sa se contureze![]()
Optimi Spike(Juventus) 1-0 ZeroSkillNoob (Aston Villa)
ZeroSkillNoob(Juventus) 2-1 Spike (Leverkusen)
Deci ma jur ca asa ceva nu am vazut,e prea nesimtit baiatu asta...castiga primu meci si dupaia trage de timp in a doilea.Mingea la portar si asteapta sa il atac.Vai steaua ta prietene.
Vai de tine ...
Nu o sa ma mai inscriu in nici un campionat unde joaca MARIA SA SPIKE asta...
mda, dintre toti cu care am jucat fix cu tine m-am gasit sa trag de timp. dc aveai 3 atacanti la mine in careu logic ca nu bubuiam mingea ci asteptam sa te retragi putin si sa mi se aseze echipa. ai uitat ca in retur la 1-0 pt tine stateai la mijlocul terenului cu jucatorul fara sa faci nimic. oricum eu am vb pe teren. asa ca plangi cat vrei dc nu stii sa pierzi...
Ba baiatule tu dai mingea la portar si astepti sa vin eu ca sa se aseze jucatorii?Primu meci dc nu ai facut asa?Loosere oricum la cum joci ai 0 sanse,te rupe si thedeadman si mukiki.E un campionat fair play.De pierdut,stiu sa pierd and joc cu jucatori corecti.
vad ca bunul simt e ceva total strain de baiatul asta. de aici mai departe continua discutia adminii dc doresc.
Este normal sa ma oftic.Primu meci ai jucat corect,in al doilea dece ,cand prindeai mingea cu portaru o puneai jos si aseptai sa te atac...tot meciu ai facut asa...poate in timpu pierdut dadeam gol.Sau scuze asteptai sa ti se aseze jucatorii,mda eu atac si tot tu astepti sa se aseze...vezi ca singur recunosti ca asa ai facut.
L-am abordat pe stick atat pe mess cat si printr-un sms in care l-am anuntat ca avem deadline pt. azi ora 23.59. Astept un raspuns de la el!
Aseara cand trebuia sa jucam, zambrotta nu a mai intrat, asa ca l-am sunat o data azi pe la 12-1 si nu a raspuns, l-am mai sunat o data acum si tot nu raspunde.Eu nu pot sa insist la infinit, nu este vina mea.Nu-mi place sa castig cu 3-0 de asta i-am si dat cont ca sa putem juca.De acum sa ma caute el pe mine pana la 12 daca vrea sa jucam.
showman (benfica) 0-2 mukiki (a.villa)
mukiki (a.villa) 4-3 showman (benfica)
Meciul a fost foarte strans , felicitari showman ai jucat foarte bine dar norocul a fost de partea mea , ai revenit de la 4-0 , imi place ca nu te-ai dat batut.
O seara buna.
Bookmarks