Ai rabdare, mie mi-au pus o stire dupa vreo 4 zile mai demult... Nici eu nu respectasem regulile cu strictete (gen poza care trebuia pusa) dar au fost draguti si au pus ei alta.
Ai rabdare, mie mi-au pus o stire dupa vreo 4 zile mai demult... Nici eu nu respectasem regulile cu strictete (gen poza care trebuia pusa) dar au fost draguti si au pus ei alta.
Am destula, dar de asta spuneam ca ar fi indicat ca un mod sa-l anunte pe reviewer daca lucrarea sa este ok sau nu, si tocmai de aceea am intrebat "cam cat poate dura procesul asta de decizie ?", ca sa stiu la ce sa ma astept.
Whatever, timpul le rezolva pe toate ..
Am trimis si eu review-ul acum. Fingers crossed
Sper sa fie publicat mai ales pentru ca nu am facut un sistem conventional de notare, la sfarsitul review-ului.
Si eu am postat un review vinerea trecuta, maine se face o saptamana si nu vad sa apara... Probabil ca nu e bun, cine stie. Astept totusi un semn.![]()
Stati linistiti guys... vor fi publicate in timp util. Insa nu putem sa le grabim, pentru ca trebuiesc notate de cei din juriu. Si asta inainte de a fi corectate/editate/reparate/rearanjate. Oricum o ultima nota va fi data strict pentru review-ul deja corectat, asa ca... aveti putina rabdare.
De fapt, daca stau bine si ma gandesc, e chiar un atu pentru cei care deja au scris un review. Pentru ca in felul acesta nu vor vedea ceilalti concurenti cu ce au de-a face si trebuie sa se gandeasca la ce e mai rau (pentru ei), si anume ca sunt niste review-uri perfecte
Khan: astept si sistemul de notare. Da-mi pe PM si se rezolva
P.S. Sincer sper sa vad si un review pe stilul vechi al GameOver sau The Hobbit... daca le mai tineti voi minte... Ceva super funny, de citit cu placere si indesat cu informatii despre joc. Clasicul review parca e prea monoton... Parerea mea...
In principiu o sa termin si eu din nou Arkham Asylum pe hard saptamana viitoare si, daca tot o sa fac prima platina, nu vad de ce n-as face si primul reviewMa gandeam de ceva vreme sa fac o treaba din asta, doar ca nu am gasit niciodata jocul potrivit.
Review-ul meu e gata de vreo 3 zile, mai trebuie doar sa completez cu multiplayer-ul si concluzia, fiind vorba de MK si de mult hackuit-ul PSN... sper sa-si revina sa pot sa testez jocul si sa termin de scris.
Bafta! Mai ales ca e deja unul: http://www.consolegames.ro/forum/f46...mortal-kombat/
Sincer, pentru un asemenea mare premiu cum este iPad 2... ma asteptam la mult mai multe reviews. Sper sa nu lasati pe ultima zi...
In caz ca va este teama, premiul fiind serios, sa nu fie si competitia la fel, vreau sa va amintesc ca niciodata nu se stie de unde sare iepurele. Cu totii avem scanteia artistica inauntrul nostru, important este sa o lasam la suprafata. Prin acest concurs nu doream sa va speriem ci tocmai opusul, sa va incurajam sa scrieti!
Ca o paranteza mica, daca aveti un review deja scris, va rog frumos sa nu il lasati pe ultima suta de metri. Astfel doar ingreunati munca juriului, nu evitati competitia.
Am incercat sa-i incurajez pe baietii de pe Ultimul joc devorat - Page 131 - Console Games Forum
Si o intrebare, se mai pot face modificari la review? Ma roade macar sa intreb ca stau si-mi citesc in fiecare zi review-ul si parca as mai modifica ceva.
Sper macar sa pot face asta daca ma clasez in primii 5 ca sa-l fac mai demn de o aparitie in revista![]()
@Khan: daca esti in top si vei vrea sa fie publicat, sigur ca il poti edita cum doresti. Acum, cat este inscris, nu mi se pare cinstit fata de ceilalti participanti sa se mai poata modifica.
In the news: Romania Libera.
Bookmarks