Mai dezgropati mai multe threaduri?Urmeaza si alea dupa ultima pagina...
clar pentru mine e cel de xbox deoarece e singurul care nu imi provoaca dureri de mana si degete decat daca il strang eu de nervi sau tensiune..in rest, e foarte ergonomic. cel de ps chiar nu imi place desi am incercat de multe ori sa ma obisnuiesc cu el..dupa vreo 3 ore deja simt ca nu mai stiu cum sa-l tin sa opresc durerea. iar cel de wii devine obositor multe prea repede din cauza faptului ca il folosesti cum il folosesti.
Eu nu am Xbox, dar imi place mult mai mult controllerul de 360 decat sixaxis. Ah si nu pot sa cred ca cineva a votat cu N64. Seriously?!
Am PS3 , Xbox si Wii U dar controller-ul de la xbox ramane cel mai bun.Are acel "feeling" de calitate.
cel de PS3 este cel mai bun pentru mine...dar am jucat numai cu el, nu am incercat cel de xbox(care am auzit ca e cel mai bun), dar oricum nu cred ca asi mai avea rabdare sa joc si dupa un controller de xbox![]()
Sega Saturn controller pentru fighting games, are un d-pad extraordinar si un layout de exceptie![]()
Nu exista acest controller in poll din pacate
cel mai bun este de departe cel de la xbox, chiar si dupa 2 ani de ps3, cand puneam mana pe un controller de la xbox parca era mai usor sa joc si am acomodam foarte repede. sincer nu mi-a placut deloc ds3, in comparatie cu ce ofera MS
Am trecut de la 360 la ps3: cel mai comod, usor si precis mi se pare dual shock 3ul. Plus cand am nervi si-l mai arunc n-am emotii ca-mi sare capacul din spate.![]()
Bookmarks