50. nu am o pasiune nebuna de a colectiona, dar jocurile care mi-au placut, le pastrez pt mine. la fel si filmele, cartile and so on.
Nu am (ma joc pe la prieteni)
Sub 10 jocuri (sunt bugetar)
Intre 10 si 50 de jocuri (imi permit)
Sunt moderat (intre 50 si 100 de jocuri)...
Ma respect si am intre 100 si 200 de jocuri
Ma dau jocurile afara din casa (intre 200 si 500)
Fara numar (peste 500 ca au fost la oferta)
Incredibil de multe (peste 1000). Sunt zeu!
50. nu am o pasiune nebuna de a colectiona, dar jocurile care mi-au placut, le pastrez pt mine. la fel si filmele, cartile and so on.
A mai postat un tip ca are peste 1000.
- Date of Birth
- August 12, 1996 (14)
Cu asta il credem sigur...
La mine e cam asa:
- 23 de Xbox 360
- 18 de PS3
- 7 de Wii
- 1 de NDS
- 10 de Gamecube
- 2 de PS2
- 1 de Xbox
- 3 de PS One
Si mai am cateva pe care le pastrez amintire, de MegaDrive, Super Nintendo, GBA. Dupa numarul de jocuri pe care le detin, cam de aici se poate vedea si ce consola este in momentul asta cea mai apreciata de catre mine. De altfel cam toate jocurile enumerate mai sus se pot vedea in link-ul din semnatura. E posibil sa nu fie foarte "accurate" deoarece nu prea am mai intrat in ultimul timp sa updatez, dar cu ocazia acestui thread chiar sunt curios..
In total undeva la 75 de joace originale. It's not much, but they're mine. Majoritatea celor de 360/PS3/Wii sunt luate noi din magazin sau online. Am dat pe ele o mica avere, pt care si acum cunoscutii mei ma considera un pic nebun.![]()
Deoarece am consola de aprox 3 luni am doar 5 jocuri, dar sper ca acest numar va creste considerabil de sarbatori.![]()
Sunt moderat (intre 50 si 100 de jocuri)...
- 61 PS3 (la mai multeeee...timp si bani sa am)
- 2 PS2 (GoW 1 si GoW 2)
- 1 PSP (GoW CoO)
Anul acesta imi propusesem sa trec de limita de 50 jocuri de PS3 cumparate intr-un an, dar nu luasem in calcul "criza" ce urma sa apara ...but i hope for the best![]()
Am doar 25 de jocuri. Asta din cauza ca nu fac colectie si le schimb in permanenta. Probabil mi-as permite mai multe dar nu vreau sa le tin doar pentru numar, vreau sa am timp sa le si joc.
38 jocuri fizice PS3 și 5 �n cea de PSP. Din c�nd �n c�nd mai stropesc colecția, și chiar dă roade această metodă, mai �nmugurește c�te un joc ocazional. Ajută și lumina artificială, dar cred că dacă ar beneficia de una naturală, colecția ar crește mai repede![]()
Votat sub 10 jocuri...mai exact am doar 9 pt ca la colectie tin doar ceea ce intr-adevar nu se vinde...restul vin si pleaca![]()
Bookmarks