Amazon Fire TV
Android device + gamepad
Atari 2600 / 7800
iOS device + gamepad
Magnavox Odyssey
Microsoft Xbox
Microsoft Xbox 360
Microsoft Xbox One
Neo Geo Pocket / Pocket Color
Neo Geo X
Nintendo NES
Nintendo SNES
Nintendo 2DS / 3DS / 3DS XL
Nintendo DS / DSi / XL
Nintendo 64
Nintendo Gameboy / Color / Advance
Nintendo Gamecube
Nintendo Wii
Nintendo Wii U
Nokia N-Gage / QD
Nvidia Shield
OnLive
Ouya
PC + gamepad
Steam Machine + gamepad
Razer Edge
Razer Forge TV
Sega Game Gear
Sega Dreamcast
Sega Master System
Sega Saturn
Sega CD
Sony PlayStation
Sony PlayStation 2
Sony PlayStation 3
Sony PlayStation 4
Sony PSP / PSP Go
Sony PSVita / PlayStation TV
Philips CD-I
Sega Genesis (Mega Drive)
ps clasic ( gri ), psone, ps2 ( slim ), ps3,ps4, atari 2600 jr , gamecube, n64 , ps pocket, psp 2004 , ps vita, psp go, 3ds, nds light , gameboy color, gameboy advance, gameboy micro, nintendo sp, sega nomad, NEC TurboExpress , wonderswan, tiger game com, neo geo pocket color, watara supervision, gizmondo, nokia n-gage, microvision, game and watch donkey kong 2.
Am votat PS2 si PS4. PS4 e cea principala, PS2 aduna praf prin pod. As mai fi ales si PC + iOS device, dar nu joc cu gamepad.
dark_vlad: ai o pauza de 30 de zile... pt. neseriozitate. Auzi tu, sa votezi aiurea pentru ca "nu credeam ca se verifica poll-ul"... Tipic romanesc!
Esti putin cam aspru visavis de cineva care si-a recunoscut vina.
Anyway, saptamana viitoare voi lua un Wii cu compatibilitate gamecube. Am cateva diamante de jucat si nu vreau sa mor inainte de a le studia.![]()
sunt de acord cu Venom. eu am vorbit cu dark_vlad in speranta ca isi recunoaste greseala si nu o sa fie banat mai ales ca e la prima greseala.
Hai sa vedem:
Nes complet, Snes, N64 complet, Gamecube complet-2buc + tobe, Wii, WiiU, Sega Mega Drive 1 si 2, Sega Master System 1, Sega Master System 2 complet, Sega Dreamcast, Sega Saturn, Xbox Classic complet- 2 buc, Xbox 360, Atari 2600, Terminator, Ps1 complet- ambele modele, Ps2 slim- 4buc, Ps2 Phat cu hdd si monitor, Ps3 SS, Nintendo Ds, Ds lite, DSi XL, DS lite, Gameboy Classic, Gameboy Color complet, Gameboy Pocket, Gameboy Advance complet, GBA SP complet, Gameboy Micro, Nintendo 3DS XL, PS Vita, PSP, Dingoo A320, Sega Game Gear complet, vreo 2 portabile care nu stiu acum cum se numesc, Nokia N-Gage... si cam atat parca.
PS4 l-am vandut sa fac loc unui Philips CDi (e pe drum) si poate un Amiga CD32.
Cel mai mult imi doresc un Atari Linx, e goal-ul meu pe anul in curs.
Ce console imi doresc .. hmm:
1. Neo Geo AES si CD
2. Sega CD-x si Nomad
3. Nec Turbo Duo sau Turbo Duo-R
si cam atatin rest le cam am
![]()
Update - Xbox One. Mi-am impus sa nu iau noua consola a celor de la Microsoft pana nu apare un nou joc Gears of War....unul nou nu a aparut, insa cum se anunta acel Ultimate Edition...sunt ,,slab,, recunosc!
PS3 Super Slim de la 12GB la 500GB, PS4 500GB (si sper ca de Craciun sa joc Guardians pe XBOX ONE)
Bookmarks