Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 13 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 LastLast
Results 221 to 240 of 243

Thread: Black Myth: Wukong

1. #221 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ai dreptate cu BG3 - mi-am adus aminte ca asa si l-a luat Xander

2. #222 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Din pacate, slabe sanse sa iasa asta sau BG3 pe Xbox, pentru ca ambele au nevoie de minim 16GB RAM, iar XSS are doar 10 si cum nu au voie sa lanseze jocul doar pentru XSX...

Daca ar renunta la obligativitatea asta pentru toate jocurile sau ar face cateva exceptii rare, ar fi mai bine.

Cu ocazia reverificarii thread-ului, mi-am adus aminte ca jocu asta are un trial pe PS+ Premium si am dat sa-l instalez. Sper sa am si timp sa-l butonez putin, ca's tare curios de el.
    Situatia cu Series S pare si o scuza penibila. A trecut juma de an de la lansare. Ii cred ca au probleme cu consola, insa presimt ca nu-si aloca resursele pentru Xbox ci mai degraba lucreaza la o versiune, optimizata prost evident, pentru Switch 2.

---------- Post added 25-02-2025 at 16:46 ----------

Faza cu Switch poate e trasa de par, dar ii cred in stare sa scoata ceva versiune low budget ca mk 1 pe switch pentru a profita de pe urma masinii de facut bani care va fi switch 2.

3. #223 SP
    Pai daca Switch 2 va avea 16GB RAM, atunci sure, jocul va merge acolo.

Totusi, jocul ruleaza pe Steam Deck, pe hardware mult inferior lui XSS, dar care are 16GB RAM. Cu siguranta ar fi putut sa-l faca sa mearga in 30fps cu detalii cat mai jos, daca avea 16GB RAM.

Dar nah, ce sa-i faci daca cine a conceput consola aia, a considerat acceptabil sa limiteze la 10GB RAM, efectiv arbitrar aleasa de Microsoft/Xbox/whatever

4. #224 SP
    Senior Member FuriaAlba's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Pai daca Switch 2 va avea 16GB RAM, atunci sure, jocul va merge acolo.

Totusi, jocul ruleaza pe Steam Deck, pe hardware mult inferior lui XSS, dar care are 16GB RAM. Cu siguranta ar fi putut sa-l faca sa mearga in 30fps cu detalii cat mai jos, daca avea 16GB RAM.

Dar nah, ce sa-i faci daca cine a conceput consola aia, a considerat acceptabil sa limiteze la 10GB RAM, efectiv arbitrar aleasa de Microsoft/Xbox/whatever
    Ba, esti nebun. Acum am vazut ca steam deck are 16 gb ram,. In fine, at this point nu mai conteaza ce se intampla cu maimutica si daca apare pe Xbox. Nu stiu, is probabil eu prea prost sa inteleg ca orice alta companie e capabila sa lanseze un joc si pe Series S cumva, dar acestia nu.

5. #225 SP
    Pe de alta parte, poate nu este nicio problema cu portarea, dar prin spate, poate a dat Sony niste banuti ca sa aibe x exclusivitate - nu am idee sincer, dar orice e posibil.

Nu de alta, dar sunt jocuri facute cu UE5 care merg pe Series S, deci nu as vedea de ce nu ar merge si asta.

6. #226 SP
    L-am incercat pe PS5 si...nu inteleg isteria cu jocu asta.

De aratat...arata destul de nasol, sincer. Am incercat toate cele 3 moduri suportate de TV-u meu - quality, performance si ballance si toate, in miscare, sunt execrabile - efectiv un mush de pixeli din care nu intelegi nimic. Zici ca pe langa upscalling din 320p ai si frame gen - nu stiu daca e cazu.
    Fumu ala sau ceata sau ce este, arata oribil - in loc sa fie alb, e facut din punctulete albe cu negru care se misca incontinuu deci nu se pot "stabiliza" vizual.

Textura de la pamant este super low resolution si in miscare, totul e noroios intr-un mod foarte urat, dar mai ales, foarte simplu si static. La fel si vegetatia, destul de low quality - in Uncharted 4 arata mult mai bine.

Recent terminatul Kingdom Come Deliverance 2 sau STALKER 2 arata infinit mai bine pe partea de texturi si detalii si tot ce vreti voi si mai sunt si open world si cu sisteme mult mai complexe in spate.
    Imi e greu sa inteleg de ce nu exista jocu asta pe Xbox - la cum arata efectiv, ar trebui sa poata sa mearga si pe old gen, dar cel mai probabil nu-si mai da nimeni interesu sa optimizeze si asa cum am mai zis, UE5 strica efectiv industria de gaming.

Iar pe partea de gameplay efectiv, exista un input lag ingrozitor in toate 3 modurile, nu exista animation cancel in lupta si animatiile alea dureaza mult prea mult.

Nu mai zic ca la atatea luni de la lansare, inca sunt texturi care nu se incarca la timp, inca treci prin pamant cand cazi in lupta, inca te blochezi in geometrie - absolut inadmisibil.

Bine ca nu am dat bani pe el, ca regretam. Cred ca mai bine rejoc Sekiro...

7. #227 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Asa a zis si soția cand i-am dat sa-l încerce, ca e lag la controale. Si într-adevăr, e delay mărișor, sigur are ceva framegen activat. Dar dupa ce a insistat putin si s-a obișnuit cu combat-ul nu l-a mai lăsat pana nu l-a terminat. Mai dăi o șansă. Tu și cazi in plasa hype-ului la jocurile astea mega laudate si tot timpu te aștepți sa fie perfecte din toate punctele de vedere.

8. #228 SP
    Eu nu asa avea o problema sa ma obisnuiesc cu input lag-ul sau cu mediocritatea grafica. La mine problema este acel animation cancel care lipseste - ei stiu de ce - si ma vad sa ma enervez destul de tare cand mor din cauza jocului, nu din cauza ca nu sunt eu suficient de rapid/bun.
    Probabil si cu asta m-as putea obisnui daca as vrea neaparat sau nu as avea ce sa joc pentru mai mult timp.

Mai ales ca am vazut ca face inclusiv animatia de baut potiune de viata, chiar daca nu mai ai deloc si nici macar aia nu se poate anula - wtf is that?
    Animatia la Heavy Hit este ingrozitor de lunga si daca apesi din greseala pe buton, aia a fost.

Cel mai probabil o sa-l joc cand intra la vreun pass sau cand il prind la sub 20 euro, sperand ca-l mai repara pana atunci (macar mizeriile alea de joc indie care nu au ce cauta aici), dar cu siguranta nu ma grabesc sa mai dau o sansa unui joc efectiv prost facut din toate punctele de vedere - din perspectiva mea.
    Ca grafica nu e, sunetul e idiot rau de tot (in engleza vocile sunt penibile si are momente cand e stereo si momente cand e mono - cel putin asa mi s-a parut din TV, sau poate au probleme de volum - ei stiu) iar gameplay-ul - fix unde trebuia sa straluceasca - este slab fix din pricina celor 2 lucruri - animatii prea lungi si fara animation cancel.

Din perspectiva mea e fix invers - toti care l-au luat si jucat si acceptat asa cum e, au facut-o fix din pricina mega hype-ului din jurul jocului, datorat in principal partii grafice de la ce a fost initial (pt ca a fost un downgrade masiv la trecerea la UE) si cel mai probabil s-au bagat fff multi bani in marketing si reviews platite.

9. #229 SP
    Member Syni's Avatar
    Animația la heavy hit este exact cum trebuie să fie la un heavy hit. Adică trebuie să îți calculezi bine momentul când o folosești ca să obții rezultatul dorit, nu să faci un smash de butoane apăsate la nimereala!
    La fel și cu animația la băut, probabil tu ai fi mai rapid când ai avea o sticlă la spate să o iei și să încerci să bei din ea . Și aici, calculează bine momentul nu lovii în blind butoanele alea de pe controller. Plus ca , nu te pune nimeni să bei dintr-o sticlă goală, dacă înțelegi ce vreau să spun. O vezi în stanga jos parcă (nu mai țin minte de când l-am jucat)ca e goală, nu te pune nimeni să încerci să o folosești. Dacă o folosești totuși și nu obții nimic, trebuie atunci să îți asumi și rezultatul….
    Din punctul meu de vedere sunt foarte bine setate!

Sent from my iPhone using Tapatalk

10. #230 SP
    Banuiam eu ca e vina mea - iar o dam in realismu asta la extrem intr-un joc in care joci cu o maimuta care vorbeste si te poti transforma in gandac

Totul este perfect. Inseamna ca pur si simplu nu e de mine

11. #231 SP
    Member Syni's Avatar
    Păi probabil chiar asta înseamnă, nu este de tine .

Cum la fel aș putea să zic de mine, FIFA nu este pe genul meu. Și mie mi se pare penibil, ridicol etc, dar deosebirea e ca eu nu intru pe thread-ul jocului și să încep să arunc cu “probleme” doar de mine văzute în stanga și dreapta. Știu ca nu e de mine, îi respect pe cei care îl joacă și trec mai departe.
    Tu ai zis ca astea sunt problemele cele mai grave, care te fac sa nu-l joci alături de alte probleme tehnice gen texturi lipsă, freez-uri etc pe care culmea eu care l-am jucat chiar de la lansare nu le-am întâlnit.
    Eu cred ca ai totuși ceva probleme cu hardware-ul, ca altfel nu pot sa îmi explic cum în fiecare joc pe care l-ai încercat în ultima perioadă(ca să fiu puțin răutăcios - mai puțin cele de la Ubi ) ai așa probleme tehnice grave!

12. #232 SP
    Ce probleme as putea sa am cu hardware-ul, din moment ce joc pe console standard?

Si cum sa fie probleme doar de mine vazute? Toata lumea care nu e in limba dupa joc ci vede obiectiv jocul ca ce este, se plange de calitatea grafica pe consola - pe un high end PC este altceva grafic - desi inteleg ca si acolo exista acel input lag si lipsa animation cancel

Also, culmea, jocul "chiar e de mine" - pentru ca este 3rd person action game, souls like - adica fix ca The Surge, Lies of P sau...well...Souls games. Doar ca alea sunt bine facute, spre deosebire de asta.

Si da, nici eu nu ma apuc sa judec jocurile care nu sunt genul meu (gen Diablo sau Civilization sau altele care nu intra in sfera mea de interes), dar cand e ceva care-mi starneste interesul si/sau pe care dau bani tocmai pentru ca mi-a starnit interesul, atunci e ok sa zic si de bine, dar si de rau.

Vezi cazul KCD2, cu care am spalat pe jos cu fiecare ocazie - este un joc senzational, tras in jos de niste mecanici imbecil implementate, dar tot un joc senzational este. Pentru ca da, am vazut si bune, dar am vazut si rele.

La jocul asta, din cele 3 moduri grafice, jucat pe 2 TV-uri - OLED si LCD VA panel, jocul arata oribil, mushy, muddy, cum vrei sa-i zici - in miscare. Iar jocul il joci, deci esti in miscare mereu.
    Probabil daca inregistrez gameplay si le urc pe undeva ca sa-ti arat, o sa zici ca e de la mine sau de la compresia youtube, ca am probleme cu consola sau TV sau nu am baterie la controller sau nu am internetul bun sau...sau...sau... Si ca la tine pe PS6 sau PS7 arata senzational, nu are input lag si e ok sa nu ai animation cancel intr-un joc de combat animation heavy.

Desigur, asta e parerea mea si am dreptul la parere.

Ma bucur ca tie ti-a placut si te-ai bucurat de el. Eu din pacate nu o pot face, desi speram sa fie cel putin decent, la cat de mult am balit la el si l-am urmarit pana acum.

13. #233 SP
    Member Syni's Avatar
    Crede-mă ca nu m-am uitat la nicio recenzie la jocul ăsta cum la fel fac în general la toate jocurile pe care le încerc. Habar nu am cum arată acest joc pe PC și nici nu mă interesează. L-am jucat pe PS5 și mi-a plăcut cum arată pe un Oled de la 2 metri distanță și asta în performance mode! Probabil am eu standardele ultra low din punct de vedere grafic dar ca și fan al jocurilor souls aceste lucruri trec în planul 2 pentru mine. Tu crezi ca eu în Elden Ring, Sekiro, Dark Souls, Bloodborne etc am stat să număr firele de iarbă de pe jos, poligoane etc ? Și astăzi rejoc cu plăcere DS1 desii arata oribil grafic fiindcă este ceva in aceste jocuri care ma țin de ecran spre deosebire de altele în care mori de plictiseală după 5-6 ore desii grafic arată mai bine.
    Din punct de vedere grafic, acest joc nu e cu nimic mai prejos decât majoritatea celor apărute în ultimul timp doar KCD2 putem zice ca îl bate la fundul gol!

Ps. Încearcă să instalezi și să joci demo-ul la The First Berseker Khazan. Il găsești în PS Store. Sunt curios de părerea ta referitoare la grafica și action in general. Fanii souls îl așteaptă cu brațele deschise desii grafic arata ca….mai bine spune tu

14. #234 SP
    Ideea e ca si daca treci peste grafica - adica fix selling point-ul jocului si singurul impact pe care-l putea avea cu noi pana la lansare, efectiv ce ne-a lasat cu gura cascata - tot nu as putea sa trec peste input lag si lipsa animation cancel.

Zici de Souls games si-ti dau dreptate - nu sunt cel mai mare fan al lor - desi am mai zis-o si o tot repet ca o moara stricata - Sekiro e zeu pentru mine - dar stiu ca acolo e fix gameplay > grafica, dar alea sunt responsive tati. Acolo cand mori, mori pe barba ta.

Din pacate, desi as vrea sa-l joc si pentru grafica si pentru lume si pentru boss fights - efectiv nu pot momentan. Mai am 1h din acel trial de 2h si nu am tragerea sa intru in el, desi chiar as vrea.

15. #235 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Texturi de te apucă rasul sunt si pe PC in 4K DLSS Quality cu toate setările pe maxim. Nu peste tot dar sunt locuri unde dai de stânci si bolovani de nu au nici un detaliu pe textură, cred ca mai am pe PC niste screenshot-url si am sa le urc daca le găsesc, sunt si locuri insa unde ai detalii la greu.

L.E. Si lipsa implementării HDR pt mine ii cam inacceptabilă la un astfel de joc in 2024!

16. #236 SP
    Member Syni's Avatar
    Dacă nu mă înșel, ce m-a deranjat pe mine cel mai tare atunci când l-am jucat erau pereții ăia invizibili de care te tot loveai la tot pasul. Adică puteau să îl facă frate între munți ca să zic așa și când ajungeai la baza lui înțelegeai ca mai departe nu se poate Dar așa, tot aveai impresia ca poți și mai departe, când în realitate pauza!
    În rest, a fost genul de joc care mi-a plăcut și abia aștept și continuarea din vară

17. #237 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by Syni View Post
    Animația la heavy hit este exact cum trebuie să fie la un heavy hit. Adică trebuie să îți calculezi bine momentul când o folosești ca să obții rezultatul dorit, nu să faci un smash de butoane apăsate la nimereala!
    La fel și cu animația la băut, probabil tu ai fi mai rapid când ai avea o sticlă la spate să o iei și să încerci să bei din ea
    Ce argument dubios asta cu ce ai face tu in realitate. Eu daca as incepe sa lovesc cu sabia si as vedea ca urmeaza sa fiu taiat, m-as opri din atac si m-as rostogoli la o parte. Nu stiu daca ai avut vreodata o sabie in mana, dar chiar iti poti ajusta miscarea mid-swing.

Mersi pentru mini review Razvan. Aveam ochii tot asa pentru ca a fost laudat, dar uitandu-ma la gameplay intuiam ca sunt mai castigat daca termin Sekiro pentru a 3-a oara in loc de Wukong. Am rezonat mereu cu parerile tale despre Soul games, deci sunt convins acum ca e un joc slab si nu imi mai pierd timpul. Daca eram dispus sa ma "obisnuisec cu lag-ul" sau cu 30FPS cum zicea un coleg mai sus, ramaneam la PS3 si in zi de azi.

18. #238 SP
    Junior Member sup3rfly's Avatar
    Nu imi pasa ce zic unii(din cauza asta nici nu prea comentez) dar cel putin pentru mine Wukong este un joc foarte frumos, nu este Sekiro(nici nu s-a vrut asta, sper), sau Elden Ring.....este Wukong. Jucati jocul intai cum trebuie, nu 1-2h, invatati combat style-ul, pentru ca difera si dupa sper sa va schimbati parerea unii dintre voi. Eu unul nu am am invat sa fac parry cum trebuie decat in NG+, iar cat despre animation cancel, se poate, dar este greu....youtube is your best friend:

19. #239 SP
    Member Syni's Avatar
    Quote Originally Posted by Espiritus View Post
    Ce argument dubios asta cu ce ai face tu in realitate. Eu daca as incepe sa lovesc cu sabia si as vedea ca urmeaza sa fiu taiat, m-as opri din atac si m-as rostogoli la o parte. Nu stiu daca ai avut vreodata o sabie in mana, dar chiar iti poti ajusta miscarea mid-swing.

Mersi pentru mini review Razvan. Aveam ochii tot asa pentru ca a fost laudat, dar uitandu-ma la gameplay intuiam ca sunt mai castigat daca termin Sekiro pentru a 3-a oara in loc de Wukong. Am rezonat mereu cu parerile tale despre Soul games, deci sunt convins acum ca e un joc slab si nu imi mai pierd timpul. Daca eram dispus sa ma "obisnuisec cu lag-ul" sau cu 30FPS cum zicea un coleg mai sus, ramaneam la PS3 si in zi de azi.
    Ce am spus eu și ce ai înțeles tu referitor la heavy hit…Nu este vorba de nicio sabie în acest caz, este vorba de o bâtǎ , un băț ca să zic așa și dacă ai fi încercat jocul măcar ți-ai fi dat seama ce înseamnă în acest joc de fapt heavy hit. Asta e cel mai de rahat lucru să te apuci să judeci un joc după ce spune unul sau altul mai ales când ai posibilitatea să îl încerci tu personal și să îți faci o părere. Jocul ăsta s-a vândut în peste 25 milioane de copii, a primit o grămadă de premii și nu degeaba, a meritat fiecare bănuț pe care l-am dat pe el!

20. #240 SP
    Quote Originally Posted by Syni View Post
    ...mai ales când ai posibilitatea să îl încerci tu personal și să îți faci o părere.
    Din pura curioziate - cum ai posibilitatea sa incerci jocu asta fara sa dai bani?

Te referi la acel demo din PS+...Premium? Oare de ce crezi ca au facut asta, de nu l-au inclus nici macar la PS+ "normal", nu mai zic de bagat gratis, fiind un demo/trial?
    Sau si mai tare...de ce crezi ca nu au lansat un demo/trial cu 2 saptamani sau 2 luni inaintea lansarii jocului? Gratis...desigur...

Eu nici nu am avut PS+ Premium pana anu asta cand am prins o super oferta, din greseala. Altfel nu as fi putut sa-l testez.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 12 of 13 FirstFirst ... 2 10 11 12 13 LastLast