Regulamentul spune ca nu ai voie cu doua sai mai multe conturi pe forum simultan , adica in ACELASI TIMP! Si daca le faci pentru a ocoli o sanctiune (nu banarea permanenta).
Nu scrie ca daca ai fost exclus de pe forum ai interdictie pe viata!
In schimb, ce faci tu se numeste off-topic si atac la persoana si se pedepseste conform regulamentului!
Copy pasta din regulament:
Aplicam si noi regulile sau o ardem aiurea? Ca deja m-am saturat sa mai intru sa citesc ineptii. A fost banat cu un motiv.7. Nu sunt permise clonele. Daca un user este banat si va crea un alt user pentru a ocoli sanctiunea respectiva ambele conturi vor fi banate.
Desi eu am fost si sunt una din principalele lui tinte, sunt de parere ca userul Khan aduce si anumite lucruri pozitive prin postari constructive uneori.
Se vede ca om prost nu e, cunoaste lucruri si in general stie foarte multe despre gaming, atitudinea asta de "sa moara masa lu' _toatalumea_" il strica, si neincetata vehementa cu care da in anumite companii de multe ori nefondat.
Cat timp am putea cadea de comun acord sa nu mai stricam orice topic de maniera asta eu sunt de acord sa fie lasat in pace atata timp cat nu injura si nu jigneste la persoana.
Nici eu nu cred in pedeapsa pe viata, sincer, atata timp cat exista intelegere.
Dar daca stricam iarasi fiecare thread gratuit doar pentru ca scrie EA/UBISOFT sau pentru ca exista femei in joc atunci...
Ubisoft Sexual Misconduct Scandal: Harassment, Sexism and Abuse - BloombergOriginally Posted by Bloomberg News
Interesant punct de vedere - o gandire asemanatoare cu a multora de pe aici de pe forum, care se plang de "feminizarea" asta a jocurilor si vor sa joace doar cu barbati barbosi si super macho, cu vocea groasa si care taie copaci
Cel mai bine este sa avem voie sa alegem cu ce vrem sa jucam![]()
Cel mai bine e sa alegi ce vrei sa joci pana la urma, oricum mereu am ales sa joc cu barbati in fiecare joc si o sa fac la fel in continuare.
Odyssey l-am jucat cu femeia, ce ma bucuram cand o combinam sa se culce cu altele, am ajuns de vreo 4 ori sa o lezbianizez, haha.
Nu mai spune cuvintele astea, ca sa nu se activeze lumea pe aici care a citit in cafea ca Ellie e gay si s-a suparat. E posibil sa nu mai joace nici AC Oddysey dupa aia![]()
Apoi chiar nu stiu ce mentalitate au unii si cum pot fi adânc deranjati de lucruri mărunte. Mie unu mi-au plăcut mult jocuri cu protagonist feminin, chiar acuma mi-am adus aminte si de jocul Remember Me de pe timpul PS3, bune titluri am jucat pe generatia trecută, mult mai multe decât pe cea actuală!
De abia aștept jocul ăla cu pisica, Stray sau cum ii zice. Sa joc cu o pisica într-o lume cyberpunk, FTW dacă nu!! Dacă jocul e bun, poate sa fie protagonistul si hermafrodit din partea mea, looool.
Daca tot aveti aceste discutii, ceva legat de Tomb Raider pe subiect:
Tomb Raider: Inferno originally had Lara and Sam end up together - Gayming Magazine
![]()
Mai bine că au renunțat la idee. Mizeriile LGBT, religia și politica nu au ce căuta în jocuri sau entertainment. Să meargă să-și mestece propaganda lor infectă în cercurile restrânse sau dormitoare, nu s-o afișeze pe toți pereții.
Cât despre Odyssey, acolo e altceva, nu ești obligat să intri în dialoguri care duc la romance-uri. Ai libertate totală de alegere.
In toate ai o alegere, nu iti place ca intr-un joc, film, orice, e un negru sau gay, nu il cumperi.
Insa nu poti cataloga un produs ca fiind bun sau rau doar pentru ca are sau nu negri sau gay in el, daca te deranjeaza chestiile astea, problema e la tine!
Nu mai amestecati treburile. Gay-ii sunt oameni cu probleme interioare puternice. Ajutorul de care au ei nevoie nu este asa cum gresit cred unii sa fie incurajati sa vietuiasca nefiresc. Au nevoie de consiliere si indreptare. Ura de rasa este altceva, condamnabila, dar nu are legatura cu gay-ii. Insa pentru a va sustine ideile propagandiste si a-i convinge si pe altii ca nefirescul este o forma de firesc unii dintre voi ii puneti in aceeasi categorie cu victimile rasismului.
Pentru 2 secunde am avut impresia ca sunt pe ceva forum al BOR .
Atata timp cat povestea face sens si nu este facuta doar pentru a avansa agenda unei parti sau a ridiculiza pe alta nu am absolut nici o problema .
De-a lungul timpului am jucat cu slabi , grasi , femei , viermi ,cai , masini , roboti , extraterestii , etc . Niciodata nu am renuntat la un joc pentru ca nu mi-a placut cu cine joc ci pentru ca povestea era proastra , gameplay plictisitor , buguri ,etc.
Sent from my moto g(7) power using Tapatalk
Bookmarks