Greu cu Spike ;).
Weezy, call me. N-am minute pe alta retea.
Greu cu Spike ;).
Weezy, call me. N-am minute pe alta retea.
etapa 10 XBOX :
danchucky2009 (Aston Villa) - pocpoc350 (Benfica) 4-1
PS3: Semifinale: TUR: weezyfbaby ( Aston Villa ) - thedeadman14 ( Everton ) 1-4
RETUR: thedeadman14 ( Everton ) - weezyfbaby ( Aston Villa ) 7-3
l'am lasat !! :))))
confirm rezultatele si multa bafta in finala !!
bv deadman !
Hai HawK iesi la iveala!
Xbox360
Etapa 10
Daniel (Roma) - MihaY10 (Aston Villa) 1 - 2
Felicitari adversarului meu ! A fost mai bun decat mine dar a avut si un pic noroc (sau am avut eu ghinion lol). Meciul a fost foarte intens. A inceput cu cate o ocazie de fiecare parte. In final dupa cateva schimburi de pase a venit primul gol al adversarului meu (27' Agbonlahor). Cateva minute mai tarziu marcatorul golului a mai avut o ocazie insa fara succes de aceasta data. Cum se spune pe la noi, a3a oara e cu noroc :D Acelasi Agbonlahor pune latul la o minge care in final scutura poarta lui Lobont. Scorul la pauza Roma 0 - 2 Aston Villa. Repriza a2a a fost una nebuna. Foarte multe ocazii din partea Romei care in final reuseste sa marcheze primul si ultimul gol al acestora prin nimeni altul decat F.Totti in minutul 57'. A urmat o lovitura libera foarte periculoasa de la aproximtiv 25m. Totti scoate mingea pentru sut lui De Rossi, insa acesta nu'l nimereste decat pe portarul oaspetilor care respinge mingea in stalpul din stanga portii. A urmat alta ocazie a aceluiasi De Rossi insa din nou fara succes. In minutul 73' acelasi Agbonlahor ia o actiune pe cont propiu, trece de ambii fundasi romani, scapa singur cu portarul insa sutul acestuia este respins de Lobont in lateral. Au urmat 15 min de infern pentru Aston Villa pline de ocazii pentru romani, insa tabela a ramas nemarcata pana la fluierul final. Scor final Roma 1 - 2 Aston Villa.
Am incercat sa povestesc si eu un pic pe scurt partida :D Sper ca mi'a reusit si ca nu v'am plictisit. lol
Bravo MihaY10. Un baiat de nota 11 =D>
P.S: Pentru eventualele greseli de exprimare/punctuatie/ortografie va rog sa nu'mi dati in cap. Multumesc.
XBOX Etapa 10
Hawk (Roma) - DonBassil (Juventus) 2-1
Spike (Juventus) - Mukiki (Aston Villa) 1-0
Mukiki (Juventus) - Spike (Everton) 4-0
Bafta Mukiki in finala. Ai fost mai bun ;)
weezyfbaby te astept sa jucam finala mica.
PS3
SemifinaleSucces tuturor. cel mai bun sa castige :). nu aveti deadline, dar am eu o presimtire ca pana maine veti juca finalele :)
rezultate
Spike - Mukiki 1-0 / 0-4
Weezyfbaby - Thedeadman14 1-4 / 3-7
Finala Mica
Spike - Weezyfbaby
Finala Mare
Mukiki - Thedeadman14
spike (juventus) 1-0 mukiki (a.villa)
mukiki (juventus) 4-0 spike (everton)
Am transpirat la meciul asta mai ceva ca pilotii de la formula 1 , in tur meciul a fost destul de inchis , spike a marcat dupa o balbaiala a fundasilor mei. Returul a fost ceva de vis pentru mine ...primele 2 goluri au fost marcate din corner de Iaquinta (noroc chior) . al treilea am scapat singur cu portaru cu Del piero, al 4-lea centrare Delpiero si marcheaza Amauri. Scorul este mult prea aspru.
Bravo Spike, sper sa ma inviti si la un campionat organizat de tine.
---------- Post added 26-01-2011 at 11:32 PM ----------
Maine nu pot juca (program prelungit la munca)....cel mai probabil vineri seara o sa jucam.
bv baieiti , bv MUKIKI ,ti-a fost frica ca te dau la GALATASARAY:)
@Spike
Ce ai facut frateeee? :|
Si finala se joaca tur-retur?
Cum sa se joace tur retur ? :))
Ovidiu vezi ca gresesti ..finala o sa se joace tur-retur, asa a fost si anul trecut si asa e logic (vezi alegerea echipelor)
da tur-retur, ca asa e corect.
Cam aiurea din punctul asta de vedere, tinand cont ca s-a incercat simularea Champions League :) . Cel putin dupa parerea mea, daca va intelegeti la echipe, n-are rost sa jucati tur - retur. Daca in schimb aspectul asta e o problema, atunci singura solutie ramane sa jucati 2 partide.
Deci pana la urma cred ca o sa decid eu si cu mukiki daca jucam tur-retur.
+ pentru 2 manse! :) Cred ca si tu esti de acord sa jucam asa.
in concluzie si finala se joaca tur-retur ? ca am vorbit su spike si mai pe seara jucam finala mica.