Stie cineva ce s-a intamplat cu zambrotta? Mai joaca?
Stie cineva ce s-a intamplat cu zambrotta? Mai joaca?
din cate am inteles eu nu mai are gold...
ok, am inteles. o sa-i dau un PM sa vad daca e adevarat.
---------- Post added 28-01-2011 at 01:57 PM ----------
va pierde cu 0-3 si nu va mai avea sansa sa participe intr-un campionat pe CG.ro, orice campionat/competitie. si daca e adevarat ca i s-a oferit o luna gold si tot nu joaca, probabil va primi si ban.
man nu e vina ta, dar chiar nu suport neseriozitatea. macar de a scrie pe thread ca se retrage sau ceva de genul. in fine...
sa revenim la oile noastre, dupa ce imi va raspunde MonkY la PM o sa revin cu un update. :) si o sa actualizez si clasamentul de la xbox 360.
Xbox 360
Etapa 11
danycoman16 (Aston Villa) - danchucky2009 (Santos) 5-2
Un meci nebun in care am fost condus cu 1-0 si 2-1 si am fost aproape sa pierd, pana la urma am reusit sa revin(greu).A fost cel mai greu meci pe care l-am avut.:D
Bafta in continuare, Chucky!!
Xbox360
Etapa 11
Daniel (Roma) 3 - 1 DonBassil (Juventus)
Tipul e cel mai ciudos si ofticat tip pe care l'am cunoscut in acest campionat. M'a facut cel mai mare bulanos dupa ce am terminat meciu ;)) Mi cam sila sa joc asemenea meciuri... In fine, poate asa trebuia sa procedez si eu cu MihaY10. Nu am vrut sa scriu nimic intial dar chiar m'a deranjat atitudinea lui dupa cel de'al doilea meci pe care l'am jucat (revansa in care l'am batut din nou) deoarece imediat dupa ce s'a gatat nici macar nu a asteptat sa se termine meciul si s'a deconectat, dupa care il intreb pe messenger daca a fost tot bulan si imi baga un ''Nb'' si iese de pe mess. Asta e sunt un hater bulanos :))lol
P.S: Cel mai usor meci de pana acum :)
Iti place sa exagerezi, sa nuantezi lucrurile intr-o lumina favorabila tie. Ti-am reprosat doar ca ai avut noroc. Din 3 suturi pe poarta ai avut 3 goluri, iar eu din 14 suturi pe poarta am dat un singur gol, si acela cei drept cu ajutorul tau!
Remarcile cu placerea sau nu de a mai juca in viitor tinele pt. tine.
PS la PS-ul tau: esti copil...
Da eu sunt copil si tu esti un ofticat si jumatate care nu stie sa piarda.
SilviuGabriel (1/28/2011 11:11:41 PM): Esti incredibil de bulanos....
SilviuGabriel (1/28/2011 11:11:47 PM): Nu meritai...
Intradevar chiar mi'ai reprosat doar ca am avut noroc. Frumos mod de a o spune lol
Inca ceva, de unde 14 suturi pe poarta :)) Chiar i ziceam la tataie` ca era langa mine, ca nu o sa'ti mai dau nici un gol pentru ca dupaia o sa par nesimtit. Ai dat un gol pentru ca eu ma plictiseam si am inceput sa fac duble cu portarul. Daca tu nu esti in stare sa bagi mingea in poarta nu veni sa'mi spui mie ca sunt bulanos pentru ca nu da bine la ochi, mai ales ca ai si o varsta. Daca ma chinuiam un pic, la stilul tau foarte previzibil pe care il joci puteam sa'ti dau 6-0.
Nu are rost sa te enervezi, e doar un joc si chiar nu stiu de ce te'ai enervat asa. Invata sa pierzi pe viitor indiferent daca adversarul tau a avut un sut pe poarta si tu 25. Peace! :)
Champions League FIFA 11 pentru PS3 a luat sfarsit. Castigatorii sunt:
- :1st: thedeadman14
- :2nd: mukiki
- :3rd: weezyfbaby
Din pacate nu putem sa oferim premii decat locului 1. asa ca @thedeadman14 te rog sa-ti alegi un joc din urmatoarele 4 jocuri sigilate:
- LITTLE BIG PLANET 2 - PS3
- GRAN TURISMO 5 - PS3
- CALL OF DUTY BLACK OPS - WII
- FALLOUT NEW VEGAS - XBOX 360
de asemenea ai castigat si awardul Fifa Master. Felicitari si sper sa participi si in campionatul urmator sa-ti aperi titlul.
Aleg Gran Turismo 5 - PS3 . Cui sa trimit datele de contact ? (le voi trimite intr-o ora)
btw, o sa particip si la urmatorul campionat, desigur. :)
Felicitari thedeadman14 si tuturor participantilor/organizatorilor. Din punctul meu de vedere toti sunteti castigatori (mai ales ca ati rezistat eroic intrun campionat atat de lung). Bravos, si sper ca urmatorul campionat sa fie cu mai multe premii. Deh, criza asta...
update clasament X360.
Cum D-zeu sa am numa 16 puncte? :|
LE: Etapa 11 nu e pusa... sorry.
Etapa 11, XBOX360
crisashh - IonutXXL 3-0
IonutXXL nu poate juca (am vorbit cu el la telefon o sa confirme maine pe forum).
ma tot uitam pe aici la ce se discuta si la ce se intampla si am ramas uimit. cand vad ce mentalitate au unii si ce discutii au aparut dupa anumite meciuri pur si simplu nu-mi vine sa cred. dupa parerea mea nu cred ca se pune problema de varsta anumitor useri (ca vad ca tot se da vina ba pe unu, ba pe altu.. ba ca "esti mic", ba ca "esti copil"). bai fratilor eu cand eram mic si jucam "tic si palma" pe surprize turbo (jocu ala de aruncai cu piatra/plumb la linie in care castiga cine dadea mai aproape, respectiv arunca pe linie) si pierdeam nu faceam asa urat. deci, raman la ideea mea ca totul se datoreaza mentalitatii unora (ex: cum sa pierzi un meci cu 2-0 si sa spui pe forum ca tu ai castigat.. si mai sunt "n" situatii jenante de genu). in fine!
dupa ce am vazut azi p`aici cu siguranta nu voi mai vizita threat`ul asta (deja am facut`o din ce in ce mai rar in ultima parioada, spre aproape deloc). deci, vreau sa`i felicit organizatori pt acest turneu si pe toti baietii care participa. felicitari si castigatorilor de pe PS3. eu sincer m-am distrat in campionatu asta, cel putin pana acum, cu toate ca am 0 puncte si golaveraj -27 :)) dar deh, nici nu aveam pretentii tinand cont ca joc fifa de cateva luni. pe viitor, la urmatoarele competitii sper la mai bine.
va salut si bafta tuturor!
X360
Etapa 11
rezultate
pocpoc350 MihaY 0 - 6 vvalentin85 danchucky2009 5 - 2 stick val96 zambrotta kane86 0 - 3 Daniel DonBassil 3 - 1 crisashh ionutxxl 3 - 0 HawK
Etapa 12
deadline: 01.02.2011
MihaY crisashh Daniel val96 DonBassil pocpoc350 danchucky2009 HawK zambrotta stick ionutxxl vvalentin85 kane86
Etapa 13
deadline: 03.02.2011
HawK MihaY vvalentin85 val96 DonBassil kane86 Daniel danchucky2009 crisashh zambrotta stick ionutxxl pocpoc350
stick vs val96 deadline: 31.01.2011 ora 23:59
Etapa 12, XBOX360
MihaY (Aston Villa) - crisashh (Roma) 1-3