Un ps vita mi-ar lipsi, bundle Assassins Creed Edition, sunt destul de rare acum![]()
Microsoft Xbox360
Microsoft Xbox One
Nintendo Wii
Nintendo WiiU
Nintendo 3DS/XL
Sony Playstation 3
Sony Playstation 4
Sony Playstation Vita
Sony Playstation TV
Ouya/Onlive/Nvidia Shield
Imi doresc o consola retro
Tamagotchi
Imi doresc o tableta
Imi doresc nvidia shield ... si ceva console retro (mai multe)
Ehh posibil sa se intample in 2015 ... deja 2014 e deja inchis la capitolul console pentru mine cel putin![]()
Un Xbox One, in vara anului viitor daca avem cashh €€.
Pana acum eram cu PS4, nu ma interesa deloc One-ul datorita exclusivitatilor de pe PS4, dar m-a dat pe spate Forza incat am schimbat tabara si in plus, Xbox One e mai stabil pe partea de online si asta vreau sa vad mereu la un serviciu pe care-l platesc. Oricum, nici PS4 nu e o consola de dat deoparte, dar nu toti ne permitem ambele console.
Mi-as dori un Xbone dar deocamdata simt lipsa doar unui joc pe acea consola, nu ar merita investitia. Poate daca apar alte jocuri interesante langa Halo MCC.
Daca nu scot astia varianta de pc ,,a lu' killer instinct dupa ce termina sezoanele ma forzeaza sa iau un bundle cu forza+horizont2![]()
eu am ps4 si ps3, asa ca mi-as dori un xbox one si (de ce nu?) un 360. dar ar merge si un PSTV si un Vita si un Ouya/Onlive/Nvidia Shield.
heck, I want them all!!!
PS: si inca un PS3 si un PS4, sa fie de rezerva.![]()
Eu as vrea un Nintendo 64 ... atunci cand cade psn-ul , am lag , imi expira abonamentele sau jocul e bullSHIFT. Sa joc super Mario bros frate... pe un televizor cu tub, conectat la banana sa dau cautare nu AV , sa mor si sa ma dea de la inceput LIKE A PRO.
Bookmarks