Ăștia de la eMAG sunt niște cretini... Bine ca pe samsari ii lasă să facă bișniță cu xboxuri și telefoane.
Am încercat sa cumpăr acum doua bucăți din același model de router și surpriza. Nu te lasă să cumperi mai mult de 1 singur produs.
LE: Am reușit sa îl mai comand odată de pe contul prietenei mele. E clar ca e ceva restrictie, nu era vorba de stoc.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
nu sunt cretini, e normal sa fie asa si scrie asta in regulamentul campaniei. Arata mi si mie comanda aia cu mai multe produse luate de samsari
E restrictie de la ei, scrie si in aplicatie cand intrii, dar tot e dubios ca s-au cumparat mai multe.
Sigur au adaugat restrictia de curand, pentru ca stiu pe cineva care a luat 2 iPhone X azi la prima ora.
Uite dovada ca s-au luat 10 SSD-uri si ca scrie de mai multe bucati.
Este plasata aseara la 22:00 cand se faceau testele la site, dimineata nu a mai lasat pe nimeni sa ia mai mult de un produs..oricum grosul cred ca s-a dat de aseara![]()
Cum sa nu? aia e poza din sectiunea "comenzile mele" ale individului. Acelasi lucru avea si pe mail, care-i confirmarea oficiala.
Mda, whatever. Sunt milogi samsarii de pe olx, dar la fel de milogi si cei care cumpara de la ei sustinand asemenea practici. Mai bine dai 100 de lei in plus si il iei direct de la emag, si ai inima impacata.
Deci eu daca aleg sa cumpăr un aifon x 256gb cu 3000 de lei de pe OLX de la băieții care l-au luat cu 70 de lei sunt fraier. Mai bine îl iau cu 5600 sa am inima împăcată...
baieti eu am primit ps4 slim star wars edition 1tb de la carrefour,,acum l-am luat de la curier.. la 10 mil eu zic ca e super ok
Deci Dant3, au rupt comenzile de cu seara se pare, macar recunosc baietii.Daca aseara cand ai facut comanda erai al 81-lea ... ce mai e de zis despre eMag?
Teoretic ei recunosc ca dimineata cand a inceput campania, au inceput cu stoc 0 daca s-au epuizat azi noapte in 39 de secunde.
![]()
Am luat o masina de spalat ( https://www.emag.ro/masina-de-spalat..._&provider=rec ) care statea in wishlist de cateva luni bune, am tot cautat s-o iau si la full price si tot era out of stock, acum au bagat-o in oferta de BF de la 2250 la 1700 RON. Sper ca dimensiunile sa fie conforme (nu cam ce zic oamenii prin commenturi) ca altfel o voi returna daca nu-mi va incapea in locul amenajat cu adancime 45 cm.![]()
Bookmarks