Prietene pune mana pe un PS3, joaca MGS4 si apoi sa vii sa vb. HF with your Gears of War 2. Crap de ciuda ?Doar mi-am spus parerea.
Call of Duty 5 WaW
Dead Space
Fable 2
Fallout 3
FarCry 2
Gears of War 2
Grand Theft Auto 4
Little Big Planet
Metal Gear Solid 4
NFS Undercover
Prince Of Persia
Race Pro
Resistance 2
Sacred 2: Fallen Angel
Street Fighter IV
Prietene pune mana pe un PS3, joaca MGS4 si apoi sa vii sa vb. HF with your Gears of War 2. Crap de ciuda ?Doar mi-am spus parerea.
13 jocuri care nu sunt lansate.
Cam devreme pollul. Si eu mi-am facut idei despre unele jocuri, unele imi plac altele nu, dar pana nu le joc...![]()
Desi am votat cu Gears of War 2, stiti de ce cred ca va fi GTA IV ? Acum mi-am adus aminte... de DLC
Se pare ca l-au "gandit" in asa fel incat sa-l scoata la apa la finishul anului, pentru a readuce in memorie un super joc. Probabil si pentru a mai repara diverse, adauga tons of gameplay items. Adica, exact ce a facut si Oblivion la urma urmei. Si prin urmare, sa se vanda mai departe un GOTY edition cu toate addonurile. Talk about marketing![]()
GTA IV e locul 2 pe Live dupa COD 4,deci e un nume foarte greu in lupta pentru GOTY.
Banuiesc ca Gears 2 va debuta direct pe locul 1 ca multiplayer.DLC-ul GTA va fi tare,dar nu stiu ce impact are Gears 2,sa nu uitam ca GTA IV se lanseaza si pe PC deci o audienta si mai mare decat pana acum (asta a facut COD 4 si a devenit rege).
Pentru mine astea doua raman jocurile cu cele mai mari sanse la titlul de GOTY.
Acum am vazut..Race PRO ?![]()
O fi el sim,dar arata jalnic pentru 2008,n-are nici cea mai mica sansa...
Sa speram ca vom putea descarca acel DLC pentru GTA IV...
Prima optiune: GoW2, iar a doua ar fi Fallout 3.
PS: Ati vazut ce a votat Mo?![]()
haha ce caterinca... userul 'princepersia' a votat FarCry 2 desi poate sugestiv era sa voteze Prince of Persia.![]()
Ascunde-l te rog,fac cu inima.Stiu pozele,eram bucuros ca apare pe 360 pana l-am vazut.
Pune-l langa Forza 2,GRiD si GT5 Prologue.
In Race PRO e lipsa de lumina (ma refer la calitate),texturi cetoase cat cuprinde,a doua poza parca ar arata cat de cat omeneste,dar e praf.E sfarsitul 2008,sunt alte pretentii acum.NU POT sa ma uit la ceva atat de slab grafic...asta e.Stiu ce sim are seria GTR,dar degeaba.La cum arata nu ma intereseaza nici daca e free.
A votat asa ca sa ne faca pe cat mai multi sa nu ne mai gandim la GoW2. Cu cat ne gandim mai mult, cu atat cautam mai multe infos, si prin urmare cu atat mai multe spoilere il vor lovi. Vrea si el (ca si mine dealtfel) sa mai aiba o surpriza (cat de mica) in GoW2. Mai am un pic si-l stiu draq pe dinafara din atatea trailere si prezentari, stories, etc...
Despre Race PRO, desi l-au laudat Dj Mo, Bobby, GreyhounD... eu am vazut un gameplay cu ceva care mergea ca o barca (si era masina)... cu un antialiasing muuult sub Forza2 (care e la limita inferioara de antialiasing pt. standardele mele). Sa speram ca ce-am vazut eu n-are legatura cu realitatea. Oricum, in nici-un caz GOTY.
E greu de ales intre Metal Gear Solid 4 care este o capodopera (parerea mea cel putin) si Little BIG Planet despre care nu mai am cuvinte dupa ce am jucat beta-ul. Este funny, este inovator, este ceea ce multi visau si nu credeau ca poate deveni si realitate. Un joc simplu la prima vedere, dar foarte complex overall.![]()
Pentru mine va fi foarte greu de ales intre Gears of War 2 si Metal Gear Solid 4 , asa ca cel mai bine ar fi sa dau cu banul , ca amandoua le iubesc la fel de mult. Oricum, eu nu ma rezum la un singur joc, GOTY overall, eventual pentru fiecare platforma in parte.
nu stiu cum de poti sa pui jocuri ca nfs ....insulti cuvantu goty!Votul meu merge pe Resistance 2, dar cred ca va fi undeva close intre lbp-mgs4-geow2-gta4 (toate astea 4 sunt jocuri magnifice)
Bookmarks