Adresa Livrare:
Showroom Constanta
(vezi harta si program de lucru)
Plata:
Numerar
Mentiuni:
-
Livrare #1 eMAG
Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra 1 buc 1899.99 Lei
cost transport: GRATUIT
subtotal: 1899.99 Lei
The waiting...is killing me
Stie cineva cand apare X1 la eMag ? (Preorder)
Ma mir ca diferenta dintre PS4 si X1 este imensa. 154vs6 wow...
PS4. Dar nu il voi lua la lansare. O sa-l iau dupa ce ma plictisesc de PS3, adica peste cativa ani![]()
PS4 definetly,dar dupa lansare.Vreau sa rejoc seria God of War,Uncharted si The Last of Us dupa examene.Si oricum GT6 se va lansa in curand...
Daca nu exista feature-ul " Always on " si interzicerea rularii jocurilor SH, as fi mers pe mana Xbone-ului cu siguranta. Dar asa, voi trage cat pot de mult de X360-ul meu, pentru ca jocuri vor aparea in continuare pe el, iar atata vreme cat va functiona live-ul, nu vad de ce l-as schimba. Mie imi place asa cum e. Cand va fi sa se opreasca live-ul si productia de jocuri pentru el, atunci imi voi pune niste semne de intrebare, daca sa cumpar PS4 sau sa raman la PC, pentru ca, banuiesc ca M$ nu vor face prea multe modificari la noua lor " consola ", ceea ce inseamna sanse aproape nule pentru mine de a achizitiona vreodata una.
Livrare #1 eMAG
Consola Sony PlayStation 4, 500 GB, Neagra 1 buc 1899.99 Lei
Donatie pentru sustinerea olimpicilor romani in stiinte prin Fundatia eMAG 1 buc 1.00 Lei
cost transport: GRATUIT
subtotal: 1900.99 Lei
Total: 1900.99 Lei
Oprirea live-ului, fie ca vor exista, in continuare, o multime de oameni care sa il " populeze ", va fi inevitabila, asa cum au inchis si serverele batranului Xbox acum 3-4 ani. Daca stam sa ne gandim cati posesori de 360 sunt nemultumiti de ceea ce va oferi noua cutie, probabil ca va bate vantul pe ale sale servere de live. Tot live-ul 360-ului ar fi la putere, iar bineinteles ca M$ nu va permite asa ceva.
Hmm, si eu care credeam ca vom avea un procent de 90% in favoarea PS4
Sunt curios de cei care au zis "Niciuna"... Ori sunt fani Nintendo... ori cred ca au gresit forumul. Sau poate au probleme financiare (desi cine ar putea sa spuna daca problemele vor fi si peste un an, sau doi)... eu nu am intrebat daca le veti cumpara la lansare... ci daca vreti sa le cumparati (sooner or later).
Sau poate am gresit si trebuia sa nu scriu "cumparati"... ca poate unii dintre voi le veti primi cadou... de la parinti
---------- Post added 16-06-2013 at 02:40 PM ----------
Pai man, din ce vad acolo... tu doar spui ca "ramai pe generatia actuala pana nu vor mai apare jocuri", motivand ca prima generatie va suferi de ylod... Jocuri prea multe pentru generatia actuala nu vor mai iesi, asta e destul de clar (sau vor iesi variante "taiate"). Cat despre motivatie, eu am PS3 Phat de la lansarea in Romania... merge si in ziua de azi ca in prima zi. Doar ce l-am mai aspirat de praf, si schimbat HDD...
La lansare niciuna. Peste cativa ani... poate PS4, in functie de ce jocuri lanseaza Sony pana atunci.
In lumina noilor schimbari legate de renuntarea la conectivitate obligatorie/DRM/restrictii regionale ale X1 cred ca ar trebui reluat acest vot pentru consola preferata, eu unul nu o sa imi schimb votul am un PS3 si o sa merg pe PS4, dar cred ca sunt destui care s-au bucurat la aflarea vestii de la MS si ar vrea sa revina in tabara X1
Bookmarks