... Bravo ai stil ! Stai jos![]()
Pot sa va spun de pe acum ca va rupe jocul ! Deci daca va doriti o combinate intre : Arma 3 , bf3 si putin Cod …aia o sa primim ! Day1 pt mine !
https://youtu.be/RGaQC_xTYwM
Hai sictir si voi cu jocul vostru, imi e greata deja. Mare lucru veti face intr-o luna de amanare...
Sa amane odata tot anul 2021 si sa faca freeze la toata industria ca m-am saturat.
Credeti pe dracu sa va ia in jocul vostru si in toate cliseele alea mizerabile, idiotilor si incompetentilor...
Ia stati asa ca uite am si dat acum cancel la precomanda, jigodii infecte.. eram atat de hyped abia asteptam..
Ma felicit ca mi-am luat Switch!
Și eu eram în dubii dacă sa fac precomanda sau nu, dar după mesajul asta, mai aștept
Trimis de pe al meu SM-A715F folosind Tapatalk
De la bf5 nu au mai facut nimic ! au avut atata timp sa lucreze la joc ! o luna nu este exagerat de mult ca intarziere , insa asta demonstreaza prostia si lipsa de profesionalism din partea EA ! Pre-comanda NU faceti decat dupa ce testati beta din septembrie ... sa nu aveti " surprize "
Am impresia că atunci se lansează și noul sezon în Warzone, fac tranziția pentru Vanguard și probabil asta este un motiv.
Update: editia Digital Standard Edition PS5/XS ofera acum cross-gen bundle, exact ca Digital Gold Edition si Digital Ultimate Edition, adica primesti PS4+PS5/XONE+XS.
Standard Edition/Digital Standard Edition PS4/XONE nu au upgrade, nici free, nici platit, la PS5/XS.
Battlefield 2042 Early Access Beta Livestream
Battlefield 2042 Beta Preview - First Impressions
Mai insista, asa mi-a făcut si mie primele 3-4 ori cand am intrat in joc, dar dupa aia n-am mai avut probleme.
Si eu care credeam ca n-au cum frate dupa 3 ani sa vina pe piata cu un joc mai prost decat Bf5 si nu ma refer la grafica…aia chiar ca e la pamant.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eu inca mai am speranțe ca asta chiar e o versiune veche si la lansare va fi mult mai ok. Sper sa existe trial de 10 ore pt cine are EA Play. Grafic mi-a plăcut pe PS5, lasand la o parte multitudinea de bug-uri si parca a început sa-mi placa tot mai mult pe cum l-am jucat. Doar ca harta asta din beta e mult prea mare cu mult prea mult spatiu gol pus degeaba între obiective. Degeaba bagi 128 de jucători daca harta e imensa.
Sper ca tot ce lipsește in beta asta sa existe in varianta finala si sa fie ca în jocurile trecute (squad menu, commo-rose, harta mare, scoreboard etc).
Dpmdv nu are feeling-ul ala de battlefield mai ales cand joci cu sniper sau tank, sunt dezamagit deoarece ei au cam insinuat ca gameplay-ul va fi ca in bf3/bf4.
Pe Ps5 am jucat si eu, deci nu e de la hardware…
Singurul lucru care chiar imi place este ca poti schimba attachment-urile in timp ce joci, problema este ca is putine accesorii.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks