Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 16 of 42 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast
Results 301 to 320 of 832

Thread: ConsoleGames.ro - Champions League FIFA 11 (PS3 & X360)

1. #301 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Nasol dar acum sincer singuru vinovat e fratele tau..sau cine ai zis ca a jucat in locul tau..atata timp cat deadman14 l-a intrebat daca poate sa joace ETAPA si el a zis DA, ar trebuii sa incaseze cateva mai ales daca e fratele mai mic , sincer nu ii ajungea onlineu de la fifa sa se joace, trebuia musai sa joace cu deadman14 o etapa din campionat ca nu putea sa dea la multiplayer modes si head to head si sa ii gaseasca jocu un adversar !

2. #302 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Quote Originally Posted by 573ph4n View Post
    PS 3 Etapa 1 Grupa A : 573ph4n (Valencia) - HoriaHG (FC Porto) 1-0
    Astept returul sa-mi iau revansa

3. #303 SP
    Junior Member jackpot's Avatar
    poate am bulan si se mai elibereaza un loc

4. #304 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    Poate nu , nu de alta , dar ne bazam pe seriozitate !

5. #305 SP
    Junior Member jackpot's Avatar
    astia care se inscriu si nu joaca meciurile sau se retrag .. nu ar mai trebui primiti data viitoare
    spre ex am vaz ca mai sunt cateva meciuri de jucat.. daca nu se joaca pana diseara e clar ca e lipsa de seriozitate din partea lor..

6. #306 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Si cu ce garantezi tu ca poti fi serios? Terminati cu posturile inutile si lasati organizatorii sa'si faca treaba, care dealtfel fac o treaba excelenta.

7. #307 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    e ft buna ideea Ovidiu ca meciurile jucate in avans sa fie postate in etapa respectiva. asa am vedea echipa calificata si am juca cat sa facem nr minim de puncte ca sa ne calificam si noi...si tot asa, deci e aiurea sa profitam de rezultate stiindu-le inainte

8. #308 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    X360

Etapa 2 (deadline: 10.12.2010)

vvalentin85DonBassil
    val96kane86
    danchucky2009zambrotta
    HawKstick
    pocpoc350ionutxxl
    Danielcrisashh
    MihaYsta pe tusa

Rezultate, Etapa 1

MihaYvvalentin852 - 4
    DonBassilval960 - 2
    kane86danchucky20091 - 1
    zambrottaHawK3 - 4
    stickpocpoc3504 - 1
    ionutxxlDaniel5 - 1

---------- Post added 08-12-2010 at 11:49 AM ----------

LE: clasament X360 actualizat

9. #309 SP
    Junior Member dariomario's Avatar
    cu toate ofertele astea din ziua de azi... ce mai cheltuiala... anyway referitor la retur pot considera ca nu sa jucat??? si rteaba e ca thedeadman a intrat pe el si la intrebat daca vrea sa joace si el a zis da... cu toate ca eu eram gazda si eu trebuia sa intru pe el normal nu???

10. #310 SP
    Junior Member Musste's Avatar
    PS3 Etapa I Grupa A : Checy2001(CHECI82) (AS ROMA) 1 -2 Musste(Mussteizme) (Aston Villa)

11. #311 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    @dariomario
    Las-o balta ca nu impresionezi pe nimeni. Sa imi fie frica sa joc cu tine? haha, never. Nu te gandesti ca poate am jucat si turul si returul atunci deoarece nu am timp sa stau pe FIFA 24 din 24? Si atata timp cat postez returul la momentul potrivit, eu cred ca e ok.

Si nu inteleg cu ce sunt eu de vina.. de unde vrei sa stiu eu ca nu joc cu vedeta fifa dariomario? Hai ca deja o dai in basme si ma enervezi...

In legatura cu returul. O sa incerc sa imi fac timp sa il rejoc cand ii vine vremea.

LE: Aaa si inca ceva!!! daca tot te-ai legat de meciuri, ca eu trebuia sa intru la frateto pe invite... NU A STIUT SA IMI TRIMITA INVITE, si a spus sa trimit eu!

12. #312 SP
    Quote Originally Posted by dariomario View Post
    cu toate ofertele astea din ziua de azi... ce mai cheltuiala... anyway referitor la retur pot considera ca nu sa jucat??? si rteaba e ca thedeadman a intrat pe el si la intrebat daca vrea sa joace si el a zis da... cu toate ca eu eram gazda si eu trebuia sa intru pe el normal nu???
    Scuza-ma dar e numai vina ta ... Ti-am zis , stiind ca participi la acest Campionat , trebuia sa-ti securizezi contul , mai ales ca ai si un frate care se joaca si el pe PS3 si implicit pe contul tau . Invatare de minte . Din punctul meu de vedere , treburile raman asa ! Daca adversarul e dispus sa rejucati RETURUL , la vremea lui , e ok .

13. #313 SP
    Junior Member alex1986sho's Avatar
    oricum castiga deadman daca mai jucai inca o data . Pe el il vad castigatorul cupei

14. #314 SP
    Quote Originally Posted by alex1986sho View Post
    oricum castiga deadman daca mai jucai inca o data . Pe el il vad castigatorul cupei
    Am sa te rog sa te abtii de la comentarii rautacioase Nimanui nu i-ar placea sa i se spuna astfel de lucruri .

15. #315 SP
    Junior Member Musste's Avatar
    @alexsho Oricum nu cred k ia el cupa , nu fii fanboy

16. #316 SP
    Junior Member uzuma91's Avatar
    eu asi paria pe mogo ca ia cupa anua asta

17. #317 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Si eu pariez 100 de parale' pe mine!
    Unde va credeti fratilor?

18. #318 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Daca ne luam la cearta dupa prima etapa, se alege prafu de toata distractia noastra.

19. #319 SP
    Nu se ia nimeni la cearta N-aveti pe ce sa va luati la cearta !

20. #320 SP
    Junior Member dariomario's Avatar
    situatia sa rezolvat amiabil, deadman e de caracter... mult succes in continuare la toata lumea

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 16 of 42 FirstFirst ... 6 14 15 16 17 18 26 ... LastLast