TeKKeN 6 all the way !!!![]()
Alan Wake
Assassin's Creed 2
Batman: Arkham Asylum
Bioshock 2
Forza Motorsport 3
Halo 3: ODST
Heavy Rain
Gran Turismo 5
inFamous
Killzone 2
Lost Planet 2
Left 4 Dead 2
Mass Effect 2
Modern Warfare 2
Prototype
Resident Evil 5
Street Fighter 4
Tekken 6
Uncharted 2
Cine anume a facut acest poll? Nu inteleg cum pot sa apara in calitate de candidate la titlul de GOTY 2009, jocuri ce vor aparea cu siguranta in 2010 - Alan Wake, Bioshock 2, Heavy Rain, Gran Turismo 5 si Mass Effect 2!? In aceeasi dezordine de idei ar trebui sa figureze si God of War 3, Mafia 2, Max Payne 3...![]()
Resident Evil 5.De ce? Pentru ca are cooperativ.
Initial as fi ales Batman A.A. dar nu a avut cooperativ deci...
Cat despre MW2 inca nu s-a lansat si nu stie nimeni cum va fi.
MW2, no questions asked.
It'll be like
And the 2009 Game of the Year is:
-T3h Only Game on t3h Shelf That Doesn't Suck My Ballz <- Quote PurePwnage ; MW2 (
Cu cat trece timpul incep sa-mi schimb parerea despre cine va lua gotySincer cred ca lupta se va da intre Uncharted 2 vs MW2. Nici nu ma asteptam sa fie asa distractiv online-ul de la Uncharted 2. Cu siguranta si la MW2 va fi demential.
Dar dupa MW2 si Uncharted 2 care credeti ca va fi cel mai bun joc? Eu zic Assasin's Creed2
Dupa Uncharted 2 si MW2 ar fi AC2, Dragon Age, Killzone 2 si Forza 3. Mai sunt jocuri bune, dar fara sanse mari la GOTY
Parerea mea ca GOTY va fi un joc care apare pe ambele platforme. Daca vorbim de GOTY pe PS3, vorbim de Uncharted 2 si Killzone 2. Daca vorbim de GOTY pe xbox 360 vorbim de Gears OF War 2 si Fable 2.
Daca vorbim de GOTY pe console pe 2009 eu zic ca putem scoate linistiti exclusivitatile. Greu de crezut ca va fi desemnat GOTY in 2009 un joc care apare doar pe o consola. My guess, MW2. Lumea e in transa de pe acum.
de gears 2 si fable 2 cred ca trebuia sa vorbesti acum un an cand au aparut. goty cred ca va fi modern warfare 2. imi e greu sa cred ca va fi uncharted 2, desi este super.
Bookmarks