Imi cer scuze ca nu v-am anuntat ca nu o sa ajung, mi s-a anulat zborul spre casa si am ajuns tarziu duminica.
Am facut un "mic" antrenament pe Monte Carlo cu rzr_10 si nu pot sa zic decat ca e superb. Nu ma asteptam sa-mi placa asa mult,dar masina se comporta de minune pe acest traseu,e o adevarata placere sa mergi la vitezele alea printre caldiri pe acolo.Cu depasirile vor fi ceva probleme fiindca am facut si ceva curse si a fost aproape imposibil sa depasesc
Sper sa ne adunam mai multi in serile ce vin
Timp de referinta: 1:30:00![]()
In seara asta intru si eu la o sesiune. Am vazut invitatia, dar am avut treaba, intrasem in joc doar sa vad ceva pe replay.
Intru si eu in seara asta, daca se mai face vreun lobby. Aseara am ajuns acasa la 22:00 de la munca![]()
Grila de start pentru maine:
kobayashi82 1:30.690 d3vil_us 1:31.522 I_GreyhounD_I 1:32.024 hainuinimic 1:32.351 ffocus 1:34.275 rzr_10 DNQ roberte DNQ cristi-dinu DNQ Enthroll DNQ dark_andrei_ro DNQ ClaudiuZ DNQ I_Dj_Mo_I DNQ cosminbad DNQ
se pare ca nu ajung maine la cursa. Daca totusi o sa ajung, ne vedem online. Bafta tuturor
Am constatat cu stupoare ca eu am Rigidity Improvement pe masina
Ordinea finala pentru Monaco este urmatoarea:
Clasamentul general se prezinta astfel:
kobayashi82 locul 1 d3vil_us locul 2 I_GreyhounD_I locul 3 roberte locul 4 rzr_10 locul 5 ffocus locul 6 Enthroll locul 7 hainuinimic locul 8 cosminbad locul 9 I_Dj_Mo_I locul 10 cristi-dinu locul 11 dark_andrei_ro locul 12
kobayashi82 900 puncte d3vil_us 750 puncte I_GreyhounD_I 650 puncte ffocus 610 puncte rzr_10 565 puncte roberte 550 puncte hainuinimic 475 puncte crist-dinu 405 puncte Enthroll 380 puncte dark_andrei_ro 315 puncte I_Dj_Mo_I 255 puncte ClaudiuZ 240 puncte cosminbad 175 puncte
LOL Grey deabea acu ai vazut!, nasol cu Rigidity Improvement
Off: uitativa la ep. 2 din sezonul 17 Top Gear, o sa aveti o surpriza placuta, si o sa vedeti cat de tare a ajuns emisiunea aia.Lucky bastards au cel mai fain job din lume
![]()
Frumos traseul ! First time pt mine, de 2 saptamani nu am mai intrat in GT5.
Imi pare rau ca nu am putut participa la toate cursele pana acum (am pierdut cateva trasee care imi plac mult), probabil ca voi mai lipsi la cateva dar nu am ce sa fac, ori ma cere job-ul, ori real life. Din cauza asta ma oftic eu ca nu pot sa joc serios campionatele astea de juma' de an![]()
Ce greseala am putut face in tura 40 sa intru la pit...imi ajungea motorina pana la finalFrumoasa cursa, felicitari participantilor!
Super episodul..e cel putin interesant sa vezi niste imagini reale care iti par atat de familiare dintr-un joc.
Bookmarks