Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast
Results 101 to 120 of 124

Thread: Xbox 360 a murit. Traiasca Xbox One!

1. #101 SP
    Member eneea's Avatar
    @trickz: e normal sa fim dezamagiti, multi dintre noi am asteptat cu nerabdare sa vedem o CONSOLA DE JOCURI, sa-mi zica ce poate face din punct de vedere al jocurilor... sincer ce mi-au arata ei au fost niste "gimmicks", niste features pe care cel putin eu le trec la sectiunea extra...
    n-o sa folosesc niciodata xboxul la navigat pe net, sa-mi cumpar bilete, sau sa comand pizza...
    pe 360 am intrat o singura data pe facebook sa vad cum se vede si nu m-a impresionat, muzica nu am ascultat deloc si nici la filme nu m-am uitat
    eu simt ca au arata ei acolo nu-mi este destinat mie, nu am de gand sa platesc in plus fiindca ei imi baga kinectul pe gat obligatoriu si nici sa paltesc pt gold nu mi se pare normal fiindca-l folosesc doar pt a juca MP...

2. #102 SP
    Member cipvas's Avatar
    Ce ne mai agitam atat... Adevarul ca miscare mai tactica decat cea facuta de Sony rar intalnim. Au iesit ei in februarie si au zis ca o sa scoata aia si aia, punandu-i pe jar pe cei de la MS, care in graba lor mare sa nu ramana mai prejos au cam dat cu mucii in fasole. Pun pariu ca tot staful de la Sony chicoteste acum si isi freaca mainile. Si nici nu m-ar mira sa mai schimbe ceva pe la carcateristicele consolei, sa o faca ceva mai OP, ca sa-i dea de tot felia lui MS. Bravo Sony!! De ce credeti ca nu au aratat consola in februarie?

3. #103 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Jumatate din oamenii de pe topicul asta spun "ha, ce rusine si-au luat de la PS4" sau "clar or sa dea faliment, nu sunt la fel de smecheri ca Sony cu PS4", dar daca se evidentiaza ca ORICE TABARA ai alege, riscul de a avea probleme este acelasi, o dam in metafore ieftine...

A venit cineva de la M$ sa va bage consola pe gat? Nu. Va place, o cumparati. Nu va place, nu o cumparati. Eu unul, sunt chiar satul de discutiile astea "inteligente" in care toti devin analisti renumiti.

Cand se discuta despre gameplayul prerandat afisat la anumite lansari de consola, cativa useri spuneau (pe buna dreptate) sa lasam criticile pentru cand vom tine controllerul in mana. Aceiasi oameni arunca aici cu rahat in consola asta...
    Unii o dau in metafore ieftine, alţii o dau in diverse, astia de la Microsoft au dat-o in bara s.a.m.d.

4. #104 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Si nici nu m-ar mira sa mai schimbe ceva pe la carcateristicele consolei, sa o faca ceva mai OP, ca sa-i dea de tot felia lui MS.
    Sigur ca da ... Au si dat comunicat producatorilor din China. OPRITI PRODUCTIA!!! MAI BAGATI 2 GB RAM!!!

5. #105 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Sigur ca da ... Au si dat comunicat producatorilor din China. OPRITI PRODUCTIA!!! MAI BAGATI 2 GB RAM!!!
    Asta au cam facut deja. Specificatiile initiale erau cu 4GB RAM

6. #106 SP
    Member biagyydog's Avatar
    4GB RAM ? Ei chiar erau seriosi ? Cred ca ar trebui sa schimbe cu totul tipul memoriilor, caci DDR3 fata de GDDR5 (parca asa au prezentat pentru PS4) creeaza o prea mare diferenta..
    Lasand la o parte partea estetica ori cea cu jocurile SH, chiar si acea prostie cu intratul zilnic pe net (care nu se stie inca daca este 100 % corecta), pentru mine diferentele specificatiilor tehnice imi dau de gandit; daca intre PS3 si XBOX 360 ne uitam daca apar nu stiu ce cabluri de electricitate in nu stiu ce joc, ori ca nu stiu ce efect e mai evident, acum este clar: aceste diferente intre memorii si procesorul grafic vor crea un mare avantaj catre PS4.
    Nu prea vad unde ar putea recupera MS diferenta aceasta, fiindca jocurile nu le vor vinde mai ieftin, abonamentele asisderea...

7. #107 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    MonkY cred ca se referea la PS4, se anunţase cu 4gb gddr5

8. #108 SP
    aaaa... ok.. am inteles.

9. #109 SP
    Senior Member tray's Avatar
    O intrebare: ce putea sa anunte MS la conferinta incat sa fie mediatizati ca acum sau mai mult?

Si fara sa ziceti jocuri exclusivitati ca alea nu se fac intr-o luna.

10. #110 SP
    Poate sa anunte ca amana lansarea consolei cu un an ?
    Sau ca are niste specificatii tehnice de tot rasul ?
    Sau ca este atat de performanta incat pretul ar sari peste 600 de dolari ?

11. #111 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    O intrebare: ce putea sa anunte MS la conferinta incat sa fie mediatizati ca acum sau mai mult?

Nu-ti fa griji ca si PS4 e in mintile tuturor in zilele astea si Sony nu au trebuit sa faca absolut nimic.

12. #112 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Observ, de pe 22 pe forum se canta numai prohodul Microsoft.

13. #113 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

Publicitatea negativa nu este buna întotdeauna, de aceasta data multi spun "e clar, sa vina ps4". Eu astept E3, mi-e teama ca nici cei de la Sony nu au spus tot (jocurile sh)

14. #114 SP
    Dant3: tu ce crezi ca va anunta Sony la E3 ?

15. #115 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ce va anunta nu stiu. dar ce vreau pot sa iti spun, eu as vrea sa imi pot imprumuta prietenii cu jocurile mele ps4, sa se joace liber, fara sa ataseze jocurile contului SEN , as vrea ca ps4 sa nu fie dependent de internet, nu mai spun de racire s.a.m.d, eu nu cred ca vor avea probleme, iar daca vor avea probleme exista garantie

16. #116 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

problema nu este neaparat ce au anuntat, ci cum au anuntat. au vorbit despre primul joc dupa 35-40 de minute (din vreo 60). am mai spus si o s-o mai spun. pana nu vad alea 15 exclusivitati iesite pe piata la anul (2014) ca sa ma convinga ca Microsoft a anuntat o consola, eu nu ma ating de Xbox One. in acest moment, din punctul meu de vedere, Microsoft NU a anuntat o consola (si este si normal pana la urma sa fie asa pentru ca Yusuf Mehdi declara prin februarie ca mai mult de jumatate din utilizatorii Xbox 360 folosesc consola pentru altceva decat jocuri). in fond, MS este for profit si se orienteaza in functie de cerere. faptul ca au lansat pana acum 2 console nu inseamna ca au datoria morala sa o lanseze si pe a treia (ca nu fac caritate). asta este purul si tristul adevar pe care orice consolist ar trebui sa-l realizeze.

eu inca mai sper ca se vor tine de promisiuni pe partea de gaming ca deh, speranta moare ultima, insa ca jucator, consolist, etc e normal sa ma simt tradat, impins deoparte, lasat la margine (sau in urma), exclus si marginalizat. este un sentiment pe care nu ai cum sa nu-l incerci in momentul asta si e normal sa te refugiezi emotional in tabara Sony.

pe de alta parte imi pare bine ca momentan avem un loc liber. eu consider prezentarea Microsoft ca pe o semi-retragere de pe aceasta piata, ceea ce da posibilitatea altui competitor sa faca un pas inainte si sa ocupe locul lasat liber. ar putea fi Nintendo cu un Wii U Hardcore Edition, ar putea fi Valve cu Steambox sau poate unul dintre cei doi giganti actuali (Apple sau Google). ma indoiesc ca vom vedea un newcomer pentru ca nu e tocmai simplu si trebuie sa ai un nume si niste resurse tari la dispozitie, barierele de intrare fiind foarte ridicate.

va mai spun ceva. umbla zvonul dupa eveniment ca multi executivi de la MS s-au mirat de reactiile negative (si cum spuneam e si normal sa se mire pentru ca ei s-au bazat pe niste cifre care le spuneau un lucru, iar in realitate a iesit altceva). pai a iesit pentru ca cifrele nu spun intotdeauna totul. comunitatea de gameri care ii asigura succesul platformei pana acum a fost si cea mai activa din punct de vedere al promovarii ei. poate nu au venit toti banii din partea gamerilor, poate ca utilizatorii nu se mai joaca minim 51% din timp si intr-adevar fac si altceva pe Xbox, INSA ceea ce nu au realizat ei este ca NUMAI gamerii au fost si sunt apostolii Xbox, cei mai devotati si cei mai infocati fani si ca ei impart cuvantul. din pacate, tocmai pe ei i-a tradat MS, iar asa ceva se plateste.

17. #117 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Nu inteleg ce nu pricepeti. Nu puteau sa vina cu o copie a conferintei Sony:"pai priviti, avem si noi 5 exclusive ca ceilalti, aplaudati!". Era perfect normal sa vina cu ceva diferit. Si-au promovat noile produse ale urmatoarei console. Kinect in primul rand, care a fost optional generatia trecuta. Nu mai merge cu: " imi cumpar daca vreau". Acum face parte din consola. E ca si cum Nintendo ar fi vandut WiiMote ca si controller optional pentru Gamecube, in schimb pentru Wii a fost una cu consola. Ce este asa greu de inteles? Asta spune mai mult decat ar putea spune 20 de jocuri prezentate. Kinect 2 va fi implementat in toate jocurile si incearca sa obisnuiasca lumea cu ideea. Este cu totul si cu totul altceva decat acelasi Move cu aceleasi functii pe care l-a prezentat a doua oara Sony.
    Nu au spus ca Xbox One nu va mai fi axat pe jocuri. Trebuiau sa spuna:" hei copii, Xbox One va rula la fel de multe jocuri!". Ati fi fost mai linistiti?
    Au prezentat partea multimedia care va fi adanc implementata in sistem si cat de usor va fi sa faceti tranzitia de la un joc la un film si invers, pentru a atrage consumatorii de la o categorie de entertainment spre alta, NU PENTRU A INLOCUI UNA CU ALTA. Jesus!
    Cat despre jocuri second-hand si always online v-au lasat sa va dati cu parerea pentru a tine subiectul pe prima pagina a industriei pana la E3. Nu stie nimeni cum o sa fie, dar e bine cat timp lumea comenteaza si Xbox este subiectul zilei.

18. #118 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by AkF View Post
    Nu puteau sa vina cu o copie a conferintei Sony:"pai priviti, avem si noi 5 exclusive ca ceilalti, aplaudati!". Era perfect normal sa vina cu ceva diferit.
    Cum sa fi fost o copie a lui Sony daca prezentau alea 5 exclusivitati de care zici ?! Dadeam pe spate daca acu vorbream de 5 exclusive.
    E un soi de contradictie in termeni, caci daca sunt exclusive nu mai poate fi o copie.
    Nu puteau sa prezinte jocuri ca era o copie, ca si aia au prezentat ?!?! Pai atunci ce dracu sa prezinte? Skype bull****...
    Da, erau diferiti daca clarificau, noi nu blocam SH, nu obligam la net, si puteti lua consola fara Kinect. Si mai luati d'aici 15 titluri exclusive (titlu joc, boxart, screenshot) pe care le vom promova pintr-un gameplay de senzatie la E3. Da tata, asta da diferenta de Sony !

19. #119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu propun sa continuam discutia pe threadul oficial: http://www.consolegames.ro/forum/f11...ubul-xbox-one/. Nu de alta, dar deja se splituiesc si se repeta aceleasi pareri, videos, etc... Thanks!

20. #120 SP
    AkF
    Member AkF's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Cum sa fi fost o copie a lui Sony daca prezentau alea 5 exclusivitati de care zici ?! Dadeam pe spate daca acu vorbream de 5 exclusive.
    E un soi de contradictie in termeni, caci daca sunt exclusive nu mai poate fi o copie.
    Nu puteau sa prezinte jocuri ca era o copie, ca si aia au prezentat ?!?! Pai atunci ce dracu sa prezinte? Skype bull****...
    Da, erau diferiti daca clarificau, noi nu blocam SH, nu obligam la net, si puteti lua consola fara Kinect. Si mai luati d'aici 15 titluri exclusive (titlu joc, boxart, screenshot) pe care le vom promova pintr-un gameplay de senzatie la E3. Da tata, asta da diferenta de Sony !
    Pai nu mai extrage o singura propozitie din context. Ideea mea este exprimata prin tot post-ul, nu printr-o singura propozitie extrasa care iti convine tie pentru a da un totul si cu totul alt sens postarii. Asta se numeste trolling.
    Jocuri MAI MULTE o sa vezi la E3, conferinta a fost si despre altceva inafara de jocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 7 FirstFirst ... 4 5 6 7 LastLast