Horia Gheorghe
PSN: HGH44
Horia Gheorghe
PSN: HGH44
Dumitrescu mircea
psn id dumymix
As avea si eu o intrebare.Este voie sa folosim custom tactics?Multi abuzeaza si folosesc tactici precum 5-5-0, si este imposibil sa le dai gol, se strica toata frumusetea jocului.De asta cred ca ar fi mai bine sa se interzica aceste tactici.
Lita Theodor Ilie
XBL ID : Theo8971
imi pare rau, nu cred ca vei putea sa participi in acest campionat. la urmatorul, bafta!
@thedeadman14 nu pot sa-ti rapund momentan la intrebare ca nu mai am PS3, dar o sa vorbesc cu ovidiu si sa vad despre ce e vorba.
@vvalentin85 la fel, o sa vorbesc cu ovidiu si sa vad despre ce e vorba. pana acum nu a fost nicio problema cu costum tactics si chiar sunt adeptul acestui feature. pana la urma folosirea unei tactici bune intra in atributiile unui campion. nu cred ca vom interzice aceasta optiune.
S-au folosit la campionatul de fifa 10 tactici luate de pe net, create de altii, nu mi se pare corect sa folosesti tactici furate.Adica, au luat profilul, l-au pus pe stick, si au folosit tacticile din profilul respectiv.E voie?Eu stiu despre cine e vorba si nu pot sa dau nume, dar speram ca se poate juca fara asa ceva.
man nu putem controla chiar totul, pana la urma scopul acestui campionat e sa avem fun si sa jucam fifa intre noi, membrii comunitati ConsoleGames.ro. chiar nu pot sa interzic aceasta functie, pentru ca intr-un meci echilibrat, schimbarea tacticii de joc poate duce la o victorie sigura, iar unii chiar se bazeaza pe acest lucru, sa foloseasca/schimbe o tactica pentru a-l surprinde pe adversar. face parte din joc, atat in viata reala cat si in cea virtuala. sper doar ca acel caz de sus este si va fi unul izolat si nu ma intereseaza numele persoanei respective.
nume: Alexandru Gabor
XBL: pocpoc350
Ah , acum am vazut ! pocpoc350 , nu mie trebuie sa-mi dai add , ci lui Mihay10 . Iar pentru cei de pe xbox regula ce ti-am scris-o in PM nu mai e valabila asa ca e ok !
Nume: Cojocariu Stefan
XBL: HawkEyeMK
Nume : Dan Popa
XBL : danchucky2009
Nume: comsa valentin XBL: LGND val96
ok, lista celor care nu au urmat toti pasii pentru inscriere:
PS3
Bandido nu i-a dat add lui ovidiu DUMYMIX nu i-a dat add lui ovidiu
X360
kane86 Nu i-a dat add lui Mihay10 zambrotta Nu i-a dat add lui Mihay10 pocpoc350 Nu i-a dat add lui Mihay10 HawK nu mi-a dat PM danchucky2009 nu mi-a dat PM
Alex Manea
PSN: aleksiss
Salut,
Zilele acestea am fost foarte ocupat si nu am apucat. Scuze, in seara asta dau add. Mersi. O zi frumoasa.
am dat si PM acum...sper sa fie regula sa nu folosim formatii custom pt ca majoritatea mint ca le fac ei si nu e asa...majoritatea sunt luate de pe net si iti dau peste cap apararea ta...(garantat) daca ai o formatie (ex 5-5-0) si adversaru tau isi pune custom apararea ta va urca la mijlocul terenului....eu personal mi-am facut singur vreo 10 custom formation si degeaba nu merg ca cele luate de pe net.cel mai bine e ca toata lumea sa foloseasca formatiile din joc..sper sa nu luati in deradere ce spun...chiar stiu ce vb...joc fifa minim 5 ore pe zi...BAFTA TUTUROR...
PS HAWK,VAL,DANYCOMAN,CRIASHH TOTI BAIETII MEI ....VA DISTRUG !!!
@danchucky2009: te inteleg ce spui, ai dreptate, dar nu prea poti dovedi ca cineva a folosit custom tactics intr-un meci. Oricum, la FIFA 2011 daca folosesti apararea prea avansata si presing pe atac, poti lua niste goluri pe contraatac de nu te vezi. Nu este ca la FIFA 2010. Nu cred ca este oportuna interzicerea "custom tactics". Si in afara de asta cine te opreste sa le folosesti si tu?
Hai sa le folosim cu totii, e cel mai bine asa.[-(