Nathan Drake![]()
Mario: Donkey Kong
Link: The Legend of Zelda
Master Chief: Halo: Combat Evolved
Solid Snake: Metal Gear
Cloud Strife: Final Fantasy VII
Lara Croft: Tomb Raider
Kratos: God of War
Sonic: Sonic the Hedgehog
Crash: Crash Bandicoot
Nico Bellic: Grand Theft Auto IV
Samus Aran: Metroid
Nathan Drake: Uncharted: Drake�s Fortune
Marcus Fenix: Gears of War
Sam Fisher: Tom Clancy�s Splinter Cell
Altair: Assassin�s Creed
Sephiroth: Final Fantasy VII
Donkey Kong: Donkey Kong
Jill Valentine: Resident Evil
Ryu: Street Fighter
Sackboy: LittleBigPlanet
Niko Bellic,indiscutabil.Clar cel mai complex personaj,din toate punctele de vedere.Cot la cot cu John Marston.![]()
Am votat Solid Snake, pentru ca a salvat lumea de Metal Gear de nenumarate ori si e unul dintre cele mai badass personaje. Si Nathan Drake pentru ca pur si simplu imi place.
Nu stiu cata relevanta va avea acest post pentru ca din pacate multi nu stiu ca existau jocuri si inainte de 2007. Nathan Drake care a aparut in Uncharted in 2007 e un exemplu foarte bun pentru ce vreau eu sa spun. Ideea acestui poll imi place foarte mult, am votat Solid Snake.
Samus Aran din seria Metroid cel mai tare bounty hunter din toate jocurile,parerea mea.
Castigatorul de la Gamespot Gordon Freeman, nici macar nu e pomenit aici. Mi se pare aiurea ca personaje precum Nathan Drake care si-a facut aparitia abia in 2007 se regaseste in lista asta. Sa nu mai vorbesc de Altair sau Sackboy care au aparut de doar 3 ani. Dar aceste personaje sunt la moda![]()
Haters gonna hate! Daca-l puneam pe Gordon Freeman, sigur gaseai un altul favorit care nu era in lista. Sau eventual vroiai chiar personajul pe care l-a inlocuit![]()
Nu sunt deloc hater. Am dat doar un exemplu cu Gordon Freeman. Dar ai probabil dreptate, poate jumatate din cei care au ales Nathan Drake sau Altair nici nu au auzit de Gordon Freeman, cand ultimul joc cu Gordon Freeman a aparut in 2007, inainte de Assassin's Creed si UnchartedAi dreptate
![]()
Stai linistit... nu m-am referit la tine ca hater. Am zis asa, ca expresie. Uite, ca sa-ti fac pe plac, avem si o stire unde in topul Guiness Book, Gordon Freeman a iesit pe locul 8: http://www.consolegames.ro/forum/f59...-guiness-book/. Happy now?![]()
Nu m-am luat de tine personal. Imi pare rau ca ai inteles asta. Sincer sa fiu sunt dezamagit doar de rezultatul acestui poll si de faptul ca personajele cu cele mai multe voturi sunt personaje care au aparut de putin timp si care sunt "la moda". Asta m-a deranjat si nu excluderea lui Gordon Freeman. Daca eram hater ma deranja excluderea personajului meu favorit, care nici in acel top facut de Guiness Book nu se regaseste. Ma deranjeaza doar voturile primite de personajele "la moda" .
Bookmarks