`Drazziw Musste si Uzuma mi-au dat add ;)
Don basil mi-a dat si el add , insa l-am refuzat , pentru ca nici macar n-a citit regulamentul :)
`Drazziw Musste si Uzuma mi-au dat add ;)
Don basil mi-a dat si el add , insa l-am refuzat , pentru ca nici macar n-a citit regulamentul :)
De cateva momente i-am dat add lui Studentul. Astept confirmarea de inscriere.
Merci>:D<
deja s-au strans 16 pentru PS3 :).
acum lista cu cei care sunt in asteptare
PS3:
573ph4n nu mi-a dat PM ramusg Nu i-a dat add lui ovidiu seb Nu i-a dat add lui ovidiu, nu mi-a dat PM Tomcraft Nu i-a dat add lui ovidiu neapuiu Nu i-a dat add lui ovidiu Slater Nu i-a dat add lui ovidiu DRAGOS10 Nu i-a dat add lui ovidiu
X360:
kane86 Nu i-a dat add lui Mihay10 vvalentin85 nu mi-a dat PM
Salut Andrew.Ti-am dat PM exact pe data de : 14-11-2010, 10:11 PM.
Pentru orice eventualitate am sa mai trimit inca unul.
Update tabelul celor care sunt in asteptare:
PS3:
seb nu mi-a dat PM
X360:
kane86 Nu i-a dat add lui Mihay10
Vezi ca ti-am dat PM...La 21:26.M-am uitat si la sent si e acolo, o sa ti-l mai trimit odata daca nu l-ai primit.
@573ph4n da man, scuze, dar am primit atatea PM ca m-am pierdut printre ele.
@vvalentin85 nu am primit nimic de la tine, am verificat de 3 ori.
Nu face nimic.Sunt bucuros ca am rezolvat pana la urma :D !
nume : Spanu Stefan
psn : e50stefx
Nume: Mircea Anghel
PSN: Bandido24
Pentru PS3 daca se mai poate.
Ok, mai incerc.
Nume: Vasile Baciu
XBL ID: SilviuGabriel
o schimbare in regulament, pentru campionatul de X360 nu mai exista urmatoarea regula:
- sa aveti cel putin 100 de posturi sau 3 luni vechime pe forum
Crezi ca se strang macar 16 asa ?
+ lista de asteptare
PS3:
seb nu mi-a dat PM weezyfbaby nu i-a dat add lui ovidiu, nu mi-a dat PM Bandido nu i-a dat add lui ovidiu
X360:
kane86 Nu i-a dat add lui Mihay10 DonBassil Nu i-a dat add lui Mihay10
Sper, mai mult de atat nu am ce sa fac. o sa mai fac reclama si pe alte threaduri si sper sa mai adunam lume.
Or sa intre, fac si eu rost de cativa oameni, prieteni de pe xbl, care au fost si la campionatul de fifa 10.
Chiar nu imi raspunde nimeni la asta?
Am o nelamurire... nu la toate jocurile, echipele au aceleasi overall-uri ( att, mid, def ), deci cum ne dam seama ca adversarul alege o echipa mai mare de 80? ( de ex la mine Arsenal are 80 att si adversarului ii apare ca are 83 la att )