Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 42 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast
Results 721 to 740 of 832

Thread: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)

1. #721 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    uuu nice , cu cat avansam mai mult, cu atat meciurile sunt mai spectaculoase iar adversarii mult mai redutabili . v-as ruga pe fiecare dintre voi sa lasati si o mica descriere a meciului sa ne facem si noi o idee cum a decurs, normal daca aveti timp si chef.

2. #722 SP
    Member showman's Avatar
    Quote Originally Posted by mukiki View Post
    showman (benfica) 0-2 mukiki (a.villa)
    mukiki (a.villa) 4-3 showman (benfica)

Meciul a fost foarte strans , felicitari showman ai jucat foarte bine dar norocul a fost de partea mea , ai revenit de la 4-0 , imi place ca nu te-ai dat batut.
    O seara buna.
    bv`o
    nu ca m as oftica..abuzezi de l1+triangle(asa ai deschis scorul). pur si simplu e o pasa automata si orcm ai dao ajunge mingea la jucatorul respectiv
    pp.s cred ca finala o vor juca cei ce abuzeaza de L1 pur si simplu isi creeaza un avantaj de 2,3 m cu atacantul

PP.S.2 pt AndRewqp
    in tur o pasa excelenta cu l1 triangle a scapat spre poarta.. gol1-0
    gol 2 mi se pare ca a fost o centrare TUR 2-0
    Retur nici bn nu incepe meciul am penalty (a scos o din vinclu) si incepe macelul centrare portaru o respinge in poarta(2 goluri indentice)2-0 un penalty pt el.. transforma pe mijlocul porti3-0 dupa aceea 4-0 (numai stiu cum a dat golul) si am inceput sa atac in valuri, 3 goluri consecutive(fara nici o centrare , doar combinati si sut la poarta) 3goluri consecutive soo.. Retur 4-3

3. #723 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    showman , poate altor adversari de-ai tai le displace stilul tau floral , dar nu se manifesta ... Ideea este ca fiecare profita de trick-urile care-l avantajeaza pe el . L1+Triunghi nu este un mod , nu este un cheat/hack ... Asa ca nu vad care e problema . Hai sa nu ne mai lamentam atat pe baza acestui subiect .

4. #724 SP
    Junior Member crisashh's Avatar
    Etapa 9, XBOX360
    crisashh (Roma) - kane86 (FC Porto) 2-0

5. #725 SP
    Member showman's Avatar
    Ovidiu, mie unul nu mi se pare corect ca intr un joc ce se vrea a fi de fotbal sa folosesti o pasa automata..
    p.s mukiki a castigat/ felicitarile mele!

6. #726 SP
    Member JamiroQuai's Avatar
    N-am reusit sa joc cu zambrotta, nu mi-a raspuns si nici nu m-a sunat inapoi.

7. #727 SP
    Junior Member dariomario's Avatar
    am citit si eu ce sa mai intamplat intre timp in optimi si tre sa imi exprim neaparat 2 pareri. Nightcrawler clar am inteles acum cine a gresit intre tine si x2z. Weezy... Lasate d jocu asta dak nu esti fairplay... Faci ca in vb aia, you bring guns to a knife fight...

8. #728 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Il duce, daca pe telefon, PSN si Y!M nu raspunzi, imi incerc norocul aici. Spune-mi ora la care ne jucam meciul sa stiu ce program sa imi fac...daca imi zici cu 5 minute inainte sa jucam, e fix pix. Ieri cred ca ti-am dat vreo 20 de apeluri + 1 mesaj doar pe telefon.
    Dupa cum vezi, azi e ultima zi.. si as prefera sa jucam inainte de 10.

9. #729 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Sa vedem semifinalele

10. #730 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    se joaca si finala mica pt locul 3?

11. #731 SP
    Banuiesc ca da.. altfel cum s-ar decide locul 3?

---------- Post added 24-01-2011 at 08:35 PM ----------

PS3: Sferturi de finala: Il Duce ( Juventus ) - thedeadman14 ( Everton ) 0-5
    thedeadman14 ( Everton ) - Il Duce ( Juventus ) 2-2

12. #732 SP
    Junior Member weezyfbaby's Avatar
    ps3 - sferturi :
    tur : weezyfbaby ( Aston Villa ) 2 - 1 AngelOfPain ( Roma )
    retur : AngelOfPain ( Roma ) 1 - 1 weezyfbaby ( Aston Villa )

13. #733 SP
    evil laugh. Ne vedem in semi.

14. #734 SP
    Junior Member weezyfbaby's Avatar
    ne vedem !

15. #735 SP
    Member mukiki's Avatar
    Quote Originally Posted by showman View Post
    bv`o
    nu ca m as oftica..abuzezi de l1+triangle(asa ai deschis scorul). pur si simplu e o pasa automata si orcm ai dao ajunge mingea la jucatorul respectiv
    pp.s cred ca finala o vor juca cei ce abuzeaza de L1 pur si simplu isi creeaza un avantaj de 2,3 m cu atacantul

PP.S.2 pt AndRewqp
    in tur o pasa excelenta cu l1 triangle a scapat spre poarta.. gol1-0
    gol 2 mi se pare ca a fost o centrare TUR 2-0
    Retur nici bn nu incepe meciul am penalty (a scos o din vinclu) si incepe macelul centrare portaru o respinge in poarta(2 goluri indentice)2-0 un penalty pt el.. transforma pe mijlocul porti3-0 dupa aceea 4-0 (numai stiu cum a dat golul) si am inceput sa atac in valuri, 3 goluri consecutive(fara nici o centrare , doar combinati si sut la poarta) 3goluri consecutive soo.. Retur 4-3
    Iti respect parerea si ma bucur ca ai fost fairplay in joc (asta conteaza ) , aici poti sa ''dai '' cat vrei in mine. Meciul a fost povestit foarte bine de tine, daca marcai din penalty la inceputul returului nu cred ca ma mai calificam. Ai un stil foarte placut ochiului , contruiesti frumos , pasezi inteligent , driblinguri superbe dar la finalizare te pierzi. Oricum se vede ca ai potential mare.
    Am o singura rugaminte la baietii care au ramas, haideti sa dam un exemplu de Fairplay si de bun simt.
    Fara trageri de timp , fara certuri , fara balamuc.
    Nu conteaza daca castigam sau pierdem...avem puterea sa spunem un simplu ''bravo''.

16. #736 SP
    Member MihaY's Avatar
    Cand se da drumu la urm. etapa la X360?

17. #737 SP
    Cand primim si noi unda verde pentru semifinale, + deadline?

18. #738 SP
    PS3

Sferturi

deadline: 24. 01. 2011

Spike - ZeroSkillNoob 1-0 \ 1-2
    Showman - Mukiki 0-2 \ 3-4
    Weezyfbaby - AngelOfPain 2-1 \ 1-1
    Il Duce - Thedeadman14 0-5 \ 2-2

Semifinale

deadline: 26.01.2011

Spike - Mukiki
    Weezyfbaby - Thedeadman14

19. #739 SP
    X360

Etapa 9

rezultate

MihaYval962 - 2
    crisashhkane862 - 0
    ionutxxldanchucky20090 - 2
    stickDonBassil2 - 2
    HawKpocpoc3506 - 1
    vvalentin85zambrotta3 - 0
    Daniel  

Etapa 10

deadline: 27.01.2011

ionutxxlzambrotta
    kane86vvalentin85
    danchucky2009pocpoc350
    crisashhstick
    DonBassilHawK
    DanielMihaY
    val96 

---------- Post added 25-01-2011 at 05:22 PM ----------

va rog frumos sa ma scuzati de aceasta intarziere, dar sunt in sesiune si.... mda . succes in continuare

20. #740 SP
    Member DRAGOS10's Avatar
    Mukiki daca nu castigi te dau la GALATASARAY

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 37 of 42 FirstFirst ... 27 35 36 37 38 39 ... LastLast