PS3
Grupa B
Etapa 4
Razvan (OM) 1-1 Slater (B.Dortmund)
X360
Rezultate (Etapa 4)
danchucky2009 stick 2 - 3 HawK ionutxxl 3 - 0 pocpoc350 crisashh 0 - 4 Daniel vvalentin85 1 - 1 MihaY kane86 2 - 0 val96 zambrotta 2 - 1 DonBassil sta pe tusa
Etapa urmatoare (Etapa 5)
deadline: 20.12.2010
stick MihaY ionutxxl val96 crisashh DonBassil vvalentin85 HawK kane86 pocpoc350 zambrotta Daniel danchucky2009 sta pe tusa
Clasament
Nr Crt ID Forum M V E I Gol Puncte 1 HawK 4 4 0 0 6 12 2 crisashh 3 3 0 0 11 9 3 val96 4 3 0 1 1 9 4 vvalentin85 3 2 1 0 3 7 5 zambrotta 4 2 0 2 3 6 6 stick 4 2 0 1 3 6 7 MihaY 3 2 0 1 3 6 8 ionutxxl 4 2 0 2 1 6 9 danchucky2009 4 1 1 2 0 4 10 Daniel 4 1 1 2 -5 4 11 kane86 4 0 1 3 -5 1 12 DonBassil 3 0 0 3 -8 0 13 pocpoc350 4 0 0 4 -11 0
Am fost ocupat si nu am mai intrat de ceva vreme pe forum. Nu pot sa joc meciul din etapa a 4-a pana in data de 19. Se poate amana meciul pana in 23? Atunci o sa pot sa il joc dar cel mai bine ar fi daca am putea juca meciul dupa craciun si revelion. Astept un raspuns de la organizatori.
ai dreptate Nightcrawl3r da hai sa nui mai inebunim pe baetasi astia de pe forum cu cearta noastra ms ZeroSkillNoob & @dariomario pt coment
checy2001 - imi cer scuze ca postez aici dar pe mess nu te-am vazut online iar nr. de telefon nu ai acea lista,deci am avut ceva probleme cu netu pe consola, defapt cu routeru, maine am sa le rezolv si o sa fiu online mai toata ziua(daca nu pe consola atunci pe messenger - sa-mi dai accept te rog) si sper sa jucam etapa.
Xbox360
zambrotta (Juventus) - Daniel (Roma) 2 - 3
Doamne ce meci am avut. lol
Am fost condus de 2 ori si am reusit sa castig deabea in minutul 89. Felicitari adversarului meu, pana acum a fost cel mai frumos meci.![]()
Salut, scriu de pe acuma ca maine nu stiu sigur daca o sa apuc la calculator.
Deci am meci cu Seb, el fiind gazda. Maine e ultima zi si nu m-a contactat, ba mai mult nici nu a intrat pe PSN.. i-am lasat si un mesaj.
Daca nu o sa joc cu el sa se stie si sa nu fiu penalizat.
Belea mare pe capu meu, cred ca mi-a murit unitatea optica pt ca ps3-ul nu imi mai citeste cd-urile.
Am sa incerc sa rezolv problema cat mai repede , am postat deja pe threadul lui donely.
Sper sa intelegeti si sa imi amanati si mie 2-3 zile meciul cu ovidiu.
Salut, tocmai am vorbit cu seb_teacher la telefon si mi-a spus ca nu mai ii merge online pass-ul la FIFA si ca trebuie sa isi cumpere alt joc ca sa mai poata juca online, deci castig meciul cu 3-0 azi fiind ultima zi pentru etapa 4. Probabil o sa vina si o sa scrie si el aici pe forum care e problema, mai pe seara.
salut...da asa este am luat jocul de la un prieten care si-a bagat online pass-ul... am incercat sa il platesc cu, cardul dar imi spune ca nu merge in zona noastra desi am cont facut pe USA....daca ma poate ajuta cineva?![]()
Daca a mers cuiva online pass-ul acum trebuie sa mearga pe orice cont . Indiferent de zona !
Eu am cont Zona 1 , consola fiind din state . Cand am luat FIFA 11 (Zona 3) , am facut un cont cu o tara din Asia , am activat online pass-ul pe acel cont , apoi am schimbat la loc cu contul Zona 1 si totul a mers si merge perfect.
https://store.playstation.com/accoun...ionFlow.action
Nu ma lasa nicicum sa accesez rezultatele si clasementul. Imi spune in continuu ca trebuie sa am permisiunea sa le accesez. Any help?
Bookmarks