Eu plec in vacanta o saptamana. Ma intorc duminica viitoare. Sper sa se mai formeze macar o echipa pentru concurs. Good luck, guys!
am reusit sa imi instalez o conexiune cit de cit la noua locatie asa ca daca mai sunt doritori pentru inca o echipa, astept mesaje pe PM. singura mentiune pe care ma simt dator sa o fac este ca eu joc mai mult de fun, nu pentru performanta, so don't get ur hopes up (insa cer seriozitate maxima fara motive de genul mi-a murit pisica sau ma bate nevasta).
Se pare ca userul care a vrut sa participe cu mine si DJ_Andrei nu mai rasp,nici pe pm,nici pe PSN.h0stile daca vrei esti bine venit cu noi in echipa,lasa-mi pm mie si lui DJ_Andrei cu decizia ta.
Imi cer scuze organizatorilor dar nu am ce face daca omul a fost neserios.
Bine mai baietzi, am fos ocupat si vad ca doriti sa schimbati componenta echipei.Nu ma supar, este ok.
---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------
Asa cum am discutat cu coechipierul meu consol3 , nu ma retrag din echipa si ramane sa ne duelam in componenta ininitiala .Merci beietzi.
Mie mie cam indiferent cam cine ar juca cu noi. Nu pot sa ma pronunt care dintre voi e mai bun. Oricum 'h0stile' da-mi si mie situl cu detaliile de gameplay ale tale de pe killzone.com
!!
echipa castigatoare: (psn ids first, dupa care urmeaza forum ids)
OW3X3XPR3SS - ow3x3xpr3ss
CLUMUNARI - forum id in curs de creare
JACKRAYDEN -aallex
E pe 159.
Dar nu pare cine-știe-ce. Adică pare genu care joacă mult și face scor, nu care joacă neapărat foarte bine.
Unu din clanu in care sunt eu si e extrem de bun.
P.S : e pe loc 150 sau pe acolo din toti jucatorii.
La ce statistici are nu pare a fi un om care joaca mult si prost. Un om cu un K/D ratio pozitiv in nici un caz nu joaca ca o cizma. Cu team kills si accuracy sta mai prost, dar in rest este ok. Asta nu inseamna ca trebuie sa va fie frica de el. Este un adversar care daca il invingeti, va va da acea satisfactie de victorie![]()
I'm back! Inscrierile s-au incheiat! Voi anunta in curand detaliile primei etape care va avea loc sambata de la ora 20. Va rog sa recititi randul scris cu rosu din primul post!
Nu conteaza niciodata pe ce loc e,uitativa la emptysandu,nu joaca mult dar la meciul cu RSA facea legea.Nu toti avem timp sa jcuam mai mult de 3 ore pe zi.
Din pacate nu am reusit sa fac rost de headset pana la data limita...
Asta e, bafta la campionat!
Bookmarks