Tocmai am platit pentru a fi verde.Astept sa se actualizeze si pe forum.
LE: Multumesc lui @Dudel ca mi-a spus cum sa ma fac verde singur.
Tocmai am platit pentru a fi verde.Astept sa se actualizeze si pe forum.
LE: Multumesc lui @Dudel ca mi-a spus cum sa ma fac verde singur.
Upgrade-ul se face instant? Acuma o sa am numele verde sau portocaliu? Sau am voie sa aleg o culoare mai smechera?Pentru moment 3 luni... trebuie sa ii multumesc la Dudel pentru imprumut
![]()
Wow! Pana si editorii vor sa fie verzi
Upgrade-ul este instant. Tu ca editor... hmm, poti alege dintre a fi afisat cu portocaliu (editor) sau verde (premium). Te-am trecut la verzi, sa vezi daca-ti place mai mult asa.
Parca imi place mai mult portocaliu (incep sa ma obisnuiesc cu culoarea asta). Eram curios sa vad daca se pot si alte optiuni: jumate verde jumate portocaliu sau altele...glumesc. Orange is good. Ideea banilor oricum e de ajuta site-ul
.
btw Monky, nu ne poti spune la sfarsitul lunii cam cati bani s-au castigat de pe urma acestei miscari?de curiozitate doar.
Well guys, la tragerea la sorti, numarul castigator a fost 22 (random intre 1 si 23). La pozitia nr. 22 se regaseste tudyniuz.
Felicitari man si alege te rog un joc din imaginea de mai jos! Astept un PM cu datele unde sa-ti trimit jocul. Va fi livrat prin FanCurier (nu trebuie sa achiti nimic).
Ne vedem la tombola viitoare!![]()
Wow. Chiar nu ma asteptam, pana acum nu am castigat niciodata la nicio tombola nimic. Si cand am mai luat vreun loz in plic sau bingo sau mai stiu eu ce, mereu scopul a fost sa castig. Fara noroc insa. Acum am vrut doar sa ajut forumul cu o donatie modesta si am castigat un joc. Super. Multumesc frumos.
Sincer chestia asta cu tombola ar putea deveni poate chiar sursa principala de venit pt. cheltuielile siteului, asta daca sansele de castig ar fi mai mari
Decat sa dati jocuri prin baruri ( no offense ) cred ca ar avea succes mai mare daca s-ar tine regulat tombole la care ar participa si mai multa lume din afara Bucurestiului care in mod normal nu are cum sa ajunga la intalniri.
+1 la ideea cu licitatiile. si de se castiga doar 50 de lei pe un fiecare joc tot o sa se castige in jur de 250-300 de euro. Cred ca asa ar ajuta cel mai mult jocurile alea pana se strang destui bani. Eventual sa se pastreze cateva de acolo pentru alte tombole.... la fiecare 20-25 de premium useri (sau odata la 3-4 luni) sa se mai faca una si tot asa...
Vreu si eu... da' momentan nu pot. Nu e perioada limitata.. nu?
Cum vin vremuri putin mai bune ma inrolez si eu...
Am devenit verde.
Pentru 3 luni deocamdata. Sa vedem ce o sa mai fie atunci... poate or veni vremuri bune.
Bookmarks